bonita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A teraz od strony taty Dika Zw.Św.Inter.TECK Del Colle dell'Infinito Zw.Świata Inter. TENOR de Loermo Ch.TENOR de la Verdiere No. Przynajmniej się kulorowo zrobiło :) Quote
misiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dzieńdoberek :). Nooo,ma sie tych przodków ;). Piękne psiska :loveu:. Bonita,ja filmiki zgrywam na Wrzutę lub ZippyVideos.Obydwa bez logowania. http://www.wrzuta.pl/ http://www.zippyvideos.com/ Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dzieńdoberek:multi:, nadrobiłam zaległości:lol: bonita, mizianko dla TZ-ta:diabloti:;) Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tatuś Dikiego śliczny pies :loveu: bardzo mi się podoba taka budowa psa... Już się nie mogę doczekac kiedy nasz zmężnieje.... [quote name='bonita']Tak :) Mama Avantiego CHYRRONE REGATA Edda jest babcią Bonka, a matką IDOLA Armida, więc Idol to młodszy półbrat Avantiego :) Mają innych ojców Avanti-Magnum-a, a Idol-Aarona. Więc to rodzinka :). Nie wiem czy rozumiesz, tak namieszałam. :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: czyli ja bym powiedziała, że Avanti to chyba wujek Idola... taki po innym ojcu... Ale najistotnejsze, że rodzinka ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kate I Luka napisał(a): :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: czyli ja bym powiedziała, że Avanti to chyba wujek Idola... taki po innym ojcu... Ale najistotnejsze, że rodzinka ;) Wujek, dziadek, ciocia... :roll: Cóż za różnica! Grunt, że rodzinka! :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 alez onn sie pieknie prezy ;-)..... Dziendoberek kochaniutka ....;-)..... Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tak se poczytałam i widze ze tu niezła arystokracja sie kreci ;-) , szlachectwo wyłazi z tych fotek oj wyłazi ;-) gratulujemy takiej utytuowanej rodzinki ;-) Bonitko ..... Mizianko dla fafelków ;-) Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka'] :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: czyli ja bym powiedziała, że Avanti to chyba wujek Idola... taki po innym ojcu... Ale najistotnejsze, że rodzinka ;) Nie wujek tylko brat, a dokładnie półbrat-po tej samej mamie :) ( wiedziałam że ostro tam namieszałam, aż sama siebie nie mogłam zrozumieć:evil_lol: ) Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='misiaczek']Dzieńdoberek :). Nooo,ma sie tych przodków ;). Piękne psiska :loveu:. Bonita,ja filmiki zgrywam na Wrzutę lub ZippyVideos.Obydwa bez logowania. http://www.wrzuta.pl/ http://www.zippyvideos.com/ Dzięki Misiaczek:) dziś mam trochę czasu, to może coś wsawię:p Widzieliście jeszcze trochę i będzie 200 stronka:multi: Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi:, nadrobiłam zaległości:lol: bonita, mizianko dla TZ-ta:diabloti:;) Cześć:multi: . Powiem Wam, że TZ jest bardzo zadowolony i już się Łodzi nie może doczekać:evil_lol: ( tylko powiedział, że mnie nie zabiera:placz: , jak tam tyle dziewczyn na Niego czeka:evil_lol: ) Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']A MONTANA Nostrum też piękna... Tak:loveu: ona strasznie mi się podobała, właśnie tylko po niej chciałam mieć szczeniaczka. Nie mam jej żółtej córki, ale pręgowaną wnusię:p. Wiecie bo ja zawsze marzyłam o żółtej suce, ale w miocie Coco urodziły się same pręguski:cool3: , więc musiała być pręgukska bo dłużej nie chciałam czekać. W 1 miocie Merol urodził same żółte psy, w drugim urodziło się aż dziesięć szczeniusiów 4 dziewczynki w tym jedna żółta. Oczywiście była ona jedynym szczeniaczkiem w miocie z rozszczepem:placz: i takim oto sposobem została z nami pręgowana Bonita:cool3: . Potem był miot Boni i ona w końcu urodziła moją wymarzoną żółtaskę - Dulcynee :) i kurdupla diabełka, podskakiwaczka Dickensa ;). Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A Bonek miał tylko 1 miot? Ten gdzie było tyle białasków? A kto był tatusiem, że tyle białych się urodziło? Quote
