niki_ill Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Aaa i jeszcze jakos tak widze podobienstwo Twojej Duski, z moja Nera, Z wyrazu pycholka :):oops: :cool1: :evil_lol: :loveu: Pozdrowionka Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 No i jak zwykle nie chcą sie wklejac te foty, jestem normalnie wściekła! Więc wklejam po jednym Tutaj nynusia na koniku Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 O! udało się dwa za jednym zamachem :) Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Mamusia ja muszę stwierdzić, że Ty się ewidentnie nad nim znęcasz:mad: :mad: [quote name='bonita']Daj proszę W koncu z tamtąd wyjdziesz :) A co to za pottffffór:crazyeye: :cool3: Mamy taką samą piłęczkę/piszczałęczkę:lol: :lol: :lol: PoZdRaWiAmY:lol: Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='madzia i medor']Mamusia ja muszę stwierdzić, że Ty się ewidentnie nad nim znęcasz:mad: :mad: A co to za pottffffór:crazyeye: :cool3: Mamy taką samą piłęczkę/piszczałęczkę:lol: :lol: :lol: PoZdRaWiAmY:lol: To cien Dika:evil_lol: a nie potwór:evil_lol: Jesli chodzi o znęcanie to moja specjalnosć:evil_lol: Wiesz przecież córuś:evil_lol: Ale on takie meki uwielbia:p , sam mi za płot wsadza piłeczke, żeby mnie zaraz o nią prosić:cool3: . TZ to doprowadza do szału, tylko kursuje do ogródka i z ogródka, a Diki się cieszy:diabloti: . Czasem to się TZ tak wkurzy, że aporcika za karę schowa:shake: . Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bonita']To cien Dika:evil_lol: a nie potwór:evil_lol: Jesli chodzi o znęcanie to moja specjalnosć:evil_lol: Wiesz przecież córuś:evil_lol: Ale on takie meki uwielbia:p , sam mi za płot wsadza piłeczke, żeby mnie zaraz o nią prosić:cool3: . TZ to doprowadza do szału, tylko kursuje do ogródka i z ogródka, a Diki się cieszy:diabloti: . Czasem to się TZ tak wkurzy, że aporcika za karę schowa:shake: . Tak wiem:scared: :scared: :evil_lol: Niedobry ten Twój TZ:mad: Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='evaxon']nooo wreszcie foty:multi: witaj:multi: Witaj Evaxon:multi: Dzięq za odwiedzinki:loveu: . Fotów jeszcze duuużo wiecej mam, ale nie chcą sie wklejać cholery:mad: . Quote
tygra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 jakiż on tu piękniutki - słodziutka mordulka Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Niedobry ten Twój TZ :mad: Nie wiem czemu taki nerwowy, przeciez wyciągać nie musi jak nie chce, Diki wykopie dziurkę w winogronach i sam sie tam dostanie:diabloti: . Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bonita'][color=#0000ff][color=black] Nie wiem czemu taki nerwowy, przeciez wyciągać nie musi jak nie chce, Diki wykopie dziurkę w winogronach i sam sie tam dostanie:diabloti: . Wtedy, to chyba by Dikiego gdzieś 'schował':evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='niki_ill']Aaa i jeszcze jakos tak widze podobienstwo Twojej Duski, z moja Nera, Z wyrazu pycholka :):oops: :cool1: :evil_lol: :loveu: Pozdrowionka To się cieszę że mają podobne dziuby:evil_lol: Przekaż Nerusi całuski:loveu: Quote
bonita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='madzia i medor']Wtedy, to chyba by Dikiego gdzieś 'schował':evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie tego to by chyba nie zrobił:evil_lol: , TZ lubi go najbardziej ze wszystkich naszych psów ( jedyny pies:evil_lol: ). Strasznie TZ-owi podobają się Dikiego oczy, zmieniają się w zależności od humoru :). Nawet przekonał sie do jazdy z nim na wystawy, a kiedyś obiecywał, ze nie bedzie:evil_lol: . Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Tak szczerze mówiąc, Diki to jeden z moich boxsich faworytów :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Diki jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , a te jego gruuuube apty, to pomarszczone czułko, cud, miód i orzeszki:evil_lol: ... i ten błagalny wzrok:loveu: Quote
misiaczek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='bonita'] Mój śliczny pieszczoszek :iloveyou:.I ten wzrok....och,ach :lol:. Quote
bonita Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Nowe fotki :) Marta i Dolores siostra Dikiego i Duśki coś jej szepcze na uszko całusy Quote
leemonca Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts