tygra Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 częś Bonitki co tam z rana może jeszcze troszkę rozkosznych foteczek? Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'] Twojem jamy dawno nie było gdzie się podziewa tyle czasu? [quote name='Imbir1']domyślam się, ze pytasz o moją mamę?:cool3::evil_lol: widziałam, ze była wczoraj dostępna na dogo, al nie wpadła do nas:cool3::mad: Julia, myślisz znacznie trzeźwiej niż ja... Ja nie kumałam co to: Twojem jamy:cool3: Witaj Mamusiu Koffana, witaj Braciszku mój Dikusiu, witajcie siostrzyczki Bonitko i Merolku :loveu: Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Julia, myślisz znacznie trzeźwiej niż ja... Ja nie kumałam co to: Twojem jamy:cool3: Wiesz, troche mi to zajęło:cool3::evil_lol: ale cudne nochale:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Bry :multi: Ależ macie piękną zimę :loveu: I maluszki cudne :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam!! Maleństwa prześliczne, cudowne faflaczki!! Wiecej takich foteczek na te pochmurne dni!! :D :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 .rozkoszne malenstwa ;-) ...... Dziendoberek faflunkowa rodzinko z niskopiennych górek ;-) Buziaczki Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć Rodzinko ....u nas nie ma zimy :p...dziś było bardzo wiosennie Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć Bonitko:p Ja nie mogę ale śliczności:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']domyślam się, ze pytasz o moją mamę?:cool3::evil_lol: widziałam, ze była wczoraj dostępna na dogo, al nie wpadła do nas:cool3::mad: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Tak o Twoją mamusię pytałam:cool3: (JAMA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: się Madzia uśmieje) Brawo Wnusia za domyślność :) , oj dziewczyny potraficie rozweselić człowieka nawet dziś:p Mam córcię bardzo chorą:shake: , nie mam zbytnio czasu żeby siedzieć na dogo:shake: . Wrócę póżniej jak się Jej uda zasnąć. Dzięki za odwiedzinki dziewczynki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witanko :) i buziaki dla boksi :loveu: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='tygra']częś Bonitki co tam z rana może jeszcze troszkę rozkosznych foteczek? Będą z wieczora :) specjalnie dla Ciebie:cool3: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p Ja nie mogę ale śliczności:loveu: :loveu: :loveu: Cześć Fionki :) [quote name='Guffi']Czyżby mały Dickuś z Dulką:loveu: Brawo! Jak na to wpadłaś:cool3: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Julia, myślisz znacznie trzeźwiej niż ja... Ja nie kumałam co to: Twojem jamy:cool3: Witaj Mamusiu Koffana, witaj Braciszku mój Dikusiu, witajcie siostrzyczki Bonitko i Merolku :loveu: Śliczne pcinki :D Oj córrcia:cool3: czyżbyś mamci nie rozumiała:mad: :mad: :mad: (:evil_lol: ) Pozdrowionka dla Gastonka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'] Jakie cudaaa :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'] :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: brak slow:mdleje: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: brak slow:mdleje: Tobie brak słow:crazyeye: niewierzę:evil_lol: Cześć Ewcia! Quote
Recommended Posts