PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]to u mojej córci na antenie wczoraj ONI siedzieli i psuli dogo:mad::mad::mad:[/I][/quote] taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti: O prosze :diabloti: [quote name='evaxon']:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:[/quote] Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='PIKA']taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti: O prosze :diabloti:[/quote] :siara: :siara::siara: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: jaaaaa??????eeeee tam:evil_lol: haha na łopacie latam razem z twoim Tztem:evil_lol:[/quote] Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Dlatego on taki zadowolony z tego odsnieżania przyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti: O prosze :diabloti:[/quote] Szyfrajemny IM posłała :mad: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Pysia']Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Dlatego on taki zadowolony z tego odsnieżania przyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szyfrajemny IM posłała :mad:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ło zesz w morde:evil_lol: zaraz mnie posadza ze z NIMI na kaffce sie spotykam i jak wracamy to wisimy na antenie u Ewy-tak dla zabawy:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='evaxon'] ło zesz w morde:evil_lol: zaraz mnie posadza ze z NIMI na kaffce sie spotykam i jak wracamy to wisimy na antenie u Ewy-tak dla zabawy:evil_lol:[/quote] a moze ty owa ON-a 0X jesteś :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='PIKA']a moze ty owa ON-a 0X jesteś :evil_lol:[/quote] :seeyeah: [COLOR=paleturquoise]10 znakow[/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Mamcia...... I jak, w Bielsku pada nadal? U nas znów sypie, i sypie... Twój wnusio poszedł brykać, ale fotek nie będzie bo się nie da nawet robić... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tak, to zdecydowanie OTHERSi.... :roll: Witaj :) Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :multi::multi::multi:oni chyba sie przenieśli na inne forum ... wstawiałam tam przez 2 dni foty i ukradli ...[B][I].ONI MNIE ŚLEDZĄ:placz:[/I][/B]:placz::placz: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oni chyba sie przenieśli na inne forum ... wstawiałam tam przez 2 dni foty i ukradli ...[B][I].ONI MNIE ŚLEDZĄ:placz:[/I][/B]:placz::placz:[/quote] [B][I]Chcą żeby Twoje foty były tylko tu[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Znikam narazie, TZ-siadł mi na kompie[/I][/B]:mad: Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='bonita'] [B][I]Znikam narazie, [/I][/B][/quote] ONI Cie porwali? :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Byłam dzisiaj przez chwilkę na Brodzińskiego, ale z Klarysą, więc musieliśmy szybko jechać. Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześć babciu:multi: ale się tutaj "obco" zrobiło:cool3: wygoń dziadka od kompa, bo my chcemy pooglądać nowe foteczki:p Quote
Paula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czesc ciocia :lol: Wlasnie nas zasypuje to biale :placz: Quote
leemonca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześći babuniu!!! my zaraz chyba będziemy pływać:cool3:, wszystko topnieje:mad: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [B][I]OBCY [/I][/B] [img]http://img296.imageshack.us/img296/1057/bonitaxg5.jpg[/img] Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='leemonca']cześći babuniu!!! my zaraz chyba będziemy pływać:cool3:, wszystko topnieje:mad:[/quote] [B][I]Cześć Wnusieńko :)[/I][/B] U[B][I] nas też wszystko się rozlewa, a moje buciki po spacerku całkiem zamokły:placz: . A na dodatek tak wieje ze oddychać się nie da:shake: .[/I][/B] Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='paula_z']Czesc ciocia :lol: Wlasnie nas zasypuje to biale :placz:[/quote] [B][I]Cześć Paula :)[/I][/B] [B][I]A u nas to białe znika i pojawia się woda, dużo wody[/I][/B]:cool3: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Doberek mamcia :loveu: :loveu:[/quote] [B][I]Witaj Córuś :) :) :)[/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia...... I jak, w Bielsku pada nadal? U nas znów sypie, i sypie... Twój wnusio poszedł brykać, ale fotek nie będzie bo się nie da nawet robić...[/quote] [B][I]Cześć Kasiu :loveu: [/I][/B] [B][I]U nas w tej chwili:cool3: nie pada, tylko wszystko topnieje:p [/I][/B] [B][I]Mamusia się postarała i zdjęcia dziś na spacerku robiła, ale nie powiem że było to łatwe przy tej wichurze :p [/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To jednak ONI istnieją! :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc wam :razz: jestesmy tu nowi, ale juz nam sie podoba :razz: będziemy was częściej odwiedzać :razz: pozdrawiam Quote
Recommended Posts