Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Tak Madziu, jeśli Julcia będzie Twoją córcią, to również moją wnusią której jeszcze nie mam :D[/I][/B][/QUOTE]

Dobra Julcia,masz już mamusię:cool3: :cool3: :diabloti: I siostrę leemonce:p No i babcię [B]bonitkę[/B] :D :D

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu :loveu: Ja rowniez sie melduje :lol: Obejrzalam poczatek i kilka ostatnich stron (filmiki extra :multi: ) [SIZE=1]Musialabym miec tydzien urlopu, zeby wszytko przeczytac :oops:[/SIZE] Cudowne te Twoje fafluny :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

czyli jak ja jestem czarna i tz czarny to bedziemy miec pregust białe czy zółte bo ja już nie wiem:roll:

daj mi numer do tego weta chce wiedziec jakie ja bede miała szczeniorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czyli jak ja jestem czarna i tz czarny to bedziemy miec pregust białe czy zółte bo ja już nie wiem:roll:

daj mi numer do tego weta chce wiedziec jakie ja bede miała szczeniorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I]twoje będą rude albo w kratkę[/I][/B]

[quote name='Pysia']Boszzzzzzzzz zaczynam się bać :crazyeye: Co wleze na dogo to mam więcej dzieci, wnuków i prawnuków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:[/quote][B][I]nie licz dzieci tylko kase na prezenty

Wpadłam wieczorową porą zobaczyć czy rodzinka już śpi:razz:
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[B][I]nie licz dzieci tylko kase na prezenty

[/I][/B][/quote]
To ja już na wszelki wypadek ogłaszam upadłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B]Pysia [/B]- nie narzekaj, bo... [SIZE=5][COLOR=Red]wszystkie dzieci sa nasze[/COLOR][/SIZE].:loveu: Lecz dobrze, że nie moje, co?:evil_lol:
Pzdr.
[SIZE=3][COLOR=Red]

[/COLOR][/SIZE]

Posted

Cześć Mamcia...
A ja widzę, że ta moja sister w jeden dzień 2 dzieci przygarnęła... Ale ona niedobra dla mnie jest... Mamcia, powiedz no jej coś, by młodszą siostrę uszanowała trochę....

Buziaki dla szalonej pręguso - żółtkowej familii.

Posted

[quote name='madzia i medor']Dobra Julcia,masz już mamusię:cool3: :cool3: :diabloti: I siostrę leemonce:p No i babcię [B]bonitkę[/B] :D :D[/quote]

[B][I]O:crazyeye: To ja mam już dwie wnusie na szybko:cool3: .[/I][/B]
[B][I]Siem cieszem :D[/I][/B]
[B][I]Szkoda zę dzień Babci już minął, bo dostała bym dwie laurki :evil_lol: .[/I][/B]
[B][/B]
[B][I][quote name='Imbir1'][/I][/B]dzieńdoberek:multi: o kurcze jaką my nagle zyskaliśmy dużą rodzinkę:lol: jeszcze troszkę się gubię[B][I]:cool3::evil_lol:[/quote][/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Cześć Wnusiu Julciu :)[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Nasza wielka rodzinka ciągle się jeszcze powiększa:evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia...
A ja widzę, że ta moja sister w jeden dzień 2 dzieci przygarnęła... Ale ona niedobra dla mnie jest... Mamcia, powiedz no jej coś, by młodszą siostrę uszanowała trochę....

Buziaki dla szalonej pręguso - żółtkowej familii.[/quote]

[B][I]Kasieńko słoneczko:loveu: Ty masz jeszcze czas na dzieci:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :loveu:
Na razie nie mam czasu szaleć w Twojej galerii bo zostaliśmy zasypani śniegiem....Łopata w dłoń i heya :razz:[/quote]
[B][I]Biedna mamcia. [/I][/B]
[B][I]To nie fajna robota jest :no-no-no:.[/I][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][I]A teściowie mają odśnieżarkę:razz: i nikt się już nie musi przemęczać:eviltong: [/I][/B]
[B][I]Zrobię jej fotkę to Wam pokażę:evil_lol: .[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Kasieńko słoneczko:loveu: Ty masz jeszcze czas na dzieci:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B][/QUOTE]
dobrze Mamciu, poczekam jeszcze trochę ;) ;) ;)
[quote name='bonita']
[B][I]A teściowie mają odśnieżarkę:razz: i nikt się już nie musi przemęczać:eviltong: [/I][/B]
[B][I]Zrobię jej fotkę to Wam pokażę:evil_lol: .[/I][/B]
[B][/B][/QUOTE]
Oooo, ale macie sprzenta.... Łukasz wczoraj jak wrócił z pracy przed 24ta, to odśnieżał już wjazd do garażu... ale ręcznie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ooo i znowu mi się rodzina powiękasza :cool3::cool3::cool3:

wet fantastyczny :diabloti: lubie ludzi którzy mają WIEDZE :diabloti:[/quote]

