Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu:śpiewająca Merol miodzio , aż sie popłakałam ze śmiechu:evil_lol:

Cześć Siostrzyczko .....mamy babcię , mamcia Pysia załatwiła nam babcię ,została nią Malawaszka:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:śpiewająca Merol miodzio , aż sie popłakałam ze śmiechu:evil_lol:

Cześć Siostrzyczko .....mamy babcię , mamcia Pysia załatwiła nam babcię ,została nią Malawaszka:multi:

Cześć Siostruniu:multi: !
Szybko muszę odwiedzić babunię:loveu: , bo przecież dziś Jej święto ;) .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pi jak brzuszki po błogim obżarstwie;)

Oj zadowolnione, taki pyszny torcik był, mniam, mniam...
A potem równie pyszna sałatka i... nalewka Babuni:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']czesc:multi:

Cześć Ewcia:multi: .

[quote name='dbsst']czesc Sisterka :cool3:
Heloł:loveu:

[quote name='Figa']Jakie bowskie filmiki, normalnie bomba :loveu:
Szczek Dickiego jest super :loveu:
Dzięq:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']
A ten białasek Domi super...tak się błąka i nie wie co ze sobą zrobić...

On zawsze się tak błąkał kiedy zostawał sam:p , mamy nima, siostry i brata też co on taraz bidny zrobi:evil_lol: . Ale taka samotność u nas prawie się nie zdażała:razz: , najczęściej łaził z całym stadem:p .

Kiedy trafił do nowego domu był w szoku, że został sam, przez pierwszy dzień nie jadł nic:shake: , ale potem już było OK.

Posted

[quote name='bonita']
Kiedy trafił do nowego domu był w szoku, że został sam, przez pierwszy dzień nie jadł nic:shake: , ale potem już było OK.

buuu biedaczek :shake:
Zawsze zastanawiało mnie to właśnie jak takie maluszki reagują na oddzielenie od reszty.
A on chyba był starszy niż standardowe 8 tyg gdy psiurki idą do nowego domu, czy mi się wydaje?

Posted

[quote name='Kate I Luka']buuu biedaczek :shake:
Zawsze zastanawiało mnie to właśnie jak takie maluszki reagują na oddzielenie od reszty.
A on chyba był starszy niż standardowe 8 tyg gdy psiurki idą do nowego domu, czy mi się wydaje?

Miał 9 tygodni, ciężko było nam się z nim rozstawać:shake: , bo był ulubieńcem mojej córki, ryczelismy za nim kilka dni:placz: , nawet rozstania z moją ulubioną żółtą Dusią tak nie przeżyłam, choć ona była z nami 3,5-msc. Dusię chciałam zostawić sobie:cool3: , ale została skonfiskowana:evil_lol: do hodowli Armida, widuję ją na wystawach i wiem że jest w świetnych rękach:loveu: .

Posted

Córciu przyszłam się przywitać :loveu:
Zaczynam oglądać i czytać calutką galerie od początku bo muszę poznać swoje dziecko odnalezione :evil_lol: Nie wiem ile mi to zajmie ale podołam ;)

Posted

[quote name='Pysia']Córciu przyszłam się przywitać :loveu:
Zaczynam oglądać i czytać calutką galerie od początku bo muszę poznać swoje dziecko odnalezione :evil_lol: Nie wiem ile mi to zajmie ale podołam ;)

:multi: :multi: :multi: Witaj Mamusiu Pysu w naszych skromnych progach :loveu:

Posted

[quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Witaj Mamusiu Pysu w naszych skromnych progach :loveu:
Na razie 10 stron :) Widziałam cudne białe smarkacze :loveu: I nie tylko ;) Wieczorkiem następne 10 zrobię a teraz zmykam :)
Buziaki :p

Posted

[quote name='bonita']Ciociów nigdy nie za wiele:evil_lol:

Proszę lizaczek od cioci ;)
Oj dziękuję, aż się wzruszyłam:placz: ! Ale pewnie już zjedzony:evil_lol: .

Posted

[quote name='bonita']Oj zadowolnione, taki pyszny torcik był, mniam, mniam...
A potem równie pyszna sałatka i... nalewka Babuni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:torciki i nalewki nieodzowne ...;)
Ja mojego boxiowatego Harleya wzięłam od jego mamy jak miał 6 tygodni .....bo jak go jeździłam oglądać wcześniej to był piękny klusio a potem jak dziecka zaczęły jeść już z michy to zaczął chudnąć/ to już chyba wychodziło to że chłopak chorowity i kiepskie ma brzunio:shake:/.Myśleliśmy że szczylki wszystkie zółte odsuwają od michy pręguska .
U nas nie tęsknił , szybko przybrał ale był chorowity .....teraz wiem ...że psiaków z takich miejsc się nie bierze ....ale był i był kochany:loveu::loveu::loveu: