Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']przepraszam czy związek już skąsumowany czy dopiero plany?

Skonsumowany :), ale czy cuś z tego będzie to czas pokaże :p
pies nazywa się TINO del Colle del Infinito, ma dopiero 16 msc!, zaliczył dotychczas trzy wystawy, wszystkie wygrywając :).
Jego tata to Zw.Świata, Europy Juniorów, Zw.Atiboxu Juniorów, Inter i Multi Champion AGO del Colle del Infinito, matka równiez piękna i pochodząca z tej samej hodowli :).

Posted

[quote name='Imbir1']A czy ten piękny boksiu też ma włoski temperament?:p
Włosko - Belgijski ;)

a Dikuś też piękny, tutaj wyszedł jak szczeniorek:)

Tak ,Diki zawsze wygląda jak duży szczenior :)

Posted

A my dzis na wystawie bylismy :) w Rybniku. DIki zdobył swój 10-ty złoty medal, CWC i Najlepszy Pies w Rasie, a jego siostra DULCYNEA Eksodus równiez złoto, Najlepszą Sukę w Rasie, Zw.Rasy i 3 lokatę w Grupie II. :)

Posted

[quote name='bonita']A my dzis na wystawie bylismy :) w Rybniku. DIki zdobył swój 10-ty złoty medal, CWC i Najlepszy Pies w Rasie, a jego siostra DULCYNEA Eksodus równiez złoto, Najlepszą Sukę w Rasie, Zw.Rasy i 3 lokatę w Grupie II. :)
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='bonita']Skonsumowany :), ale czy cuś z tego będzie to czas pokaże :p

No to trzymamy kciuki,aby cuś było .
[quote name='bonita']A my dzis na wystawie bylismy :) w Rybniku. DIki zdobył swój 10-ty złoty medal, CWC i Najlepszy Pies w Rasie, a jego siostra DULCYNEA Eksodus równiez złoto, Najlepszą Sukę w Rasie, Zw.Rasy i 3 lokatę w Grupie II. :)
GRATULACJE DLA FAFLUNIASTEGO RODZEŃSTWA

Posted

:placz:no i nie spotkałysmy się bo uciekliscie
i nie wcałowałam Dikiego:placz:
;)ale za to wycałowałam Duskę :multi::multi::multi:po nieudanych poszukiwaniach brata .....idziemy sobie a obok sekretariatu:razz:siedzi pan z cud miód malinka ogoniastą boxią ...więc ja do pana :,,czy to Dusia?'' a pańciostwo aż z wrażenia zaniemówiło ...tak tak Dusia no i sie wycałkowałysmy z dziewczynka :multi::multi::multi:

Gratulki dla Dikiego i całuski od cioteczki:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:no i nie spotkałysmy się bo uciekliscie
i nie wcałowałam Dikiego:placz:
;)ale za to wycałowałam Duskę :multi::multi::multi:po nieudanych poszukiwaniach brata .....idziemy sobie a obok sekretariatu:razz:siedzi pan z cud miód malinka ogoniastą boxią ...więc ja do pana :,,czy to Dusia?'' a pańciostwo aż z wrażenia zaniemówiło ...tak tak Dusia no i sie wycałkowałysmy z dziewczynka :multi::multi::multi:

Gratulki dla Dikiego i całuski od cioteczki:loveu:

Dzięq za gratki :), a można wiedziec o której porze zjawiliście sie na wystawie:cool3: . Ocena Boksiów skonczyła sie o 10.40:razz: , więc pokręciliśmy się tu i tam, a nie wypadało mi wiele, bo nie byłam z TZ-em i do domku wróciliśmy:p .
Duska się całować lubi:evil_lol: , nie tak jak Diki diabołek:diabloti: . Bardzo szkoda że się nie spotkaliśmy, bo następna okazja to pewno za rok będzie, chyba że się do Katowic wybieracie:cool3: .

Posted

Misiaczek, Bodziulka, Tygra, Dealer, Imbir 1, Evaxon, Luthien, i córuś Madzia i Medor
Bardzo dziękujemy za gratki :) :) :) !.
Wiecie jak ja za Wami wszystkimi tęsknię, kiedy nie mam dotępu do kompa :( , za odwiedzinami w Waszych galeriach. Kiedy znowu będą wakacje!

Posted

My byliśmy przy ringu boxiów o 9.40 , ale tam były tylko 2 psiaczki a potem sie ponakładały oceny ASTów , bulków i staffiorów ...więc dotarlismy ok 10.40 , gdzie z kolei zawaliliśmy ocene suczek ASTów i minęłam sie ze znajomymi jak mi tylko pomachali srebrem przed oczami w drodze do auta :cool3:.
Katowice z reguły zaliczam sama ;)
Jak kiedyś będe ruszać w góry to dam ci znać i staniesz z Dilskim na trasie;)

A oto Duska :loveu::loveu::loveu:

Posted

dziwna mina zmeczonego psa :), jak on może zgrubnąc jak on tak potrafi gonic całymi dniami.

A tu piłeczka w innym miejscu.

A pies tak patrzy na nią