Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:mój fafluniasty faflunek Quote
DORRAG Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć :p Ale zapatrzona w piłeczkę:loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Masz jeszcze jakieś fotki białasków? Chciałabym pokazać sąsiadce jakie są cudne :loveu: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Masz jeszcze jakieś fotki białasków? Chciałabym pokazać sąsiadce jakie są cudne :loveu: Jeszcze mam jakieś fotki, ale większość to jak były szczeniorami:p [quote name='DORRAG']Cześć :p Ale zapatrzona w piłeczkę:loveu: :loveu: Cześć! Bońcio piłeczki KOCHA:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Doberek rodzinko! Hej Iza:multi: Ale Cię dawno nie było. [quote name='Kate I Luka']:multi: wreszcie babcia z krokodylkiem :multi: Babcia z krokodilkiem chodzi cały czas:cool3: , nawet na spacerki:cool3: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:mój fafluniasty faflunek Dziób fafluniasty:evil_lol: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='AgaiTheta'] Tylko cmokać :loveu: Cześć Aga :) Cmokać można ona lubi:evil_lol: [quote name='AgaZ']Ale super ta Twoja bokserska rodzina!Mam nadzieję,że też kiedyś taką gromadkę będę posiadać...dużo pracy przede mną:evil_lol: E tam, wcale nie dużo pracy:cool3: . Ja ciąglę marzę o jeszcze jednej:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek rodzinko OBCYCH ;-) Pozdrawiamy i buziaki przesyłamy !!!! Część Zuzki, witamy u OBCYCH:p :evil_lol: [quote name='mamabazyla']A ja Ci powiem, e to na 100% kotka, a nie kotek :evil_lol: A cio to sie tak chowa ?????? No kotka Kika się nazywa;) Diki chowa się przed aparatem:evil_lol: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']hE, he he- co mówisz? Cudna to Twoje stado, mieć tyle najpiękniejszych mordek swiata na co dzień:cool3: ! Cześć:multi: Najpiękniejsze na świecie to one może nie są:cool3: , ale koffane napewno :D Quote
Paula Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Sliczne :loveu: "Co tam masz, oddawaj" ;) Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześc :multi: Poczytalam :evil_lol: Te wasze psy mają z Wami trzy swiaty :evil_lol: Ale ja swojego popzredniego tez spod sklepu zapomnialam :roll: a wychodzilam tymi samymi drzwami :evil_lol: Tylko on się nie dal, jak go minelam to zaczął dzioba drzeć :evil_lol: Siemi znajomy szczek wydawal, to się odwrócilam :evil_lol: a jak pies na mnie z wyrzutem patrzył :oops: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst']helloł :loveu: O Debe nas odwiedziła:multi: Helołłł:loveu: [quote name='PIKA']Cześc :multi: Poczytalam :evil_lol: Te wasze psy mają z Wami trzy swiaty :evil_lol: Ale ja swojego popzredniego tez spod sklepu zapomnialam :roll: a wychodzilam tymi samymi drzwami :evil_lol: Tylko on się nie dal, jak go minelam to zaczął dzioba drzeć :evil_lol: Siemi znajomy szczek wydawal, to się odwrócilam :evil_lol: a jak pies na mnie z wyrzutem patrzył :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muszą nam wybaczyc, skleroza nie boli:p Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 siem jakoś rozpedziłam i wpadłam do wesołej gromadki :cool3: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć babciu z samego rana:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witaj córciu :multi: Słyszałam ze przywołałaś zime? Jk do nas tez przywołasz to :mad::mad::mad: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']cześć babciu z samego rana:multi::multi::multi: Czesc cześć :loveu: [quote name='Pysia']Witaj córciu :multi: Słyszałam ze przywołałaś zime? Jk do nas tez przywołasz to :mad::mad::mad: Nie strasz mnie:mad: bo Cię sniegiem zasypie:cool3: . :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc i czolem:multi: :multi: :multi: Witanko:multi: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='dbsst']siem jakoś rozpedziłam i wpadłam do wesołej gromadki :cool3: Rozpędzaj się częściej:evil_lol: . Gromadka wesoła, bo śnieg sypie:cool3: [quote name='BeaC']Witaj :multi::multi::multi: Cześć Bea:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Gromadka wesoła, bo śnieg sypie:cool3: Sypie ? A u nas ani płateczka :placz:. Ja chce śnieg :placz:. W ciągu całej zimy 3 dni śniegu mi nie wystarcza :razz:. Wpadnijcie do nas do galeri ... Quote
teqquila Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 wita Was wesole boksie !!! boksio z ksiezyca :) Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Romantyczny valentinek Gastuś wita Babunię Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dziendoberek krolowo sniegu ;-) .....w gorach to pieknie tak sniegowo ......ale tak szczerze powiedziawszy to ja juz bym chciała LATOOOOOOO;-).......;-) Buziaczki dla faflunków ;-) Quote
Recommended Posts