DORRAG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć Bonitko:p [quote name='bonita']Dobra to trochę jeszcze dodam :) Tatuś Dickensa Int.MultiCh.Zw.Roku,Klubu,Europy Śr.i Wsch. Podobny ;) ? Piękny:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='bonita'] Zw.Św.Inter.QUEMAX del Trinitad Piękny:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='bonita']I piękna MONTANA Nostrum :) Cudna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Jest już 200 stronka :laola: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']A Bonek miał tylko 1 miot? Ten gdzie było tyle białasków? A kto był tatusiem, że tyle białych się urodziło? Mój Bońcio oszust, tak urodził tylko raz szczeniaczki:p A miał mieć już 5 razy Pierwszym jej chłopakiem miał być CHAMAN della Talpa Kiedy wszystko już było umówione i mieliśmy jechać nagle skończyła jej się cieczka:crazyeye: , tydzień póżniej dostała na nowo:p , ale Chaman już wrócił do Hiszpanii:placz: . Drugim cavalierem był mieszkający bardzo bliziutko PAGANINI Nostrum Niestety zaraz po kryciu Bonek bardzo się rozchorował i nic się nie urodziło:shake: . Potem był w/w YEKE v. Saphos Hoeve z tego miotu jest Diki, Duśka, oraz białasy Diego, Dolores, Dartagnan, Dominum. To był najpiękniejszy miot:loveu: , szczenięta wyrównane, wszystkie o ślicznych głowach, tylko że większość białych:p ( szkoda że białe nie są hodowlane). Gdyby nie to kryła bym nim Bonka jeszcze raz. Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Czwartym chłopakiem Bońcia miał być młodziutki francuski VLAD du Val d'Europe( Vlad nie ma białych znaczeń i nie daje białych szczeniąt). Wyjechaliśmy do niego 30 grudnia 2005 roku, ale nie dotarliśmy na miejsce:shake:. Była tak ogromna śnieżyca, że po 12 godzinach stania w ogromnych korkach zdecydowaliśmy się na powrót do domu:p . Wszyscy byli pewni, że nie zdążymy do domu na sylwestra tylko nas gdzieś śnieg zasypie, już nam życzenia noworoczne składali wstręciuchy:mad: :evil_lol: . A piątego już znacie-Tino Del Colle dell'Infinito Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 A tak wyglądają dzieci Tino w innych hodowlach(:placz:) TINO Fender Edda Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 O! Mamy już 200 stronkę:multi: :multi: :multi: [SIZE=6]Huuuurrraaaaa:smilecol: :ghost_2: :B-fly: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :laola: :drinking: :drink1: :chlup: :drinka: :pepsi: Quote
bonita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 I jeszcze jeden szczeniuś po Tino VINICIO del Colle Dell'Infinito Quote
misiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No to za 200 stronkę ;). :chlup::chlup::chlup: Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='bonita']Cześć:multi: . Powiem Wam, że TZ jest bardzo zadowolony i już się Łodzi nie może doczekać:evil_lol: ( tylko powiedział, że mnie nie zabiera:placz: , jak tam tyle dziewczyn na Niego czeka:evil_lol: ) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:(no proszę jak niechchcący zareklamowałam Łódź:evil_lol:) tylko niech Dikiego weźmie ze sobą:cool3:, bez Dikiego mizianka nie będzie:diabloti: i za 200str. :BIG::laola::cunao::drink1::popcorn::knajpa: Quote
Recommended Posts