Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DORRAG']Cześć bonitko:multi:

Cześć Fionki :)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć sistersjo:multi::multi::multi:
Heloł Alu :)

[quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek Bonitki :D

A dobry, dobry :D

[quote name='Kate I Luka']Dzień dobry Mamciu :loveu:

Robie szybki przelot przez galerie, doglądając obiadu, i pilnując czy Gaston śpi :)
Cześć Kasiu:loveu:
Pilnuj wnusia, pilnuj

[quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry faflunie :multi:

Czecho kropkowate:multi:

Posted

Skopiowałam o d Beatki, uważaj, żeby Ciebie kochana nie napadły:))):evil_lol:

Ja tak wczoraj ze spacerku z Bonkiem uciekałam, psy czuły od niej cieczkę , ale się głuptasy pomyliły, bo ona nie ma, tylko Merol . Ale i tak nie dały jej spokoju .
Raz kiedy Merol miał cieczkę, to psy chciały nam zgwałcić naszego Rottweilera-psa, bo czuły od niego cieczkę , a on się patrzył co one od niego chcą .

Posted

[quote name='majoka']Skopiowałam o d Beatki, uważaj, żeby Ciebie kochana nie napadły:))):evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co myślisz, że mnie jeszcze nie napadały:cool3: . Wiele razy chodziłam z jakimiś kundelierami do sklepu, czekały na mnie pod nim:cool3: , po czym odprowadzały mnie pod domek:evil_lol: . Jeden był szczególnie natarczywy i koniecznie chciał złapać moją nogę:evil_lol: , a jak nie dałam to zaczął warczeć i szczekać:crazyeye: , aż się ludzie oglądali:oops:

Posted

[quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co myślisz, że mnie jeszcze nie napadały:cool3: . Wiele razy chodziłam z jakimiś kundelierami do sklepu, czekały na mnie pod nim:cool3: , po czym odprowadzały mnie pod domek:evil_lol: . Jeden był szczególnie natarczywy i koniecznie chciał złapać moją nogę:evil_lol: , a jak nie dałam to zaczął warczeć i szczekać:crazyeye: , aż się ludzie oglądali:oops:

no wiesz nie dałąś....;)
ale wyobraź sobie jakby się gapili ci ludzie jakbyś dała :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Byłam TU !!!! :cool3:

Widzę, twój post jeszcze widzę :D

[quote name='tygra']no wiesz nie dałąś....;)
Nawet sobie nie wyobrażam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='dbsst']

nie no padłam nadmuchany kot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zarąbiste

czesc sisterka :cool3:
Cześć Sister:cool3:
Kot jest ....śmieszny:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Byłam TU !!!! :cool3:

Widzę, twój post jeszcze widzę :D

[quote name='tygra']no wiesz nie dałąś....;)
Nawet sobie nie wyobrażam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='dbsst']

nie no padłam nadmuchany kot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zarąbiste

czesc sisterka :cool3:
Cześć Sister:cool3:
Kot jest ....śmieszny:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Bonita twój post wyświetlił się dwa razy ;) Pff ... ty to jeszcze masz dobrze bo mi to posty zjada :-x :-x :-x :-x . A tymczasem lece do innych galeri . Pa :buzi:. Mam nadzieję że ty też wpadniesz do nas ;)
Eh Przecież ja wiem że wpadniesz ale nie wiem o czym pisać a muszę coś nabazgrolić :evil_lol:.

Posted

[quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co myślisz, że mnie jeszcze nie napadały:cool3: . Wiele razy chodziłam z jakimiś kundelierami do sklepu, czekały na mnie pod nim:cool3: , po czym odprowadzały mnie pod domek:evil_lol: . Jeden był szczególnie natarczywy i koniecznie chciał złapać moją nogę:evil_lol: , a jak nie dałam to zaczął warczeć i szczekać:crazyeye: , aż się ludzie oglądali:oops:

Aleś ty mamcia adorowana:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='dbsst']

Alez fajny kotecek:p