bonita Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='misiaczek']A gdzie filmiki???Nie udało się wstawić??? :shake: :shake: Jak dotąd nie. Ale teraz właśnie z nimi kombinuję:evil_lol: . Może coś się uda:p . Pozdrowionka :) [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: Dzieńdobry wieczór :) [quote name='madzia i medor']Doberek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Córusiu:loveu: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek górole ;-) nie wywiało Was przypadkiem z tych hal ??? My takie górole, co koło gór w dolinie mieszkamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale wiało okropnie:crazyeye: , a grzmoty i błyski jakie były:crazyeye: . Nie przypominam sobie burzy w stycznu:p . Quote
bonita Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Filmik, jeśli się ...udało:multi: pt. " Szczek Dikiego" :) Quote
bonita Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 I na dobranoc ostatni filmik :) Babcia Merol z wnukami. Quote
Korenia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :evil_lol: Kopniak Dikiego jest najlepszy :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Bonita widzę,że się udało z filmikami (a ja u siebie w galerii zaproponowałam,żebyś mi na maila wysłała to wstawię).Ale cieszę się,że już umiesz :). Filmiki fajowe.A te małe boksiowe szczeniorki piękne :loveu:. Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='misiaczek']Bonita widzę,że się udało z filmikami (a ja u siebie w galerii zaproponowałam,żebyś mi na maila wysłała to wstawię).Ale cieszę się,że już umiesz :). Filmiki fajowe.A te małe boksiowe szczeniorki piękne :loveu:. Dzięki Misiaczek :) w końcu mi się udało :) Jeszcze jeden filmik z Domino Domcio to extra pies spiewa, tańczy pełen serwis:evil_lol: Aktualnie mieszka w Jordanowie, a filmik jest z czasów kiedy był jeszcze z nami. A to spiewanie odziedziczył po babuni, ona jest śpiewaczką prawie operową ;). Quote
misiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 W Jordanowie (woj.lubuskie)..tam gdzie jest seminarium Duchowne? Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='misiaczek']W Jordanowie (woj.lubuskie)..tam gdzie jest seminarium Duchowne? Nie, Jordanów koło Rabki i Nowego Targu :). Quote
misiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Acha...myślałam,że koło mnie mieszka Bonity dziecko ;):lol:. Quote
Kate I Luka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dikusia słodka :loveu: Dzieńdoberek boksiowa rodzinko :multi: Quote
DORRAG Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześć Bonitko:p Super Filmiki:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :multi::multi::multi:filmiki bowskie był maly Diki:loveu: a Domino śpiewający rewelacja:evil_lol: Miodzio Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] a Domino śpiewający rewelacja:evil_lol: Cześć :) A teraz mój ulubiony filmik:p . Żebyście wiedzieli po kim talent piosenkarski odziedziczył Domi:evil_lol: . Prawdziwa diva operova Merol;) Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Dikusia słodka :loveu: Dzieńdoberek boksiowa rodzinko :multi: Dzieńdoberek :):multi: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p Hej, Hej:multi: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) A teraz mój ulubiony filmik:p . Żebyście wiedzieli po kim talent piosenkarski odziedziczył Domi:evil_lol: . Prawdziwa diva operova Merol;) A ja to zawsze myślałam, że śpiewakiem jest Dicki. Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Guffi']A ja to zawsze myślałam, że śpiewakiem jest Dicki. Diki również lubi sobie coś ponucić.:scream_3: :B-fly: :siara: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) A teraz mój ulubiony filmik:p . Żebyście wiedzieli po kim talent piosenkarski odziedziczył Domi:evil_lol: . Prawdziwa diva operova Merol;) Merol tak śpiewa jak jej grają :evil_lol:. Quote
bonita Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Taki oto cudny szczeniuś Amstaffuś szuka domku :loveu: Nie wiem jak można takie ślicznosci oddać :(. Quote
Recommended Posts