[B][I]Tera już ma wiedzę:evil_lol: , nie myślicie chyba, że ja to tak zostawiłam:nono: ( no to że On ma rację:cool3: )[/I][/B]
[B][I]Specjalnie czaiłam się żeby właśnie On odrobaczał moje śliczne [/I][/B]
[B][I]"żółte" białaski i pręgowanego Dikiego:cool3: .[/I][/B]
[B][I]Robiłam to z wielką satysfakcją:cool1: , najpierw zauważył że Diki jednak nie jest pręgowany:shock::oops: . A na dobitkę przyniosłam moje białe lalunie:evil_lol: [/I][/B]
[B][I]Był w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: w życiu nie widział białego Boksera, przyglądał im się dotykał sierści szukał jakichkolwiek oznak, ze już zaczęły żółknąć:evil_lol: . A tu nic:shake: . Zawołał nawet innych weteryniarzy żeby popatrzyli:stupid: ( a inni już wiele razy widzieli:p ).[/I][/B]
[B][I]No i tak oto pan wet wie już że białe boksie też istnieją.[/I][/B]
[B][I]A to jest całkiem fajny młody wet, tak Mu się spodobały białe, że nawet znajomemu do Szwecji chciał jednego zabrać, ale ja miałam wtedy wszystkie już spsedane.[/I][/B]

Posted

hahahahahahahahah , fantastyczny [B][I]:evil_lol: [/I][/B][B][I]:evil_lol: [/I][/B][B][I]:evil_lol:
[/I][/B]już on mojego psa by nie dotknął[B][/B][B][I]:shake:
[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahahahahah , fantastyczny [B][I]:evil_lol: [/I][/B][B][I]:evil_lol: [/I][/B][B][I]:evil_lol: [/I][/B]
już on mojego psa by nie dotknął[B][I]:shake: [/I][/B]
[/quote]
[B][I]Biosz się że kolor by zmienił[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B][I]Złota Lala:cool3: , ale by było[/I][/B]:evil_lol: .

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Biosz się że kolor by zmienił[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B][I]Złota Lala:cool3: , ale by było[/I][/B]:evil_lol: .[/quote]
wiesz co złoty to pół biedy :evil_lol: gorzej jak by chiał ją wybielić :crazyeye:
niewyobrażam sobie mieć białego psa :shake: ciągle był by szaro-błotny :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia...

[/QUOTE]

Ojj siostra, trzeba się starać:cool3: :cool3: :evil_lol: A poza tym mamusia Ci napisała, że na dzieci, to Ty masz jeszcze czas:nono: :nono:

[quote name='bonita'][B][I]Tera już ma wiedzę:evil_lol: , nie myślicie chyba, że ja to tak zostawiłam:nono: ( no to że On ma rację:cool3: )[/I][/B]
[B][I]Specjalnie czaiłam się żeby właśnie On odrobaczał moje śliczne [/I][/B]
[B][I]"żółte" białaski i pręgowanego Dikiego:cool3: .[/I][/B]
[B][I]Robiłam to z wielką satysfakcją:cool1: , najpierw zauważył że Diki jednak nie jest pręgowany:shock::oops: . A na dobitkę przyniosłam moje białe lalunie:evil_lol: [/I][/B]
[B][I]Był w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: w życiu nie widział białego Boksera, przyglądał im się dotykał sierści szukał jakichkolwiek oznak, ze już zaczęły żółknąć:evil_lol: . A tu nic:shake: . Zawołał nawet innych weteryniarzy żeby popatrzyli:stupid: ( a inni już wiele razy widzieli:p ).[/I][/B]
[B][I]No i tak oto pan wet wie już że białe boksie też istnieją.[/I][/B]
[B][I]A to jest całkiem fajny młody wet, tak Mu się spodobały białe, że nawet znajomemu do Szwecji chciał jednego zabrać, ale ja miałam wtedy wszystkie już spsedane.[/I][/B][/QUOTE]
Widzisz mamcia, przynajmniej czegoś lekarza nauczyłaś:cool3: :cool3: , a przeciez on miał prawo nie wiedzieć:roll: ;) :evil_lol:
Cześć wogóle:razz:

Posted

O kurna...niedługo tu pół dogomanii jako rodzina się odnajdzie :smhair2: :evil_lol:.
Ale Ci co do rodziny nie należą,zaraz jakis bunt ogłoszą,bo przez te rodzinne spotkania w tej galerii,fotek nie ma :mad:.
Obcy chcą Dikusia,Binitkę i Merolka :-x:motz::motz::motz: