bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć, to znów ja :cool3: Kasiu, pomęczę Cię trochę wypytując... Czy Dikuś jest zarejestrowany jako reproduktor? Czy możesz ubiegać się o wpisanie jego dopiero po Championacie? Championat nie jest potrzebny żeby pies został reproduktorem:cool3: , wystarczą: 1. Trzy doskonałe oceny z wystaw, w tym jedna ocena z wystawy międzynarodowej:cool3: . 2. Testy psychiczne- zaliczone:razz: 3. Prześwietlenie na dysplazję po 18 msc zycia I to tyle, albo aż tyle:p . Diki jeśli chodzi o wystawy, to ma zaliczone:cool3: prześwietlenie zrobione:razz: brakuje mu testów psychicznych, które w Bielsku są dopiero wiosną. Jesienią nie było:p - szkoda bo może mielibyśmy to już za sobą. Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Guffi']Nadal:crazyeye: ?! Nie już zdrowe:multi: , dziś byliśmy u pani doktor i Ryś już jest zdrowy :), Marta również zdrowa :). [quote name='evaxon']witajcie :loveu: Hellou :) [quote name='Dorrag']Dzień dobry Bonitko:p Czesć :loveu: Spacerek był:-D, niestety zapomniałam aparatu:-( , nawet komórki nie wziełam taką mam sklerozę:shake: . Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć! :) Humor dopisuje? ;) Hej , Hej, tak maam dużo dopisujacego humoru :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jaki wieeeeeeeelki cudny Dikuś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS, ale lepiej zmniejsz chłopaka ;) Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Jaki wieeeeeeeelki cudny Dikuś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS, ale lepiej zmniejsz chłopaka ;) Już zmniejszyłam:evil_lol: . Nie wiem co mi to takie wieeelkie wyszło:crazyeye: . Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Dzień dober;) ja też ostatnio mam sklerozję zaawansowaną:cool3: Quote
Agga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :loveu: Boskie:loveu: Ahhh nie ma jak mokrutki noseczek i gilek z niego:p Hahah mnie sie dziś też tak znosa lało. Czy zmieniam się w fafluna?:crazyeye: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A wie Ktoś jak się filmiki z aparatu tu wstawia? Wstawiła bym jakieś, ale to dla mnie czarna magia. Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kasiu... nie ubij mnie, że taka upierdliwa jestem... ale nie znalazłam tego w Twojej galerii, a może przeoczyłam... Powiedz mi ja nazywa się Twoja Hodowla... I czy masz www ... i jeszcze bo Merol ma iiny przydomek, powiedz skąd ona ... :modla: :modla: :modla: Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='bonita']A wie Ktoś jak się filmiki z aparatu tu wstawia? Wstawiła bym jakieś, ale to dla mnie czarna magia. filmiki mozna wstawiać na tym serwerze, tylko trzeba się najpierw zalogować... http://photobucket.com/register.php?link=share Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']filmiki mozna wstawiać na tym serwerze, tylko trzeba się najpierw zalogować... http://photobucket.com/register.php?link=share Bardzo dzięq :loveu: , zaraz tam będę zaglądać :) Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kasiu... nie ubij mnie, że taka upierdliwa jestem... ale nie znalazłam tego w Twojej galerii, a może przeoczyłam... Powiedz mi ja nazywa się Twoja Hodowla... I czy masz www ... i jeszcze bo Merol ma iiny przydomek, powiedz skąd ona ... :modla: :modla: :modla: Moja hodowla nazywa się Eksodus:p . Nie mam swojej www narazie, bo nigdy nie mam czasu żeby to zrobić, ale strona www jest w planach;) . Gdyby moja Bonka cyganka urodziła szczeniaki to pewno by już była:p . Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='bonita'] Tiaaa! Chciałoby się! Chcia-ło-by-się!!! Skąd ja znam tą minkę:evil_lol: ?! Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A o Merolu to cała historyja jest:p . Chcieliśmy z TZ kupić boksia, ale ja chciałam tylko z jednej jedynej hodowli- mojej ulubionej:loveu: Nostrum, miała to być żółta sucz:p . W tym właśnie czasie u znajomej hodowczyni w Żywcu pojawiła się piękna pręguska COCO CHANEL Nostrum, strasznie mi się spodobała:loveu: tak jak przedtem jej cudowna matka Montana Nostrum:loveu: . I stało się Coco urodziła szczeniaki, a ja byłam pierwsza je oglądać :) Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Też mi nigdy nie mówiłaś:diabloti: . Ale pamiętam, ze na początku miał być Buldog Angielski(?)... Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Guffi']Też mi nigdy nie mówiłaś:diabloti: . Ale pamiętam, ze na początku miał być Buldog Angielski(?)... Nie Buldoga Angielskiego nigdy nie miałam w planach. Jak już to bullmastiffa:evil_lol:. A pamiętasz jak Merol u Ciebie wakacjował kilka dni:cool3: i jak spał razem z Tobą w wyrku:cool3: . Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='bonita']Nie Buldoga Angielskiego nigdy nie miałam w planach. Jak już to bullmastiffa:evil_lol:. A pamiętasz jak Merol u Ciebie wakacjował kilka dni:cool3: i jak spał razem z Tobą w wyrku:cool3: . Nie:oops: . Ale qrcze, co mi się tak wydawało z tym bulldogiem:mad: ? Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='bonita']Moja hodowla nazywa się Eksodus:p . Nie mam swojej www narazie, bo nigdy nie mam czasu żeby to zrobić, ale strona www jest w planach;) . Gdyby moja Bonka cyganka urodziła szczeniaki to pewno by już była:p . [quote name='bonita']A o Merolu to cała historyja jest:p . Chcieliśmy z TZ kupić boksia, ale ja chciałam tylko z jednej jedynej hodowli- mojej ulubionej:loveu: Nostrum, miała to być żółta sucz:p . W tym właśnie czasie u znajomej hodowczyni w Żywcu pojawiła się piękna pręguska COCO CHANEL Nostrum, strasznie mi się spodobała:loveu: tak jak przedtem jej cudowna matka Montana Nostrum:loveu: . I stało się Coco urodziła szczeniaki, a ja byłam pierwsza je oglądać :) A ja już buszuję po necie i czytam o Twoich psiurkach :) DICKENS to pies rasy Bokser, urodzony w 2005 roku. Jego przydomek hodowlany to Eksodus. Posiada następujące tytuły: Mł.Ch.Pl. Mł Zw.Klubu CR, PT1 Ojcem jego jest YEKE van Sapho's Hoeve. Matka to BONITA Eksodus. A Bonitka: a jej ojcem, jeśli doczytałam jest Idol Armida, to jakieś pokrewieństwo od Avantiego od Izy???? Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dobra to trochę jeszcze dodam :) Tatuś Dickensa Int.MultiCh.Zw.Roku,Klubu,Europy Śr.i Wsch. Podobny ;) ? Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A tutaj dziadziuś też Inter ;) CHAPO de Loermo (jak się naciśnie na fotkę to się powiększy) Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A teraz pradziadkowie :) Zw.Św.Mł.Ch.I.Aarron dei Cavalieri di Monferrato Arron to dziadek Bonka [quote name='Kate i Luka'] a jej ojcem, jeśli doczytałam jest Idol Armida, to jakieś pokrewieństwo od Avantiego od Izy???? Tak :) Mama Avantiego CHYRRONE REGATA Edda jest babcią Bonka, a matką IDOLA Armida, więc Idol to młodszy półbrat Avantiego :) Mają innych ojców Avanti-Magnum-a, a Idol-Aarona. Więc to rodzinka :). Nie wiem czy rozumiesz, tak namieszałam. Quote
bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jeszcze kilka fotków pradziadków i prababcię wstawię :) Najpierw ressztę od strony Bonka Ch.MICOL del Colle del Infinito( hodowla niedoszłego tatki szczeniaków Bonka) Inter. MIRCO v.Turmblick Quote
Recommended Posts