bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 A tu moja córus ze swoją ukochaną zabaweczka Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Bono Bardzo Zły pies! Wsiada do autobusu Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 A to jest Demonia, w niedzielę zdobyła Zw.Klubu Pl. To zdjęcie nie jest z klubowej tylko jeszcze z Bytomia 2006 A tu Diki tez z Bytomia I jeszcze jeden boksiu z Bytomia Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 A tu zdjęcie zeszłoroczne Diki podrostek :) Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='bonita']Ostatnie fotki robione nocą, bo tylko wtedy mam trochę czasu :) Diki czeka na swoją porcję obiadku Zjem tego klapusia :placz::placz::placz:głodzą najsłodszego ze słodkich;) Ja już licze dni do 1 października:razz: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 nie dali obiadku?!? ] to zjem kapcia!!! dzieńdoberek!!!:loveu: Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca']nie dali obiadku?!? On je obiadek 2 razy dziennie:evil_lol: , a to szkoła TZ-ta z tym czekaniem na cuś z naszego obiadu, jak TZ je Diki zawsze leży pod stołem, a kiedy skonczy idą razem do kuchni i Diki do miski dostaje to co pancio mu z obiadku zostawił:p dzieńdoberek!!!:loveu: Dzieńdoberek nareszcie Weekend:multi: Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:głodzą najsłodszego ze słodkich;) nie głodzimy, uczymy cierpliwosci:evil_lol: Ja już licze dni do 1 października:razz: My też czekamy i podtuczamy:evil_lol:. Quote
misiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Oooo faflaczki zawitały,po pracowitym tygodniu i wkleiły fajowe fotki,fajowych boksi :lol: :loveu::loveu::loveu:. Quote
Mi. Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 tyci kici myci lici:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='*luthien*']tyci kici myci lici:loveu: :loveu: :loveu: Witaj luthien, ale Cię dawno tu nie było:multi: Quote
tygra Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bonita'] Witaj luthien, ale Cię dawno tu nie było:multi: czyżby sępik malutki:evil_lol: Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 hej hej:multi: jakbym mojego bestiona widziala z tym lebkiem na stoliczku hihi Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 bonita a tak zapytam z ciekawosci uszka jakie ci sie bardziej u boksia podobaja? Quote
bonita Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']bonita a tak zapytam z ciekawosci uszka jakie ci sie bardziej u boksia podobaja? Witaj Madzia18sosnowiec! Cięte. To już chyba z przyzwyczajenia:p . Ale z kłapouchami się oswajam:evil_lol: , kłapouche boksie wyglądaja lepiej niż np. dobermany, a juz ogoniaste doberki to wogóle mi nie paszą. Quote
bonita Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 I kilka fotków wstawię Diki w trzech odsłonach :) Tu strasznie się czaji na swój umyty aporcik Quote
bonita Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 To zrobiłam jak mi się nudziło w wakacje Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='bonita']Witaj Madzia18sosnowiec! Cięte. To już chyba z przyzwyczajenia:p . Ale z kłapouchami się oswajam:evil_lol: , kłapouche boksie wyglądaja lepiej niż np. dobermany, a juz ogoniaste doberki to wogóle mi nie paszą. A mi np. nie paszą już cięte boksery :P Szczerze powiedziawszy nie widziałam jeszcze nie ciętego ogona u Dobka... Quote
bonita Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Korenia']A mi np. nie paszą już cięte boksery :P Szczerze powiedziawszy nie widziałam jeszcze nie ciętego ogona u Dobka... A ja widziałam :p . Ale np. ogoniaste Rottweilery sa fajne :). Z tymi boksiami to jest tak: po domu lepsze niecięte:evil_lol: , ale na wystawy jeszcze jednak cięte:p kiedy sędzia ma do wyboru dwa takie same eksterierowo boksie, najczęściej wygrywa cięty:p . Głowy ciętych wyglądają lepiej nawet z usterkami, a u kłapouchów kazda usterka jest jakoś bardziej widoczna( to moje zdanie). To samo z ogonem, długi ogon jakoś optycznie wydłuza grzbiet, dlatego tylko doskonały okaz wygląda z nim dobrze. Ale dla świetnego sędziego takie, czy takie uszy, albo ogon to nie problem przy ocenie, szkoda tylko ze świetnych sedzów tak mało. Quote
bonita Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 A tu mój okaz z klapniętymi uszami :) Może nie tak dostojny jak cięty, ale kochany :) Help!, chyba mam lęk wysokości! Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 A ja jakoś lubię jak boxi ma klapnięte ucholki ...do ogonków jeszcze sie nie przyzwyczaiłam bo nie mam okazji za częśto widywać ;) a uchi :p to pewnie dlatego ze mój Harley miał kłapouszki:loveu: Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='bonita']A ja widziałam :p . Ale np. ogoniaste Rottweilery sa fajne :). Z tymi boksiami to jest tak: po domu lepsze niecięte:evil_lol: , ale na wystawy jeszcze jednak cięte:p kiedy sędzia ma do wyboru dwa takie same eksterierowo boksie, najczęściej wygrywa cięty:p . Głowy ciętych wyglądają lepiej nawet z usterkami, a u kłapouchów kazda usterka jest jakoś bardziej widoczna( to moje zdanie). To samo z ogonem, długi ogon jakoś optycznie wydłuza grzbiet, dlatego tylko doskonały okaz wygląda z nim dobrze. Ale dla świetnego sędziego takie, czy takie uszy, albo ogon to nie problem przy ocenie, szkoda tylko ze świetnych sedzów tak mało. Ja często spotykam nieciachane boksie - u mnie bardzoooo duzo boksiów przybylo w ostatnim półroczu... Też zauważyłam, że zawsze wygrywa boksio cięty.. poprostu sędzia przyzwyczajony jest do takiego widoku. Właśnie szkoda, że jest tak mało świętnych sędziów.. Ucałuj faflaki :) (chciaam napisać klapciaki, ale stwwierdziłam, że przecież jeden tylko z Twoich "obcych" ma klapciaki :P a faflaki wszystkie :loveu: ) Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='bonita'] hahaha ale mina:evil_lol: witaj Bonita dawno mni enei bylo bo was zgubilam :placz: ale juz jestem :multi: Quote
Recommended Posts