bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witanko :) Właśnie wróciłam z zakupów, byłyśmy z córcią w mieście po komunijne buty i inne tego typu rzeczy:p . I wiecie co, wszystko udało nam się kupić:multi: i to takie jakie chcała:multi: jestem bardzo zadowolona:loveu: i mam już luzik chociaż z tym:p . A teraz kilka fotek Moje koffane wogóle nie sępiące psy z moimi grzecnymi dziecmi:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 sępiszonki :loveu: :loveu: PS. Mamcia, widzę Cię na foteczce :p Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Moje dzieci swoje torebki mają pełne suchej karmy:cool3: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Grubasela i znudzony Dik A tak bronią domu :) Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Kate I Luka']sępiszonki :loveu: :loveu: PS. Mamcia, widzę Cię na foteczce :p Widzisz mnie córciu:loveu: :loveu: :loveu: I co powiesz na moją nową fryzurkę:cool3: byłam u fryzjera się wytrymować:razz: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='BeaC']......................witaj.............widziałam:multi::multi: sliczne zdjęcia boksiów...i zazdraszczam ci....wiesz czego?????? umytych okien i powieszonych firanków..........ja mam to przed soba 16 okien i jedno na cała ściane.................... na szczęście nie dorobiłam się jeszcze firanek.......mam je tylko w sypialni:-o Dobry wieczorek Bea Współczuwam:p tyle okiennic przed Tobą, ale za to masz firankowe luuuzio :):evil_lol: [quote name='Kate I Luka']zamkneli boksie... zakratowali :-(:shake: Były niegrzeczne i im się dostało:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Kochany Niuniuś:loveu: ! A w oczkach mu się smakołyczki odbijają:cool3: :evil_lol: [quote name='tamiczek']Ales słodzik pychol :shiny: :shiny: Słodzik, taki uślimtany:p [quote name='Pysia'] Nigdy więcej...Nie patrz na mnie...Takim wzrokiem....:loveu::loveu::loveu: Witaj córciu :multi: Twa sterana orką matka ( prawie jak pani L.) w koncu raczyła odwiedzić Cię :roll: Ale Ty dziecko wiesz że chociaz masz łyse psy to i tak Cię kocham :diabloti: Moja zapracowana mamcia znalazła chwilkę i wpadła:multi: . Wiesz że ja też Cię koffam nawet z tymi wszystkimi kudełkami:diabloti: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Tz mnie wygania z kompa! do czego to doszło:shake: :evil_lol: . Idę, wrócę póżniej:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='bonita']Widzisz mnie córciu:loveu: :loveu: :loveu: I co powiesz na moją nową fryzurkę:cool3: byłam u fryzjera się wytrymować:razz: :evil_lol: yhhhhhm ... Śliczna Mamciu :loveu: Jaka teraz kaczi jesteś :multi: Quote
Agga Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Patrzę na te fafluny i mam mega uśmiech:p Cudowne żebraki:diabloti: Quote
Paula Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czesc Kasiu :loveu: [quote name='bonita']Jeszcze troszkę Bonka z aportem, wszystkie fotki prawie takie same, no ale jak zrobiłąm to muszę się pochwalić ;) Hehe, mnie tez sie wydaje, ze Maksiu na wszystkich fotach tak samo wyglada :roll: Rozbrykany Bonek :multi: Slodziak :loveu: Zębulki krzywulki ;) Hehe :D Fajna fota :multi: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witamy wpatrując się w te oczka, rozpłynąć się można :loveu: Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
goldenka245 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cudowne:loveu::loveu::loveu: A kiedy ja dostane ten nochal? :oops: Pa;* Quote
ferraribox Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Buziaki w tą piękną kufkę od dziewczyn i Gastona:oops: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :mad:kto zaaresztował moich siostrzeńców:angryy: ha ha a ja nie myje okien bo umyłam jak mój TZ chodził do pracy na nocną zmianę:angryy:.........a firanke mam tylko w pokoju i takie niby cós w kuchni .....u Kuby luzik totalny .........teraz przyjdzie deszcz to i tak wsio zapaprze:diabloti: Quote
bonita Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:kto zaaresztował moich siostrzeńców:angryy: ha ha a ja nie myje okien bo umyłam jak mój TZ chodził do pracy na nocną zmianę:angryy:.........a firanke mam tylko w pokoju i takie niby cós w kuchni .....u Kuby luzik totalny .........teraz przyjdzie deszcz to i tak wsio zapaprze:diabloti: Siostrzeńcy się wszędzie plątają i szpiegują , więc tak czasem kończą:diabloti: A skąd wiesz że deszczyk przyjdzie:cool3: , ja tam licze na słoneczko aż do samych świątek:p . Ale dziś znowu ładnie:loveu: , pojechała bym sobie najchętniej na wakacje:loveu: :evil_lol: . Idę zobaczyć czy Luthien już z Afryki wróciła, może coś chociaż na fotkach oglądne:p :evil_lol: Quote
bonita Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ferraribox']Buziaki w tą piękną kufkę od dziewczyn i Gastona:oops: [quote name='goldenka245'] Cudowne:loveu::loveu::loveu: A kiedy ja dostane ten nochal? :oops: Pa;* [quote name='bGirl'] Witamy wpatrując się w te oczka, rozpłynąć się można :loveu: Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Cześć dziewczyny :) dziękujemy za odwiedzinki:loveu: Mi, ta jego minka przypomina kotka ze Shrecka- taki bidny malutki baaardzo głodny Dik- Podzielisz się ze mną posiłkiem:modla: :p :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='ferraribox']Buziaki w tą piękną kufkę od dziewczyn i Gastona:oops: a jakie ma białe ząbki :) Quote
bonita Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Kate I Luka']yhhhhhm ... Śliczna Mamciu :loveu: Jaka teraz kaczi jesteś :multi: Tak córciu jestem kaczi bardzo, bardzo, szczególnie jak rano wstanę:p :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']BOR-owiki:evil_lol: . No złe są takie te psy, Bonek ostatnio panu który wszedł do nas wyrwał z ręki kluczyki od samochodu:oops: pomyśał pewnie że specjalnie szkolone do kradziejstwa:diabloti: . I na dodatek uciekał pieron z tymi kluczykami:evil_lol: nie wiem co mu do łba palnęło:shake: :evil_lol: . [quote name='Agga']Patrzę na te fafluny i mam mega uśmiech:p Cudowne żebraki:diabloti: [quote name='paula_z']Czesc Kasiu :loveu: Hehe, mnie tez sie wydaje, ze Maksiu na wszystkich fotach tak samo wyglada :roll: Rozbrykany Bonek :multi: Slodziak :loveu: Zębulki krzywulki ;) Hehe :D Fajna fota :multi: Witaj Paula :) no naskokały się troche piesy za tą suchą karmą:evil_lol: , taką samą mają w misce, ale cóż nie ma to jak sobie posępić:p Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 P.S. bonita z twoją podpowiedzią, rzeczywiście oczy kotka ze Shrek- a :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 To u Ciebie karma lezy w miskach :crazyeye: Przy Zmorce to nierealne :evil_lol: Ona jest zagłodzonym psem prosto z Etiopii :diabloti: Jakby ktoś nas nie znał to po jej apetycie stwierdziłby że wcale jej nie karmimy :evil_lol: Quote
Recommended Posts