Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]:loveu:ale pięknie śpi:p[/B]
[B][IMG]http://img182.imageshack.us/img182/4392/sen4jh2.jpg[/IMG][/B]

[B]fajna świnka [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/7483/tocoskoomnieyc7.jpg[/IMG][/B]
[/quote]
[B][I]No nynusia zawsze zwinięta w kłębuszek :)[/I][/B]
[B][I]Ile to jeszcze dni zostało do naszego spotkania, tydzien!, czyli do niedzieli:multi:.[/I][/B]
[B][I](Mam nadzieję że mi TZ numeru nie wywynie:cool3:) .[/I][/B]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki siwiutkiej babuni Merol ze świntuchem morskim i resztą dzieci przecudne,zabawne i słodkie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.Same ochy i achy tylko mi się na usta cisną. Z przyjemnością się ogląda :).

Posted

Dzieńdoberek:multi:, bonita foteczki ekstra, a babcia Meryl ze świnką przecudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a swoją drogą ta ciekawa jestem jakny moje zółte szczęście zareagowało na takiego gryzonia:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Fajna jest, ale sika więcej niz bokser[/I][/B]:evil_lol: [B][I]A do tego te kupki[/I][/B]:p
[B][I]Same przyjemne sprawy[/I][/B]:evil_lol:[/quote]

Wiem... dlatego juz nie hoduję siwnek więcej kupka niż żre hehehehehe

Posted

[quote name='Korenia']Merol z świnką, która się nazywa... świetnie wyglądają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[B][I]Się nazywa Fantusia:loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi:, bonita foteczki ekstra, a babcia Meryl ze świnką przecudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a swoją drogą ta ciekawa jestem jakny moje zółte szczęście zareagowało na takiego gryzonia:evil_lol:[/quote]

[B][I]Pewno by się cieszył:evil_lol: cos do schrupania pancia przyniosła[/I][/B]:evil_lol: [B][I], a[/I][/B] [B][I]może byłby przyjacielem gryzonia kto to wie[/I][/B]:cool3:

Posted

[quote name='oktawia6'][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/2793/nieposiusiaasiyy0.jpg[/IMG]
piękne:loveu: :loveu: :loveu: cudne-brak mi słów-to prawdziwa miłość chyba?:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
[B][I] tak one naprawdę się lubią, Merol często zagląda do jej klatki sprawdzając co słychać:evil_lol: .[/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC']Wiem... dlatego juz nie hoduję siwnek więcej kupka niż żre hehehehehe[/quote]

[B][I]Tak kupek jest duuużo :) , a cwaniak z niej jest, jak usłyszy szelest woreczka zaraz kwiczy w niebogłosy, bo wie że trawkę się w takim nosi[/I][/B] :p . [B][I]więc każdy szelest woreczka w domu, to kwik[/I][/B]:p

Posted

Cześć :multi:

[QUOTE][I]
[B][/B]
[B][I][IMG]http://img182.imageshack.us/img182/3861/mamoajakurosntebdbokseremag6.jpg[/IMG][/I][/B][/I]
[/QUOTE]
Ojej krokodylka chyba za bardzo przycinęli :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Tak kupek jest duuużo :) , a cwaniak z niej jest, jak usłyszy szelest woreczka zaraz kwiczy w niebogłosy, bo wie że trawkę się w takim nosi[/I][/B] :p . [B][I]więc każdy szelest woreczka w domu, to kwik[/I][/B]:p[/quote]
U mnie dokładnie tak samo :P

Posted

[quote name='majoka']Dzień Dobry:)))))Witam moje śliczności i ich Pańcię oczywiście:)[/quote]

[B][I]Witamy serdecznie :) , teraz idę do dentysty:p , jak wrócę, to będę miała myślę trochę czasu :multi: .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Witamy serdecznie :) , teraz idę do dentysty:p , jak wrócę, to będę miała myślę trochę czasu :multi: .[/I][/B][/quote]:eviltong:[I]bllleeeeee dentysta ;)[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[I]bllleeeeee dentysta ;)[/I][/quote]

[B][I]Tak dentysta bllleeee, ale już po i ząbki zdrowe :).[/I][/B]
[B][I]Alu bokserski ring w Rybniku ma numer III ( przy basenie), boksiów zgłoszonych bardzo mało chyba siedem lub osiem:p . Będzie równiez siostra Dikiego -Duśka:cool3: , a więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz rodzenstwo żółtków w komplecie :).[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Jutro trzymajcie za nas mocno kciuki, a czemu, to napiszę za jakiś czas;) .[/I][/B]
[B][I] Pozdrawiam wszystkich to zaglądaczy!:multi: [/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Tak dentysta bllleeee, ale już po i ząbki zdrowe :).[/I][/B]
[B][I]Alu bokserski ring w Rybniku ma numer III ( przy basenie), boksiów zgłoszonych bardzo mało chyba siedem lub osiem:p . Będzie równiez siostra Dikiego -Duśka:cool3: , a więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz rodzenstwo żółtków w komplecie :).[/I][/B]

[B][I]Jutro trzymajcie za nas mocno kciuki, a czemu, to napiszę za jakiś czas;) .[/I][/B]
[B][I] Pozdrawiam wszystkich to zaglądaczy!:multi: [/I][/B][/quote]:multi::multi::multi:[I]no to się cieszkamy .
Będziemy Was wypatrywać :p
[/I]