Imbirka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A czy ten piękny boksiu też ma włoski temperament?:p a Dikuś też piękny, tutaj wyszedł jak szczeniorek:) Quote
bonita Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='tygra']przepraszam czy związek już skąsumowany czy dopiero plany? Skonsumowany :), ale czy cuś z tego będzie to czas pokaże :p pies nazywa się TINO del Colle del Infinito, ma dopiero 16 msc!, zaliczył dotychczas trzy wystawy, wszystkie wygrywając :). Jego tata to Zw.Świata, Europy Juniorów, Zw.Atiboxu Juniorów, Inter i Multi Champion AGO del Colle del Infinito, matka równiez piękna i pochodząca z tej samej hodowli :). Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 no top nic innego nam nie pozostaje jak trzymanie kciukow:multi: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 oj to się ostatnio działo :cool3: to czekamy na maluszki :loveu: Quote
bonita Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Imbir1']A czy ten piękny boksiu też ma włoski temperament?:p Włosko - Belgijski ;) a Dikuś też piękny, tutaj wyszedł jak szczeniorek:) Tak ,Diki zawsze wygląda jak duży szczenior :) Quote
bonita Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 A my dzis na wystawie bylismy :) w Rybniku. DIki zdobył swój 10-ty złoty medal, CWC i Najlepszy Pies w Rasie, a jego siostra DULCYNEA Eksodus równiez złoto, Najlepszą Sukę w Rasie, Zw.Rasy i 3 lokatę w Grupie II. :) Quote
Mi. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='bonita']A my dzis na wystawie bylismy :) w Rybniku. DIki zdobył swój 10-ty złoty medal, CWC i Najlepszy Pies w Rasie, a jego siostra DULCYNEA Eksodus równiez złoto, Najlepszą Sukę w Rasie, Zw.Rasy i 3 lokatę w Grupie II. :) gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='bonita']Skonsumowany :), ale czy cuś z tego będzie to czas pokaże :p No to trzymamy kciuki,aby cuś było . [quote name='bonita']A my dzis na wystawie bylismy :) w Rybniku. DIki zdobył swój 10-ty złoty medal, CWC i Najlepszy Pies w Rasie, a jego siostra DULCYNEA Eksodus równiez złoto, Najlepszą Sukę w Rasie, Zw.Rasy i 3 lokatę w Grupie II. :) GRATULACJE DLA FAFLUNIASTEGO RODZEŃSTWA Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 No proszę :cool3: jakie tu wieści ;) Gratulacje dla Dikiego! i siostry ;) Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Gratulujemy zwycięstwa i trzymamy kciuczki:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
tygra Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 my też gratulujemy Dikusiowi i siostrze, a za przyszłą mamę trzymamy kciuki Quote
agbar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 GRATULUJĘ:loveu: A JA NIE DOJECHAŁAM BUU TAK CHCIALAM TAM BYĆ I ZNOWU MI SIE PLANY POPLATAŁY BUUUUU Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :placz:no i nie spotkałysmy się bo uciekliscie i nie wcałowałam Dikiego:placz: ;)ale za to wycałowałam Duskę :multi::multi::multi:po nieudanych poszukiwaniach brata .....idziemy sobie a obok sekretariatu:razz:siedzi pan z cud miód malinka ogoniastą boxią ...więc ja do pana :,,czy to Dusia?'' a pańciostwo aż z wrażenia zaniemówiło ...tak tak Dusia no i sie wycałkowałysmy z dziewczynka :multi::multi::multi: Gratulki dla Dikiego i całuski od cioteczki:loveu: Quote
bonita Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:no i nie spotkałysmy się bo uciekliscie i nie wcałowałam Dikiego:placz: ;)ale za to wycałowałam Duskę :multi::multi::multi:po nieudanych poszukiwaniach brata .....idziemy sobie a obok sekretariatu:razz:siedzi pan z cud miód malinka ogoniastą boxią ...więc ja do pana :,,czy to Dusia?'' a pańciostwo aż z wrażenia zaniemówiło ...tak tak Dusia no i sie wycałkowałysmy z dziewczynka :multi::multi::multi: Gratulki dla Dikiego i całuski od cioteczki:loveu: Dzięq za gratki :), a można wiedziec o której porze zjawiliście sie na wystawie:cool3: . Ocena Boksiów skonczyła sie o 10.40:razz: , więc pokręciliśmy się tu i tam, a nie wypadało mi wiele, bo nie byłam z TZ-em i do domku wróciliśmy:p . Duska się całować lubi:evil_lol: , nie tak jak Diki diabołek:diabloti: . Bardzo szkoda że się nie spotkaliśmy, bo następna okazja to pewno za rok będzie, chyba że się do Katowic wybieracie:cool3: . Quote
bonita Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Misiaczek, Bodziulka, Tygra, Dealer, Imbir 1, Evaxon, Luthien, i córuś Madzia i Medor Bardzo dziękujemy za gratki :) :) :) !. Wiecie jak ja za Wami wszystkimi tęsknię, kiedy nie mam dotępu do kompa :( , za odwiedzinami w Waszych galeriach. Kiedy znowu będą wakacje! Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ja się również przyłączam do gratulujących bardzo się ciesze z waszych sukcesów:multi: Quote
bonita Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Kilka fotków zagląda zmęczony Dik, a czemu zaraz się okaże :) Quote
bonita Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Patrz do góry tam jest twój aporcik :) Quote
bonita Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Zaraz cię dostanę! teraz napewno! Już prawie mam!( aparat nie nadąża ;) ) Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 My byliśmy przy ringu boxiów o 9.40 , ale tam były tylko 2 psiaczki a potem sie ponakładały oceny ASTów , bulków i staffiorów ...więc dotarlismy ok 10.40 , gdzie z kolei zawaliliśmy ocene suczek ASTów i minęłam sie ze znajomymi jak mi tylko pomachali srebrem przed oczami w drodze do auta :cool3:. Katowice z reguły zaliczam sama ;) Jak kiedyś będe ruszać w góry to dam ci znać i staniesz z Dilskim na trasie;) A oto Duska :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 dziwna mina zmeczonego psa :), jak on może zgrubnąc jak on tak potrafi gonic całymi dniami. A tu piłeczka w innym miejscu. A pies tak patrzy na nią Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='bonita']Patrz do góry tam jest twój aporcik :) achhhhhh:loveu: wspanialy :loveu: Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ale oni są do siebie niesamowicie podobni:crazyeye: :crazyeye: :cool3: Poprostu cudenieczka:loveu: :loveu: Duśka:loveu: i mój faworyt :loveu: Dili:loveu: Quote
Recommended Posts