Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 znalazłam fote Dikiego na www.polecamy.net Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dzińdoberek mamuśka:cool3: :cool3: :cool3: :p Quote
tygra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 fakt Duśka i Dili bardzo podobni można się zakochać Quote
bonita Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']znalazłam fote Dikiego na www.polecamy.net Fakt to Diki :evil_lol: Witam Wszystkich po dłuuuuugiej nieobecności, jak nie mam czasu to net działa, a jak mam chwilę to nie:shake: i tak w kółko:p , muszę w -końcu cus z tym zrobić:mad: . Fotek dzis nie mam ( cierpię na brak czasu- zupełny :( ) Quote
agbar Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 a cos ty taka zapracowana kobito:evil_lol: i ten tego dzien dobry:) Quote
bonita Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Witam :) Kilka fotek wlejam, ale za to dziś zrobię bardzo dużo zdjęć, może je wkleje jutro ;) znudzony Bonek ( już 3- tygodnie cieczki mineły, więc w końcu sie chyba skończy siedzenie w domu) Quote
bonita Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Mówisz że to już będzie koniec tych nudów? Quote
bonita Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Bonek z mamusią, czyli dwie znudzone bokserskie damy Quote
bonita Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='olcha'] Piękna poza wystawowa :cool3: Dzięks za odwiedzinki Olcha :) poza piękna, szkoda tylko, ze wszystkie żeberka w komplecie widać:evil_lol: Quote
bonita Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale oni są do siebie niesamowicie podobni:crazyeye: :crazyeye: :cool3: Poprostu cudenieczka:loveu: :loveu: Duśka:loveu: i mój faworyt :loveu: Dili:loveu: Dzięki Ala za śliczne fotki Duśki:loveu: normalnie nie miałam czasu się nimi pozachwycać. Są podobni, nawet sędzia powiedziała, że oba w identycznym typie, ale Duska nabrała już masy, a Diki nie:p . Quote
Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='bonita']... Są podobni, nawet sędzia powiedziała, że oba w identycznym typie, ale Duska nabrała już masy, a Diki nie:p . Widocznie Diki ma więcej ruchu:cool3:, ja swojego nadal nie moge podpaść:cool3: Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Imbir1 napisał(a):Widocznie Diki ma więcej ruchu:cool3:, ja swojego nadal nie moge podpaść:cool3: A ja chce, żeby mój schudł:lol: Waży 38kg, wcześniej ważył 40kg:eviltong: Biega codziennie, jeść dostaje tyle, ile powinien i co, nie ma już takiej figurki, jak kiedyś:cool3: :cool3: :roll: Ale i tak jest dla mnie naj, naj:loveu: :lol: Quote
tygra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 madzia i medor napisał(a):A ja chce, żeby mój schudł:lol: Waży 38kg, wcześniej ważył 40kg:eviltong: Biega codziennie, jeść dostaje tyle, ile powinien i co, nie ma już takiej figurki, jak kiedyś:cool3: :cool3: :roll: Ale i tak jest dla mnie naj, naj:loveu: :lol: ja mojej Brendy nie mogę odchudzić a od roku próbuję je mniej niż w teorii powinna, więcej chodzi (raczej nie biega ale latka robią swoje :(), wolałąbym żeby byłą za chuda - zdrowiej dla stawów Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tygra napisał(a):ja mojej Brendy nie mogę odchudzić a od roku próbuję je mniej niż w teorii powinna, więcej chodzi (raczej nie biega ale latka robią swoje :(), wolałąbym żeby byłą za chuda - zdrowiej dla stawów To tak jak mój Dinuś, prawie 12lat, jemu nie mogę dać tak popalić na spcerach, jak Medorowi:shake: Ma kłopoty z kręgosłupem i nie może też codziennie chodzić na długie i dalekie spcerki:shake: A Medorek, to nie jest jakaś spasiona krowa:evil_lol: , tylko taki kawał byka;) :evil_lol: :evil_lol: Ale do dawnej figurki mu troszkę brakuje:lol: A latka robią swoje, to fakt:roll: :roll: Weterynarz mi powiedział, że Medor nie jest gruby i był w szoku, jak mu to powiedziałam:crazyeye: Może ja już jestem za bardzo przewrażliwiona, a wiadomo przecież, że Medor nie zawsze będzie miał figurę szczeniaczka:roll: :p Quote
tygra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 madzia i medor napisał(a):To tak jak mój Dinuś, prawie 12lat, jemu nie mogę dać tak popalić na spcerach, jak Medorowi:shake: Ma kłopoty z kręgosłupem i nie może też codziennie chodzić na długie i dalekie spcerki:shake: A Medorek, to nie jest jakaś spasiona krowa:evil_lol: , tylko taki kawał byka;) :evil_lol: :evil_lol: Ale do dawnej figurki mu troszkę brakuje:lol: A latka robią swoje, to fakt:roll: :roll: Weterynarz mi powiedział, że Medor nie jest gruby i był w szoku, jak mu to powiedziałam:crazyeye: Może ja już jestem za bardzo przewrażliwiona, a wiadomo przecież, że Medor nie zawsze będzie miał figurę szczeniaczka:roll: :p Byczki są fajne - moja Tygra to ciele więc pewnie krowa wyrośnie:evil_lol: (tzn chyba gruba nie jest ale takie ma ruchy i niezdarna jest jak cielaczek- nawet sąsiad tak na nią mówi) Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='tygra']Byczki są fajne - moja Tygra to ciele więc pewnie krowa wyrośnie:evil_lol: (tzn chyba gruba nie jest ale takie ma ruchy i niezdarna jest jak cielaczek- nawet sąsiad tak na nią mówi) Mój sąsiad na mego Medorka też mówi 'cielaczek':evil_lol: :evil_lol: A tigra jest naprawdę potężna i wydaje mi się, że będzie sporawą kobitką:multi: :p Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Mówisz że zabierzesz mi aporcik? Ale ja wtedy bardzo smutny będę Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Daj proszę W koncu z tamtąd wyjdziesz :) Quote
niki_ill Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ooooo moj ulubieniec Diki. Bardzo mi sie podoba. Zwlaszcza meska glowa. Lubie takie samcze psiska :D Pozdrawiam Quote
Recommended Posts