Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamusia ja muszę stwierdzić, że Ty się ewidentnie nad nim znęcasz:mad: :mad:
[quote name='bonita']Daj proszę

W koncu z tamtąd wyjdziesz :)

A co to za pottffffór:crazyeye: :cool3:

Mamy taką samą piłęczkę/piszczałęczkę:lol: :lol:

:lol: PoZdRaWiAmY:lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Mamusia ja muszę stwierdzić, że Ty się ewidentnie nad nim znęcasz:mad: :mad:

A co to za pottffffór:crazyeye: :cool3:

Mamy taką samą piłęczkę/piszczałęczkę:lol: :lol:

:lol: PoZdRaWiAmY:lol:

To cien Dika:evil_lol: a nie potwór:evil_lol:
Jesli chodzi o znęcanie to moja specjalnosć:evil_lol: Wiesz przecież córuś:evil_lol:

Ale on takie meki uwielbia:p , sam mi za płot wsadza piłeczke, żeby mnie zaraz o nią prosić:cool3: . TZ to doprowadza do szału, tylko kursuje do ogródka i z ogródka, a Diki się cieszy:diabloti: . Czasem to się TZ tak wkurzy, że aporcika za karę schowa:shake: .

Posted

[quote name='bonita']To cien Dika:evil_lol: a nie potwór:evil_lol:
Jesli chodzi o znęcanie to moja specjalnosć:evil_lol: Wiesz przecież córuś:evil_lol:

Ale on takie meki uwielbia:p , sam mi za płot wsadza piłeczke, żeby mnie zaraz o nią prosić:cool3: . TZ to doprowadza do szału, tylko kursuje do ogródka i z ogródka, a Diki się cieszy:diabloti: . Czasem to się TZ tak wkurzy, że aporcika za karę schowa:shake: .

Tak wiem:scared: :scared: :evil_lol:
Niedobry ten Twój TZ:mad:

Posted

[quote name='evaxon']nooo wreszcie foty:multi:
witaj:multi:

Witaj Evaxon:multi: Dzięq za odwiedzinki:loveu: . Fotów jeszcze duuużo wiecej mam, ale nie chcą sie wklejać cholery:mad: .

Posted

Niedobry ten Twój TZ :mad:

Nie wiem czemu taki nerwowy, przeciez wyciągać nie musi jak nie chce, Diki wykopie dziurkę w winogronach i sam sie tam dostanie:diabloti: .

Posted

[quote name='bonita'][color=#0000ff][color=black]
Nie wiem czemu taki nerwowy, przeciez wyciągać nie musi jak nie chce, Diki wykopie dziurkę w winogronach i sam sie tam dostanie:diabloti: .
Wtedy, to chyba by Dikiego gdzieś 'schował':evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='niki_ill']Aaa i jeszcze jakos tak widze podobienstwo Twojej Duski, z moja Nera, Z wyrazu pycholka :):oops: :cool1: :evil_lol: :loveu:

Pozdrowionka

To się cieszę że mają podobne dziuby:evil_lol: Przekaż Nerusi całuski:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wtedy, to chyba by Dikiego gdzieś 'schował':evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie tego to by chyba nie zrobił:evil_lol: , TZ lubi go najbardziej ze wszystkich naszych psów ( jedyny pies:evil_lol: ). Strasznie TZ-owi podobają się Dikiego oczy, zmieniają się w zależności od humoru :).

Nawet przekonał sie do jazdy z nim na wystawy, a kiedyś obiecywał, ze nie bedzie:evil_lol: .

Posted

Diki jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , a te jego gruuuube apty, to pomarszczone czułko, cud, miód i orzeszki:evil_lol: ... i ten błagalny wzrok:loveu: