bonita Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]:loveu:ale pięknie śpi:p[/B] [B][IMG]http://img182.imageshack.us/img182/4392/sen4jh2.jpg[/IMG][/B] [B]fajna świnka [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/7483/tocoskoomnieyc7.jpg[/IMG][/B] [/quote] [B][I]No nynusia zawsze zwinięta w kłębuszek :)[/I][/B] [B][I]Ile to jeszcze dni zostało do naszego spotkania, tydzien!, czyli do niedzieli:multi:.[/I][/B] [B][I](Mam nadzieję że mi TZ numeru nie wywynie:cool3:) .[/I][/B] Quote
misiaczek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Fotki siwiutkiej babuni Merol ze świntuchem morskim i resztą dzieci przecudne,zabawne i słodkie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.Same ochy i achy tylko mi się na usta cisną. Z przyjemnością się ogląda :). Quote
Imbirka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dzieńdoberek:multi:, bonita foteczki ekstra, a babcia Meryl ze świnką przecudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a swoją drogą ta ciekawa jestem jakny moje zółte szczęście zareagowało na takiego gryzonia:evil_lol: Quote
BeaC Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Fajna jest, ale sika więcej niz bokser[/I][/B]:evil_lol: [B][I]A do tego te kupki[/I][/B]:p [B][I]Same przyjemne sprawy[/I][/B]:evil_lol:[/quote] Wiem... dlatego juz nie hoduję siwnek więcej kupka niż żre hehehehehe Quote
Korenia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Merol z świnką, która się nazywa... świetnie wyglądają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/2793/nieposiusiaasiyy0.jpg[/IMG] piękne:loveu: :loveu: :loveu: cudne-brak mi słów-to prawdziwa miłość chyba?:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Korenia']Merol z świnką, która się nazywa... świetnie wyglądają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [B][I]Się nazywa Fantusia:loveu:[/I][/B] Quote
Korenia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Się nazywa Fantusia:loveu:[/I][/B][/quote] :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
bonita Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi:, bonita foteczki ekstra, a babcia Meryl ze świnką przecudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a swoją drogą ta ciekawa jestem jakny moje zółte szczęście zareagowało na takiego gryzonia:evil_lol:[/quote] [B][I]Pewno by się cieszył:evil_lol: cos do schrupania pancia przyniosła[/I][/B]:evil_lol: [B][I], a[/I][/B] [B][I]może byłby przyjacielem gryzonia kto to wie[/I][/B]:cool3: Quote
bonita Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='oktawia6'][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/2793/nieposiusiaasiyy0.jpg[/IMG] piękne:loveu: :loveu: :loveu: cudne-brak mi słów-to prawdziwa miłość chyba?:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [B][I] tak one naprawdę się lubią, Merol często zagląda do jej klatki sprawdzając co słychać:evil_lol: .[/I][/B] Quote
bonita Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='BeaC']Wiem... dlatego juz nie hoduję siwnek więcej kupka niż żre hehehehehe[/quote] [B][I]Tak kupek jest duuużo :) , a cwaniak z niej jest, jak usłyszy szelest woreczka zaraz kwiczy w niebogłosy, bo wie że trawkę się w takim nosi[/I][/B] :p . [B][I]więc każdy szelest woreczka w domu, to kwik[/I][/B]:p Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć :multi: [QUOTE][I] [B][/B] [B][I][IMG]http://img182.imageshack.us/img182/3861/mamoajakurosntebdbokseremag6.jpg[/IMG][/I][/B][/I] [/QUOTE] Ojej krokodylka chyba za bardzo przycinęli :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [I][B]:razz:na którym ringu są boksie w Kamieniu napisali w potwierdzeniu :cool3:mam nadzieje ze was znajdę ;)[/B][/I] Quote
Korenia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Tak kupek jest duuużo :) , a cwaniak z niej jest, jak usłyszy szelest woreczka zaraz kwiczy w niebogłosy, bo wie że trawkę się w takim nosi[/I][/B] :p . [B][I]więc każdy szelest woreczka w domu, to kwik[/I][/B]:p[/quote] U mnie dokładnie tak samo :P Quote
mar....ka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Dzień Dobry:)))))Witam moje śliczności i ich Pańcię oczywiście:) Quote
sylwiaskalska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witam moich boksiowych ulubieńców :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='majoka']Dzień Dobry:)))))Witam moje śliczności i ich Pańcię oczywiście:)[/quote] [B][I]Witamy serdecznie :) , teraz idę do dentysty:p , jak wrócę, to będę miała myślę trochę czasu :multi: .[/I][/B] Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dobry diem':lol: Mamusia, ja Tobie bardzo współczuję tego dentysty:shake: Quote
e.v.a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dziendoberek :) a czy beda foty??:eviltong: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Witamy serdecznie :) , teraz idę do dentysty:p , jak wrócę, to będę miała myślę trochę czasu :multi: .[/I][/B][/quote]:eviltong:[I]bllleeeeee dentysta ;)[/I] Quote
bonita Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[I]bllleeeeee dentysta ;)[/I][/quote] [B][I]Tak dentysta bllleeee, ale już po i ząbki zdrowe :).[/I][/B] [B][I]Alu bokserski ring w Rybniku ma numer III ( przy basenie), boksiów zgłoszonych bardzo mało chyba siedem lub osiem:p . Będzie równiez siostra Dikiego -Duśka:cool3: , a więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz rodzenstwo żółtków w komplecie :).[/I][/B] [B][/B] [B][I]Jutro trzymajcie za nas mocno kciuki, a czemu, to napiszę za jakiś czas;) .[/I][/B] [B][I] Pozdrawiam wszystkich to zaglądaczy!:multi: [/I][/B] Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Tak dentysta bllleeee, ale już po i ząbki zdrowe :).[/I][/B] [B][I]Alu bokserski ring w Rybniku ma numer III ( przy basenie), boksiów zgłoszonych bardzo mało chyba siedem lub osiem:p . Będzie równiez siostra Dikiego -Duśka:cool3: , a więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz rodzenstwo żółtków w komplecie :).[/I][/B] [B][I]Jutro trzymajcie za nas mocno kciuki, a czemu, to napiszę za jakiś czas;) .[/I][/B] [B][I] Pozdrawiam wszystkich to zaglądaczy!:multi: [/I][/B][/quote]:multi::multi::multi:[I]no to się cieszkamy . Będziemy Was wypatrywać :p [/I] Quote
Medorowa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A my trzymamy za Was kciuki:p :p :p ,tylko nie wiemy dokładnie jeszcze za co;) Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 haluuuu bokserkowa rodzinko:) to sie podlaczam pod trzymanie kciukow i czekam na jakies foteczki:) Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='dealer']haluuuu bokserkowa rodzinko:) to sie podlaczam pod trzymanie kciukow i czekam na jakies foteczki:)[/quote];)[I]a może podskoczycie do Kamienia :p[/I] Quote
Recommended Posts