Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale pięknie śpi:p

fajna świnka

No nynusia zawsze zwinięta w kłębuszek :)
Ile to jeszcze dni zostało do naszego spotkania, tydzien!, czyli do niedzieli:multi:.
(Mam nadzieję że mi TZ numeru nie wywynie:cool3:) .

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki siwiutkiej babuni Merol ze świntuchem morskim i resztą dzieci przecudne,zabawne i słodkie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.Same ochy i achy tylko mi się na usta cisną. Z przyjemnością się ogląda :).

Posted

Dzieńdoberek:multi:, bonita foteczki ekstra, a babcia Meryl ze świnką przecudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a swoją drogą ta ciekawa jestem jakny moje zółte szczęście zareagowało na takiego gryzonia:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Fajna jest, ale sika więcej niz bokser:evil_lol: A do tego te kupki:p
Same przyjemne sprawy:evil_lol:

Wiem... dlatego juz nie hoduję siwnek więcej kupka niż żre hehehehehe

Posted

[quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi:, bonita foteczki ekstra, a babcia Meryl ze świnką przecudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a swoją drogą ta ciekawa jestem jakny moje zółte szczęście zareagowało na takiego gryzonia:evil_lol:

Pewno by się cieszył:evil_lol: cos do schrupania pancia przyniosła:evil_lol: , a może byłby przyjacielem gryzonia kto to wie:cool3:

Posted

[quote name='oktawia6']
piękne:loveu: :loveu: :loveu: cudne-brak mi słów-to prawdziwa miłość chyba?:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
tak one naprawdę się lubią, Merol często zagląda do jej klatki sprawdzając co słychać:evil_lol: .

Posted

[quote name='BeaC']Wiem... dlatego juz nie hoduję siwnek więcej kupka niż żre hehehehehe

Tak kupek jest duuużo :) , a cwaniak z niej jest, jak usłyszy szelest woreczka zaraz kwiczy w niebogłosy, bo wie że trawkę się w takim nosi :p . więc każdy szelest woreczka w domu, to kwik:p

Posted

[quote name='bonita']Tak kupek jest duuużo :) , a cwaniak z niej jest, jak usłyszy szelest woreczka zaraz kwiczy w niebogłosy, bo wie że trawkę się w takim nosi :p . więc każdy szelest woreczka w domu, to kwik:p
U mnie dokładnie tak samo :P

Posted

[quote name='majoka']Dzień Dobry:)))))Witam moje śliczności i ich Pańcię oczywiście:)

Witamy serdecznie :) , teraz idę do dentysty:p , jak wrócę, to będę miała myślę trochę czasu :multi: .

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:eviltong:bllleeeeee dentysta ;)

Tak dentysta bllleeee, ale już po i ząbki zdrowe :).
Alu bokserski ring w Rybniku ma numer III ( przy basenie), boksiów zgłoszonych bardzo mało chyba siedem lub osiem:p . Będzie równiez siostra Dikiego -Duśka:cool3: , a więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz rodzenstwo żółtków w komplecie :).

Jutro trzymajcie za nas mocno kciuki, a czemu, to napiszę za jakiś czas;) .
Pozdrawiam wszystkich to zaglądaczy!:multi:

Posted

bonita napisał(a):
Tak dentysta bllleeee, ale już po i ząbki zdrowe :).
Alu bokserski ring w Rybniku ma numer III ( przy basenie), boksiów zgłoszonych bardzo mało chyba siedem lub osiem:p . Będzie równiez siostra Dikiego -Duśka:cool3: , a więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zobaczysz rodzenstwo żółtków w komplecie :).

Jutro trzymajcie za nas mocno kciuki, a czemu, to napiszę za jakiś czas;) .
Pozdrawiam wszystkich to zaglądaczy!:multi:
:multi::multi::multi:no to się cieszkamy .
Będziemy Was wypatrywać :p