bonita Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Tak po jednym bo się nie chcą wklejać Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 bosz jak mi muli dogo:angryy: ile fotków fafluniastych:multi::multi::multi: a to cudne Quote
Bodziulka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 co te psy są w stanie zrobić dla małej piłeczki :evil_lol: Quote
Mi. Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ile one mają tych piłeczek i skąd je masz?:cool3:Bo ja mialam jedną którą Erga wzięła sobie ze szkoły i nosiła w pysku w drodze powrotnej:eviltong:. Wytrzymała 2 tygodnie a to przy niej nie możliwe:crazyeye:. Aż w końcu brat przyjechał i wyrzucil przez przypadek za płot:evil_lol:. A z tamtąd juz nic nigdy nie wraca:angryy:(czyt. Owczarek zrzera:evil_lol:). To poprosiłam babcie aby mi piłke taką kupiła, to w sklepie dali jej takie badziewie, ze szok:angryy:. Nie wytrzymało 1minuty:angryy:. Gdzie ty to kupiłaś:placz: :placz: :placz: Quote
bonita Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='*luthien*']ile one mają tych piłeczek i skąd je masz?:cool3:Bo ja mialam jedną którą Erga wzięła sobie ze szkoły i nosiła w pysku w drodze powrotnej:eviltong:. Wytrzymała 2 tygodnie a to przy niej nie możliwe:crazyeye:. Aż w końcu brat przyjechał i wyrzucil przez przypadek za płot:evil_lol:. A z tamtąd juz nic nigdy nie wraca:angryy:(czyt. Owczarek zrzera:evil_lol:). To poprosiłam babcie aby mi piłke taką kupiła, to w sklepie dali jej takie badziewie, ze szok:angryy:. Nie wytrzymało 1minuty:angryy:. Gdzie ty to kupiłaś:placz: :placz: :placz: Piłeczek to my mamy duużo:evil_lol: , kupiłam w Makro( hurtowo:evil_lol: )jedna sztuka około 6 zł wychodzi:crazyeye: , ale za to wytrzymuje zabawy Boksiów:evil_lol: , kiedyś kupiłam na wystawie taką specjalną ( do tenisa ziemnego dla psów:evil_lol: ) ale nie wytrzymała nawet godziny a kosztowała 8 zł:p . W kiosku ruchu znowu kupiłam 3 za 4 zł, dałam każdemu po jednej i kiedy wróciłam na ogród po 15 min. wszystkie trzy były już w strzepach:p . z tego wynika ze jak piłeczki do tenisa to tylko firmowe, wtedy jest dużo zabawy, która trwa nawet kilka dni :) Quote
bonita Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Bodziulka']co te psy są w stanie zrobić dla małej piłeczki :evil_lol: Wszystko! one by w ogien za nia wskoczyły. takie są za piłeczką zwariowane:cool3: . Quote
e.v.a Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hahaha wspaniala fota:loveu: u Tigry pileczki dlugo nie wytrzymuja:shake: jak nie zostana zagryzione to napewno je zakopie na 2 brzegu rzeki :evil_lol: lub gdzies zgubi:evil_lol: dlatego przerzuciłysmy sie na kamienie hahaha:lol: Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 a kto tak pieska szczuje piłeczką:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Imbir1'] a kto tak pieska szczuje piłeczką:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Uwielbiam te marszczące się czółka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='bonita'] A czym pańcia pieski tak zainteresowała,że wzroku z tego nie spuszczają ? :lol: Jak zwykle super fotki :loveu:. Quote
bonita Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='misiaczek']A czym pańcia pieski tak zainteresowała,że wzroku z tego nie spuszczają ? :lol: Jak zwykle super fotki :loveu:. oczywiście piłeczką:evil_lol: . Quote
bonita Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry przed pracką :razz: Dzień doberek po pracusi :cool3: Quote
bonita Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Imbir1'] a kto tak pieska szczuje piłeczką:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Pańcia:diabloti: .Robię to codziennie:diabloti: Quote
bonita Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Imbir1']wyrodna matka:evil_lol: Co zrobić kiedy one takie zabawy lubią najbardziej na świecie:p :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 to fakt, boksery lubią specyficzne zabawy:evil_lol:, jak sie z moim drażnie i nie chce mu dać zabaweczki, to sie odgryza na mnie, bierze jakiegoś mojego buta i w długą..., naogół dzieje si ę to na działce i później ganiam go na bosaka:evil_lol: Quote
DORRAG Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 bonita; napisał(a): Ta fotka jest świetna, a boksiu prześliczny:loveu: :loveu: Quote
bonita Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 DORRAG napisał(a):Ta fotka jest świetna, a boksiu prześliczny:loveu: :loveu: dzięqjemy :) Quote
bonita Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Imbir1 napisał(a):to fakt, boksery lubią specyficzne zabawy:evil_lol:, jak sie z moim drażnie i nie chce mu dać zabaweczki, to sie odgryza na mnie, bierze jakiegoś mojego buta i w długą..., naogół dzieje si ę to na działce i później ganiam go na bosaka:evil_lol: Takie już są te nasze boksie, całe życie szalone ;)Diki oprócz piłeczek to szmatki jeszcze bardzo lubi, szczególnie lubi kraść ścierki z kuchni i wynosić na polko gdzie się z nimi rozprawia :) Quote
Recommended Posts