Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ile one mają tych piłeczek i skąd je masz?:cool3:Bo ja mialam jedną którą Erga wzięła sobie ze szkoły i nosiła w pysku w drodze powrotnej:eviltong:. Wytrzymała 2 tygodnie a to przy niej nie możliwe:crazyeye:. Aż w końcu brat przyjechał i wyrzucil przez przypadek za płot:evil_lol:. A z tamtąd juz nic nigdy nie wraca:angryy:(czyt. Owczarek zrzera:evil_lol:). To poprosiłam babcie aby mi piłke taką kupiła, to w sklepie dali jej takie badziewie, ze szok:angryy:. Nie wytrzymało 1minuty:angryy:. Gdzie ty to kupiłaś:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='*luthien*']ile one mają tych piłeczek i skąd je masz?:cool3:Bo ja mialam jedną którą Erga wzięła sobie ze szkoły i nosiła w pysku w drodze powrotnej:eviltong:. Wytrzymała 2 tygodnie a to przy niej nie możliwe:crazyeye:. Aż w końcu brat przyjechał i wyrzucil przez przypadek za płot:evil_lol:. A z tamtąd juz nic nigdy nie wraca:angryy:(czyt. Owczarek zrzera:evil_lol:). To poprosiłam babcie aby mi piłke taką kupiła, to w sklepie dali jej takie badziewie, ze szok:angryy:. Nie wytrzymało 1minuty:angryy:. Gdzie ty to kupiłaś:placz: :placz: :placz:
Piłeczek to my mamy duużo:evil_lol: , kupiłam w Makro( hurtowo:evil_lol: )jedna sztuka około 6 zł wychodzi:crazyeye: , ale za to wytrzymuje zabawy Boksiów:evil_lol: , kiedyś kupiłam na wystawie taką specjalną ( do tenisa ziemnego dla psów:evil_lol: ) ale nie wytrzymała nawet godziny a kosztowała 8 zł:p . W kiosku ruchu znowu kupiłam 3 za 4 zł, dałam każdemu po jednej i kiedy wróciłam na ogród po 15 min. wszystkie trzy były już w strzepach:p . z tego wynika ze jak piłeczki do tenisa to tylko firmowe, wtedy jest dużo zabawy, która trwa nawet kilka dni :)

Posted

[quote name='Bodziulka']co te psy są w stanie zrobić dla małej piłeczki :evil_lol:

Wszystko! one by w ogien za nia wskoczyły. takie są za piłeczką zwariowane:cool3: .

Posted

hahaha wspaniala fota:loveu: u Tigry pileczki dlugo nie wytrzymuja:shake: jak nie zostana zagryzione to napewno je zakopie na 2 brzegu rzeki :evil_lol: lub gdzies zgubi:evil_lol: dlatego przerzuciłysmy sie na kamienie hahaha:lol:

Posted

[quote name='misiaczek']A czym pańcia pieski tak zainteresowała,że wzroku z tego nie spuszczają ? :lol:
Jak zwykle super fotki :loveu:.

oczywiście piłeczką:evil_lol: .

Posted

to fakt, boksery lubią specyficzne zabawy:evil_lol:, jak sie z moim drażnie i nie chce mu dać zabaweczki, to sie odgryza na mnie, bierze jakiegoś mojego buta i w długą..., naogół dzieje si ę to na działce i później ganiam go na bosaka:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
to fakt, boksery lubią specyficzne zabawy:evil_lol:, jak sie z moim drażnie i nie chce mu dać zabaweczki, to sie odgryza na mnie, bierze jakiegoś mojego buta i w długą..., naogół dzieje si ę to na działce i później ganiam go na bosaka:evil_lol:

Takie już są te nasze boksie, całe życie szalone ;)Diki oprócz piłeczek to szmatki jeszcze bardzo lubi, szczególnie lubi kraść ścierki z kuchni i wynosić na polko gdzie się z nimi rozprawia :)