zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ......taaaaa gorska zima jest swietnaaaaa i niech tam zostanie;-) Witanko faflunki kochane ;-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='bonita']Niebo wczoraj ..ładnie..i fakt u mnie tez wczoraj byly sloneczne przeswity:evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Heloł :).Gdzie sie podziewacie?Zasypało Was? :lol: Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Qrde #^^&^$^#@ się tyle na odpisywałam i wszystko diabli wzięli:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Przyjdę za chwilę jak położę dzieci do spania:p Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='bonita']Qrde #^^&^$^#@ się tyle na odpisywałam i wszystko diabli wzięli:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: nie diabli tylko: :ghost_2: :ghost_2: 0X 0X Quote
Paula Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc ciociu :multi: U nas tak bylo przez chwile :cool1: Sliczna fotka :loveu: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 babcia, no nie mów, znowu obcy:razz::placz: Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']babcia, no nie mów, znowu obcy:razz::placz: Tak wnusieńko:placz: , wrócili :placz: wielokrotne cytowanie mi ukradli:mad: . I nie wiem co jeszcze:p , ale moje posty są niewidoczne:placz: . Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Kitka20']Witamy was serdecznie:multi: Cześć Serdecznie:loveu: Kitka [quote name='paula_z']Czesc ciociu :multi: U nas tak bylo przez chwile :cool1: Cześć PAula u nas tak jeszcze jest:cool3: , ale powoli się topi:p feeeeeeeee Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 łoj, babciu dopadli cię:placz::placz::placz::placz::shake: mnie jeszcze działa:razz:, a jaką masz przeglądarkę? Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']łoj, babciu dopadli cię:placz::placz::placz::placz::shake: mnie jeszcze działa:razz:, a jaką masz przeglądarkę? Tak wnusiu, muszę coś szybko wykombinować żeby sobie poszli:placz: Evaxon ich zna, więc może mi pomoże:razz: Przeglądarkę?:cool3: babcia stara ma tylko Internet Explorer, jeśli Ci o to chodzi:p . Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 w Mozilli wszystko działa oki:roll: może sobie zainstaluj Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']nie diabli tylko: :ghost_2: :ghost_2: 0X 0X Myślę, że msz rację to ONI0X muszę udać się do Ewy od Tigry, to są Jej dobrzy znajomi:cool3: Przywitałam się już z Tobą Córciu, ale post znikł:placz: , więc witam Cię jeszcze raz:loveu: Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']nie diabli tylko: :ghost_2: :ghost_2: 0X 0X Myślę, że msz rację to ONI0X muszę udać się do Ewy od Tigry, to są Jej dobrzy znajomi:cool3: Przywitałam się już z Tobą Córciu, ale post znikł:placz: , więc witam Cię jeszcze raz:loveu: Quote
bonita Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='misiaczek']Heloł :).Gdzie sie podziewacie?Zasypało Was? :lol: Heloł :D, już jesteśmy:multi: . Nie sypie :shake: wszystko sie topi:p Quote
misiaczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czytam i nie dowierzam :shake:.Znowu Obcy Was dopadli :mad:. Ale Imbir ma rację Mozilla,dla nich jest nie dostepna :lol:. Quote
Pysia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 misiaczek napisał(a):Czytam i nie dowierzam :shake:.Znowu Obcy Was dopadli :mad:. Ale Imbir ma rację Mozilla,dla nich jest nie dostepna :lol:. Muszę Cię zmartwić...Jest :placz: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Myślę, że msz rację to ONI0X muszę udać się do Ewy od Tigry, to są Jej dobrzy znajomi:cool3: Przywitałam się już z Tobą Córciu, ale post znikł:placz: , więc witam Cię jeszcze raz:loveu: haha chce was zmartwic na dogo wtargnela inna grupa ONYCH ( konkurencja:shake: ):evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Pysia']Muszę Cię zmartwić...Jest :placz: Oj,to chyba ONI na Was sie uwzięli,bo ja nie mam z nimi kłopotów :hmmmm:. Moze mam jakieś fory??? :confused: Dzieńdoberek Bonita i wszyscy inni oraz OBCY (trzeba troszkę wazelinki,żeby dalej nie atakowali ;)) Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cześć babciu, mnie wczoraj na Mozilli wszystko dobrze chodziło:cool3: a kysz, a kysz obcy od mojej babci:mad::mad::mad: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Bonita :) Jak tam OBCY ? ;) Zaraz się okaże czy już sobie poszli, razem ze śniegiem:cool3: [quote name='Imbir1']cześć babciu, mnie wczoraj na Mozilli wszystko dobrze chodziło:cool3: a kysz, a kysz obcy od mojej babci:mad::mad::mad: Cześć Wnusia, a gdzie ja tą godzillę Mozzillę mogę znależć? Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='misiaczek']Oj,to chyba ONI na Was sie uwzięli,bo ja nie mam z nimi kłopotów :hmmmm:. Moze mam jakieś fory??? :confused: Dzieńdoberek Bonita i wszyscy inni oraz OBCY (trzeba troszkę wazelinki,żeby dalej nie atakowali ;)) Tak trza duuużdo wazelinki:evil_lol: . Ja OBCYCH bardzo lubię:loveu: bardzo:loveu: [quote name='evaxon']haha chce was zmartwic na dogo wtargnela inna grupa ONYCH ( konkurencja:shake: ):evil_lol: INNI ONI coś strasznego:evil_lol: [quote name='misiaczek']Czytam i nie dowierzam :shake:.Znowu Obcy Was dopadli :mad:. Ale Imbir ma rację Mozilla,dla nich jest nie dostepna :lol:. Chyba już sobie poszli:multi: :multi: :multi: Cześć Misiaczek :) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='paula_z']Czesc ciociu :multi: U nas tak bylo przez chwile :cool1: Sliczna fotka :loveu: Cześć Paula :) u nas też już nie ma tak:shake: , błotko wszędzie i tyle. [quote name='Kitka20']Witamy was serdecznie:multi: Cześć serdeczne Kitka :) Quote
Recommended Posts