Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Ka napisał(a):
Bakusiowo
Mam tylko taką nadzieję. Jak zerkniesz na avatar, to poznasz Arnolda i Maszkę ze schroniska BP. Nikt mnie nie zbanował- zmiana nicku, bo taki nastrój:-P:shake::placz::-(:cool3::mad::evil_lol::angryy::eviltong: w związku z sytuacją życiową

Stamtąd znam Jostel5. Byłam wcześniej na wątku Fifiego z tego schroniska.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bejotka']Czy mam dalej ogłaszać Bezia?[/QUOTE]
Bejotko, Bezia to chyba można ogłaszać co najwyżej w działach psów zaginionych. Ogłoszenia adopcyjne według mnie nie mają w tej chwili sensu.

Martwię się bardzo. Niech już coś będzie wiadomo. Cokolwiek konkretnego o jego dalszych losach :-(

• 2 weeks later...
Posted

[h=5]Napisałem na FB w grupie "https://www.facebook.com/groups/307623212630596/. A tu taka odpowiedź. Ale okolice Poznania...

Zaginął w Warce nasz Bezik. Przebywał w hotelu u Jamora. Szukamy choćby śladu...

[/h][h=5][/h]

Lubię to! · · Przestań obserwować post · 1 kwietnia o 20:24

• Bezik zaginął w dość dziwnych okolicznościach. Podobno wyrwał się panu, który przyjechał do hotelu, by go poznać i ewentualnie adoptować. Uciekł w parku ze smyczą i tyle go wszyscy widzieli. Podobno złapały go za smycz dzieci i przywiązały do drzewa, a później zabrała go przechodząca kobieta(z informacji od Jamora). I przepadł. Ziemia się rozstąpiła. Przepadł bez wieści. Matrix. Ufo.3 kwietnia o 01:17 · Lubię to!

• Paulina Błaszczak w jakiejn okolicy ? w okolicy Poznania biega pies od ok.2tyg.ze smycza..ma dredy obecnie;-/
    4 godz. temu · Lubię to!