M&M&O&I Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 o boziuu jakie fafle :loveu: dziewczyna od mojego wujka :P chce właśnie bokserka i oglądała całą galeryjkę i zakochała się w Dickensie :loveu: :evil_lol: (powiedziała że chce takiego samego :evil_lol: :lol: ) Quote
bonita Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='tygra']ależ ona masywna i jaka czuła :) Tak, Dolli jest klocuszkiem lekkim:evil_lol: :loveu: . strasznie lubi chopsia, chopsia na rączki robić:cool3: Quote
bonita Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Agga']Ale sobie szeptaja na uszko.:lol: Tak sobie szeptały i się całowały :), ostatnim razem widziały się kiedy Dolores miała 8-tygodni, a więc 18 msc temu:cool3: . Aga a gdzie Twoja galeria? Quote
bonita Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Goldenmanka']o boziuu jakie fafle :loveu: dziewczyna od mojego wujka :P chce właśnie bokserka i oglądała całą galeryjkę i zakochała się w Dickensie :loveu: :evil_lol: (powiedziała że chce takiego samego :evil_lol: :lol: ) Diki jest bardzo zadowolony , że ma nową wielbicielkę:evil_lol: . ( ja go uwielbiam, normalnie mogła bym ten ryj całować bez końca, a jakie on przy całowaniu robi miny:loveu: normalnie zjeśc go można, głupio tak pisać, ale to prawda. Od Dikiego całusy to trzeba kraść, on sam nie daje nigdy:cool3: ) Quote
Medorowa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Smerfastyczna sunia:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
e.v.a Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='madzia i medor']Smerfastyczna sunia:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: nooo białaska przepiekna:loveu: Quote
Korenia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Poprzerabiałam troszkę fotki :oops: Jakieś starsze ;) Quote
bonita Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='Korenia']Poprzerabiałam troszkę fotki :oops: Jakieś starsze ;) Przeróbeczki przepiękne:loveu: , bardzo dziękujemy:loveu: Quote
Bodziulka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 jak ja koffam te mordeczki! białaska przeeeefaaaafluniastarska :loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :pwitam ...dawno tu nie zaglądałam...:oops: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Kochana mordka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Właśnie oglądałam jutrzejszą stawkę :lol:. I Dickens jutro będzie.. ja też będę :evil_lol:. Quote
bonita Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='Cimi']Właśnie oglądałam jutrzejszą stawkę :lol:. I Dickens jutro będzie.. ja też będę :evil_lol:. Jak widać nas nie:shake:ma. Ale jest Duśka :), a to tak jakbyś Dikiego z ogonkiem w suczym wydaniu widziała:evil_lol: . Nie dałam rady jechać, trudno, i tak nic by nam, ta wystawa nie dała( brakuje mu tylko czasu i międzynarodówki):p , no ale przynajmniej bym Ciebie Cimi na żywo widziała:evil_lol:. Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ja piernicze, ale słodziaki :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Bono zagląda jak się Diki bawi :) Nie bierz mi aporcika Quote
bonita Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 I jeszcze trochę Dolisi z Martą sa prawie równe :) Tańczą Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czy ona jest taka potężna, czy tylko tak się wydaje:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: Quote
bonita Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Jedzie pociąg z daleka nie no znowu komp wysiada! Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='bonita'] :loveu::loveu::loveu:słodziaszek Jaka Doli jest śliczna... Quote
bonita Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='madzia i medor']Czy ona jest taka potężna, czy tylko tak się wydaje:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: Jest potężna:cool3: prawie równa z Dikim, a waży więcej:p Ogonek o dziwo dodaje jej bardzo dużo uroku wygląda z nim super! Zawsze już białym będę zostawiała ogony. Ich brat którego nie mam niestety na fotkach, jest jeszcze potężniejszy nazywa się Diego, tylko Diki to taki wychudzony wypierdek:evil_lol: . Ale on ma tyle ruchu, że każdy mięsień widać:roll: . Quote
Recommended Posts