bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='misiaczek']Merol tak śpiewa jak jej grają :evil_lol:. Tak moja córuś jej cudnie na fujarce przygrywa:evil_lol: Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Bodziulka']Babcia do Opery :evil_lol: Tak, tam by się nadała:p . [quote name='evaxon']dziendoberek slodziaki:loveu: Cześć Evcia:loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :loveu::loveu::loveu:śpiewająca Merol miodzio , aż sie popłakałam ze śmiechu:evil_lol: Cześć Siostrzyczko .....mamy babcię , mamcia Pysia załatwiła nam babcię ,została nią Malawaszka:multi: Quote
Guffi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 To ja mam ciocię kolejną:crazyeye: :diabloti: ?! Quote
Kate I Luka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześć :multi: :multi: :multi: Ale świetna operowa babunia Merol:thumbs: :thumbs: Uśmiałam się co niemiara:lol: :lol: A ten białasek Domi super...tak się błąka i nie wie co ze sobą zrobić... Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jakie bowskie filmiki, normalnie bomba :loveu: Szczek Dickiego jest super :loveu: Quote
tygra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 filmiki super a to maleństwo śliczne myślę że szybko znajdzie domek Quote
bonita Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:śpiewająca Merol miodzio , aż sie popłakałam ze śmiechu:evil_lol: Cześć Siostrzyczko .....mamy babcię , mamcia Pysia załatwiła nam babcię ,została nią Malawaszka:multi: Cześć Siostruniu:multi: ! Szybko muszę odwiedzić babunię:loveu: , bo przecież dziś Jej święto ;) . Quote
bonita Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pi jak brzuszki po błogim obżarstwie;) Oj zadowolnione, taki pyszny torcik był, mniam, mniam... A potem równie pyszna sałatka i... nalewka Babuni:evil_lol: Quote
bonita Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='evaxon']czesc:multi: Cześć Ewcia:multi: . [quote name='dbsst']czesc Sisterka :cool3: Heloł:loveu: [quote name='Figa']Jakie bowskie filmiki, normalnie bomba :loveu: Szczek Dickiego jest super :loveu: Dzięq:loveu: Quote
bonita Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Guffi']To ja mam ciocię kolejną:crazyeye: :diabloti: ?! Ciociów nigdy nie za wiele:evil_lol: Proszę lizaczek od cioci ;) Quote
bonita Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Kate I Luka'] A ten białasek Domi super...tak się błąka i nie wie co ze sobą zrobić... On zawsze się tak błąkał kiedy zostawał sam:p , mamy nima, siostry i brata też co on taraz bidny zrobi:evil_lol: . Ale taka samotność u nas prawie się nie zdażała:razz: , najczęściej łaził z całym stadem:p . Kiedy trafił do nowego domu był w szoku, że został sam, przez pierwszy dzień nie jadł nic:shake: , ale potem już było OK. Quote
Kate I Luka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='bonita'] Kiedy trafił do nowego domu był w szoku, że został sam, przez pierwszy dzień nie jadł nic:shake: , ale potem już było OK. buuu biedaczek :shake: Zawsze zastanawiało mnie to właśnie jak takie maluszki reagują na oddzielenie od reszty. A on chyba był starszy niż standardowe 8 tyg gdy psiurki idą do nowego domu, czy mi się wydaje? Quote
bonita Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']buuu biedaczek :shake: Zawsze zastanawiało mnie to właśnie jak takie maluszki reagują na oddzielenie od reszty. A on chyba był starszy niż standardowe 8 tyg gdy psiurki idą do nowego domu, czy mi się wydaje? Miał 9 tygodni, ciężko było nam się z nim rozstawać:shake: , bo był ulubieńcem mojej córki, ryczelismy za nim kilka dni:placz: , nawet rozstania z moją ulubioną żółtą Dusią tak nie przeżyłam, choć ona była z nami 3,5-msc. Dusię chciałam zostawić sobie:cool3: , ale została skonfiskowana:evil_lol: do hodowli Armida, widuję ją na wystawach i wiem że jest w świetnych rękach:loveu: . Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Córciu przyszłam się przywitać :loveu: Zaczynam oglądać i czytać calutką galerie od początku bo muszę poznać swoje dziecko odnalezione :evil_lol: Nie wiem ile mi to zajmie ale podołam ;) Quote
bonita Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Pysia']Córciu przyszłam się przywitać :loveu: Zaczynam oglądać i czytać calutką galerie od początku bo muszę poznać swoje dziecko odnalezione :evil_lol: Nie wiem ile mi to zajmie ale podołam ;) :multi: :multi: :multi: Witaj Mamusiu Pysu w naszych skromnych progach :loveu: Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Witaj Mamusiu Pysu w naszych skromnych progach :loveu: Na razie 10 stron :) Widziałam cudne białe smarkacze :loveu: I nie tylko ;) Wieczorkiem następne 10 zrobię a teraz zmykam :) Buziaki :p Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dziendoberek kochaniutka;-)...... choc czy taki dobry to nie wiem ....... ciagle mam w ciele weekendowy roboczy maraton ;-) Buziaczki Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='bonita']Ciociów nigdy nie za wiele:evil_lol: Proszę lizaczek od cioci ;) Oj dziękuję, aż się wzruszyłam:placz: ! Ale pewnie już zjedzony:evil_lol: . Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='bonita']Oj zadowolnione, taki pyszny torcik był, mniam, mniam... A potem równie pyszna sałatka i... nalewka Babuni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:torciki i nalewki nieodzowne ...;) Ja mojego boxiowatego Harleya wzięłam od jego mamy jak miał 6 tygodni .....bo jak go jeździłam oglądać wcześniej to był piękny klusio a potem jak dziecka zaczęły jeść już z michy to zaczął chudnąć/ to już chyba wychodziło to że chłopak chorowity i kiepskie ma brzunio:shake:/.Myśleliśmy że szczylki wszystkie zółte odsuwają od michy pręguska . U nas nie tęsknił , szybko przybrał ale był chorowity .....teraz wiem ...że psiaków z takich miejsc się nie bierze ....ale był i był kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts