Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/3345/dscn8600zb1.jpg[/IMG]

Oj zabawa musiała być przednia :) A boksio jak sprawdza, czy to coś niebieskiego nie zje przypadkiem biedaka :evil_lol:[/quote]

[B][I]Tak zabawa extra :D, on już wie że zjeżdzalnia psów nie jada ;) i wie również że do góry się nie wydrapie:evil_lol: , choćby się usilnie starał:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='misiaczek']Ale synek z córcią mają radochę za snieżku :multi:.[/quote]
[B][I]Tak, oni cieszą się niezmiernie:multi: , ja trochę mniej[/I][/B]:p .

Posted

[quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! a ja nawet nie próbowałam..., przeczekałam..., i jest o key :razz:[/quote]

[B][I]U mnie się chyba wkońcu poprawiło[/I][/B] [B][I], ale nie zapeszam[/I][/B]:roll: .
[quote name='Pysia']Jest dogo :crazyeye: Ciekawe czy zje mi posta czy nie :smile: Dzisiaj u siebie próbowałam 3 x wstawić foty i mi zjadało :angryy: Poddałam się...[/quote]

[B][I]Ja nawet dziś nie próbuje:shake: , jutro może będzie lepiej:cool3: .[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)widze że i tutaj oczekiwanie na polepszenie kondycji dogo...rano zjadało namiętnie :shake:[/I][/B][/quote]

[B][I]A wiesz co temra u mnie się robi:cool3: , piszę i nic nie widać:shake: literki dopiero po jakimś czasie się wypisują SAME:cool3: . [/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]A wiesz co temra u mnie się robi:cool3: , piszę i nic nie widać:shake: literki dopiero po jakimś czasie się wypisują SAME:cool3: . [/I][/B][/quote]
U mnie jest dokładnie to samo:shake: , a ja goopia myślałam, ze to przez tą klawiaturę(przeniosłam się chwilowo na inny komputer):mad: .

Posted

[quote name='Guffi']U mnie jest dokładnie to samo:shake: , a ja goopia myślałam, ze to przez tą klawiaturę(przeniosłam się chwilowo na inny komputer):mad: .[/quote]

[B][I]To dobrze że nie tylko u mnie, już mi lepiej[/I][/B]:evil_lol: .

Posted

[quote name='bonita'][B][I]To dobrze że nie tylko u mnie, już mi lepiej[/I][/B]:evil_lol: .[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][I]No widzisz jak Cię potrafię podnieść na duchu:evil_lol: .[/I][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]A wiesz co temra u mnie się robi:cool3: , piszę i nic nie widać:shake: literki dopiero po jakimś czasie się wypisują SAME:cool3: . [/I][/B][/quote]:mad:[B][I]to ja tak mam z emotkami

Ale rano to były jajka ...napisałam posta , wysłałam , przeczytałam , wchodze na inny blog potem wracam na poprzedni i nie ma posta:crazyeye:a on znów pojawia sie jak juz inne się napisały .....
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:[B][I]to ja tak mam z emotkami[/I][/B]

[I][B]Ale rano to były jajka ...napisałam posta , wysłałam , przeczytałam , wchodze na inny blog potem wracam na poprzedni i nie ma posta:crazyeye:a on znów pojawia sie jak juz inne się napisały .....[/B][/I]
[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]wczoraj Smiałyśmy się ONI , ONI to mamy ICH dzisiaj[/I][/B]:evil_lol:
[B][I]Czają się w każdym poscie[/I][/B]:evil_lol:

Posted

:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:

Posted

[quote name='evaxon']:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:[/quote]
A Tobie co :crazyeye: Gorzej:crazyeye:
:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]wczoraj Smiałyśmy się ONI , ONI to mamy ICH dzisiaj[/I][/B]:evil_lol:
[B][I]Czają się w każdym poscie[/I][/B]:evil_lol:[/quote][B][I]no są ...i mi znów ukradli wielokrotne cytowanie:mad::mad::mad:[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Może jej jedzenie zaszkodziło :diabloti:[/quote]
taa chyba jedzenie śniegu :evil_lol:

nic mi nic mi :eviltong: se polatac troche chcialam:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]no są ...i mi znów ukradli wielokrotne cytowanie:mad::mad::mad:[/I][/B][/quote]

To wina Ewy :evil_lol: Ona ich tu sprowadzila :mad:

Posted

[quote name='PIKA']To wina Ewy :evil_lol: Ona ich tu sprowadzila :mad:[/quote]
no no to jej wina:razz: i na dodatek uciekla :shake: i zostawila nas tu z tym czyms:razz: no znaczy z tym problemem :shake:

Posted

[quote name='evaxon']taa chyba jedzenie śniegu :evil_lol:

nic mi nic mi :eviltong: se polatac troche chcialam:evil_lol:[/quote]
A miotłe masz ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I uważaj zebyś się z NIMI nie zderzyła bo ponoć sa wszędzie :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']nie jej a Twoja :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]to u mojej córci na antenie wczoraj ONI siedzieli i psuli dogo:mad::mad::mad:[/I]

Posted

[quote name='PIKA']nie jej a Twoja :evil_lol:[/quote]
:crazyeye: jaaaaa??????eeeee tam:evil_lol:
[quote name='Pysia']A miotłe masz ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I uważaj zebyś się z NIMI nie zderzyła bo ponoć sa wszędzie :diabloti:[/quote]
haha na łopacie latam razem z twoim Tztem:evil_lol: