Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]to u mojej córci na antenie wczoraj ONI siedzieli i psuli dogo:mad::mad::mad:[/I][/quote]

taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti:

O prosze :diabloti:

[quote name='evaxon']:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:[/quote]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: jaaaaa??????eeeee tam:evil_lol:

haha na łopacie latam razem z twoim Tztem:evil_lol:[/quote]
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Dlatego on taki zadowolony z tego odsnieżania przyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti:

O prosze :diabloti:[/quote]
Szyfrajemny IM posłała :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Dlatego on taki zadowolony z tego odsnieżania przyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szyfrajemny IM posłała :mad:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ło zesz w morde:evil_lol: zaraz mnie posadza ze z NIMI na kaffce sie spotykam i jak wracamy to wisimy na antenie u Ewy-tak dla zabawy:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']

ło zesz w morde:evil_lol: zaraz mnie posadza ze z NIMI na kaffce sie spotykam i jak wracamy to wisimy na antenie u Ewy-tak dla zabawy:evil_lol:[/quote]

a moze ty owa ON-a 0X jesteś :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oni chyba sie przenieśli na inne forum ...
wstawiałam tam przez 2 dni foty i ukradli ...[B][I].ONI MNIE ŚLEDZĄ:placz:[/I][/B]:placz::placz:[/quote]

[B][I]Chcą żeby Twoje foty były tylko tu[/I][/B]:evil_lol:

[B][I]Znikam narazie, TZ-siadł mi na kompie[/I][/B]:mad:

Posted

[quote name='leemonca']cześći babuniu!!!
my zaraz chyba będziemy pływać:cool3:, wszystko topnieje:mad:[/quote]
[B][I]Cześć Wnusieńko :)[/I][/B]
U[B][I] nas też wszystko się rozlewa, a moje buciki po spacerku całkiem zamokły:placz: . A na dodatek tak wieje ze oddychać się nie da:shake: .[/I][/B]

Posted

[quote name='paula_z']Czesc ciocia :lol: Wlasnie nas zasypuje to biale :placz:[/quote]
[B][I]Cześć Paula :)[/I][/B]
[B][I]A u nas to białe znika i pojawia się woda, dużo wody[/I][/B]:cool3:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia......

I jak, w Bielsku pada nadal? U nas znów sypie, i sypie... Twój wnusio poszedł brykać, ale fotek nie będzie bo się nie da nawet robić...[/quote]

[B][I]Cześć Kasiu :loveu: [/I][/B]
[B][I]U nas w tej chwili:cool3: nie pada, tylko wszystko topnieje:p [/I][/B]
[B][I]Mamusia się postarała i zdjęcia dziś na spacerku robiła, ale nie powiem że było to łatwe przy tej wichurze :p [/I][/B]