Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No patrzcie jaką mam zachłanną siostrzyczkę :evil_lol: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Diki prosi o smakołyczek ;) czaruje smakołyczek i prosi i czaruje chodzi krok w krok za smakołyczkami A tu same smakołyczki Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Teraz powieszę pranie i dokończę obiadek :) Firanki mam już powieszone i okna umyte, czyli mam w domu święta:multi: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 .......sliczniaste ;-) .czajnikujemy sie ;-) hehehe Dziendoberek kofffaniutka ;-) Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ........piekny spiew ;-) .tak podejrzewam eheheh ..do choru do choru !!!!! Quote
Gasnik Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Halo halo :) Bonita, gdzie w Bielsku mieszkacie?? Ja mam całą rodzine z Bielska-moi rodzice stamtąd pochodzą:p Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Gasnik napisał(a):Halo halo :) Bonita, gdzie w Bielsku mieszkacie?? Ja mam całą rodzine z Bielska-moi rodzice stamtąd pochodzą:p Heloł Gaśnik :) Osiedle Kopernika- Os. Wojska Polskiego w tej okolicy mieszkamy :) Jeszcze kilka sępideł Bonek z piórami w uszach :grin: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 zuzolandia napisał(a): ........piekny spiew ;-) .tak podejrzewam eheheh ..do choru do choru !!!!! Włąśnie się starał żeby zacząć śpiewać....dać! dać!:evil_lol: zuzolandia napisał(a): .......sliczniaste ;-) .czajnikujemy sie ;-) hehehe Dziendoberek kofffaniutka ;-) Taaa siq robimy za krzaczkiem, żeby nikt nie widział:evil_lol: Witanko Zuzolki:loveu: Kate I Luka napisał(a):No patrzcie jaką mam zachłanną siostrzyczkę :evil_lol: Tak córciu, z niej to straszna pazerusa jest:p Quote
misiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 bonita napisał(a): Nie wiedziała który patycek wybrać Kurna,co za poważny dylemat :evil_lol: bonita napisał(a): Firanki mam już powieszone i okna umyte, czyli mam w domu święta:multi: :evil_lol: Wszystko przedemną :cool3:. Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Klaudia :-) napisał(a):śliczne wiosenne fotki,chcemy więcej dealer napisał(a):no teraz sa FOTKI:diabloti: Klaudia :-) napisał(a):ostatnia fotka cudo,taka słodka mordka Bonity Cześć Klaudia fotków mam duuużo :cool3: :) sylwiaskalska napisał(a):Dzień doberek :) :multi: jak tam "buldogi" juz wstały. Mój Teki poczuł ze wiosna bo lata do każdej większej kałuży i się tapla :roll: Chłopak wyczuł że nie zmarznie ;) Wstały, wstały i od rana na polku siedzą :) Witaj Sylwiu :) dealer napisał(a):czesc:) nie wiem po co to ja tu przyszlam....:diabloti: Przyszłaś się do mnie lansować, to jasne:diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 bonita napisał(a):Przyszłaś się do mnie lansować, to jasne:diabloti: :evil_lol: a wlasnie no tak:) bo wstawilam fotke.....jedna:diabloti: a potem moze dam jeszcze ze dwie.... Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 misiaczek napisał(a):Kurna,co za poważny dylemat :evil_lol: Wszystko przedemną :cool3:. Witaj Misiaczku:multi: :multi: :multi: Wszystko przed Tobą mówisz:cool3: , przedemną też, czyste okna to niestety nie wszystko:p Ta Bonek miał wielki kłopot:p :evil_lol: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Gasnik napisał(a):Niestety nie wiem gdzie jest Kopernika :( A powiedz jakie ośiedle znasz, to Ci powiem czy daleko mieszkam od niego, czy blisko :) Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzień doberek Bonitko:p Śliczne Fotki:p Ach te Boksiowe oczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 bonita napisał(a): no nie moge:loveu: :loveu: :loveu: synchroniczne dlubanie jezykiem w nosie:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: czesc:multi: Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ......................witaj.............widziałam:multi::multi::multi::multi: sliczne zdjęcia boksiów...i zazdraszczam ci....wiesz czego?????? umytych okien i powieszonych firanków..........ja mam to przed soba 16 okien i jedno na cała ściane.................... na szczęście nie dorobiłam się jeszcze firanek.......mam je tylko w sypialni:-o:-o:-o Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zamkneli boksie... zakratowali :-(:shake: Quote
tamiczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Kochany Niuniuś:loveu: ! Ales słodzik pychol :shiny: :shiny: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nigdy więcej...Nie patrz na mnie...Takim wzrokiem....:loveu::loveu::loveu: Witaj córciu :multi: Twa sterana orką matka ( prawie jak pani L.) w koncu raczyła odwiedzić Cię :roll: Ale Ty dziecko wiesz że chociaz masz łyse psy to i tak Cię kocham :diabloti: Quote
Recommended Posts