PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześc XXX wnusiu :multi: Nadal macie snieg? :razz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Macie szczęście nie becz, u nas wszystki śnieg stopniał i jest wszędzie błoto A u nas już zaczęło padać :multi: . I mam się z czego cieszyć bo ja uwielbiam śnieg . Ha ! :evil_lol:. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Agunia-Pańciunia :) Dziś u nas też są prześwity:evil_lol: a u mnie od rana sypał sniezek.....i nasypał sporo:lol: ...po poludniu zabrałam dzieciaki i poszlismy na dłuuuugggiiii spacer do lasku...i wrócilam z dwoma bałwankami:diabloti: jedno całe mokre....bo robiło janioła w sniegu a drugie z kulkami na sierci:diabloti: iiiiii niestety slonca bylo brak:shake: ... Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi::multi:cześć moja kochana rodzinko:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a u mnie od rana sypał sniezek.....i nasypał sporo:lol: ...po poludniu zabrałam dzieciaki i poszlismy na dłuuuugggiiii spacer do lasku...i wrócilam z dwoma bałwankami:diabloti: jedno całe mokre....bo robiło janioła w sniegu a drugie z kulkami na sierci:diabloti: iiiiii niestety slonca bylo brak:shake: ... U nas dziś słońca nie brakowało:cool3: , ale po śniegu to tylko gdzieniegdzie wspomnienie pozostało:p Moja młodsza chora:shake: , straszną gorączkę ma:shake: - znowu Ją gardło boli, zaraziła się w szkole. co za pech akurat na ferie:p . Mam nadzieję że Jej szybko minie. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']U nas dziś słońca nie brakowało:cool3: , ale po śniegu to tylko gdzieniegdzie wspomnienie pozostało:p Moja młodsza chora:shake: , straszną gorączkę ma:shake: - znowu Ją gardło boli, zaraziła się w szkole. co za pech akurat na ferie:p . Mam nadzieję że Jej szybko minie. ups...to pozdrów maleńswto od nas cieplunio..i niech sie dziecie kuruje... a u nas sie ferie koncza i w poniedziałek do szkoły.... Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='tygra']Dzień dobry Bonitkowi :) Cześć Tygerki :) [quote name='leemonca']a ja ściągnęłam w zeszłym tygodniu, ale dogo mi źle chodzi :shake: , a właściwie same emotki. Nie chcą się wklejać, długo czekam a potem wkleja mi się ścieżka do ostatniego screena, którego robiłam w psp :mad: :cool3: Internet Explorer chodzi cieńko, a z Mozzilli nie chciało mnie wogóle wpuścić na dogo:mad: . Nie wiem co sięd zieje, ale jest coraz gorzej:angryy: . Moje posty znikają, by nagle pojawić się podwójnie, albo potrójnie:crazyeye: . Szock! Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']U nas dziś słońca nie brakowało:cool3: , ale po śniegu to tylko gdzieniegdzie wspomnienie pozostało:p Moja młodsza chora:shake: , straszną gorączkę ma:shake: - znowu Ją gardło boli, zaraziła się w szkole. co za pech akurat na ferie:p . Mam nadzieję że Jej szybko minie. oj chorują teraz dzieci strasznie, w przedszkolu u mojego syna w grupie pojawia się8 dzieci a normalnie jest 27. Kolega mojego syna od 3 tyg w domu bo miał zapalenie płuc, a wczoraj lekarz stwierdził nawrót (a było już zupełnie ok) i do tego jeszcze ospę - koszmar Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Bonita, ja tego typu mam już od 2-3 dni. Dzisiaj jest wyjątkowo dobrze (tfu, tfu, tfu...). A mam Mozillę... Moze Admini powinni dawać jakieś ogłoszenie, że będą problemy. W każdym cywilizowanym kraju tak robią, nawet u mnie w pracy:lol:. Pzdr. Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='mamabazyla']Pokaż fafluny pokaż pokaż pokaż.... Jak mi się uda to wstawię Dawno, dawno temu były sobie dwa śpiące małe boksy:cool3: Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam :) jakie sliczne maluszki :loveu: :loveu: i zdrofka dla dziecka Quote
Paula Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Pauli i Kitce wczoraj już odpisałam :cool3: , ale niech się cieszą dziewczyny, są witane po dwa razy:evil_lol: :multi: Wow, ale mnie zaszczyt kopnal ;) Jakie cudne aksamitki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Jak mi się uda to wstawię Dawno, dawno temu były sobie dwa śpiące małe boksy:cool3: :mdleje: za piekne zeby je ogladac:placz: aaa cudo :loveu: cudo :loveu: cudo :loveu: Quote
BeaC Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita']A dziś u nas jest tak ale u Was pięęęęęęknie u nie też tak było........ ale się roztopiło :shake::shake::shake: buziaczki dla Całej waszej paczki......... Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Babciu, widzę, ze nadal masz problemy:cool3: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Babciu, widzę, ze nadal masz problemy:cool3: Cześć Wnusia! O tak, babcia dalej zaproblemiona:p , zobaczymy jak będzie dziś:cool3: Twojem jamy dawno nie było gdzie się podziewa tyle czasu? [quote name='BeaC']ale u Was pięęęęęęknie u nie też tak było........ ale się roztopiło :shake::shake::shake: buziaczki dla Całej waszej paczki......... Cześć Bea :) U nas również śniega już ni ma:p Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 To za wczoraj :). (Wielokrotnego cytowania u mnie niet) Cześć Ewcia :) Heloł Paula ;) Witaj Teqqulia :loveu: Tygra również witamy i pozdrawiamy:multi: No i córcia:loveu: Nie rozpisuję się ( sami wiecie czemu:p ) Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Bonita, ja tego typu mam już od 2-3 dni. Dzisiaj jest wyjątkowo dobrze (tfu, tfu, tfu...). A mam Mozillę... Moze Admini powinni dawać jakieś ogłoszenie, że będą problemy. W każdym cywilizowanym kraju tak robią, nawet u mnie w pracy:lol:. Pzdr. Ja już pwoli zastanawiam się nad moim kompem, że może z nim jest coś nie tak. Ale jeśli na innych stronach jest z nim ok, to chyba nie jego wina tylko Admina:evil_lol: Pozdrowionka [quote name='tygra']oj chorują teraz dzieci strasznie, w przedszkolu u mojego syna w grupie pojawia się8 dzieci a normalnie jest 27. Kolega mojego syna od 3 tyg w domu bo miał zapalenie płuc, a wczoraj lekarz stwierdził nawrót (a było już zupełnie ok) i do tego jeszcze ospę - koszmar [quote name='Agunia-Pańciunia)']ups...to pozdrów maleńswto od nas cieplunio..i niech sie dziecie kuruje... a u nas sie ferie koncza i w poniedziałek do szkoły.... Moja leży i stęka, strasznie Ją gardło boli. Zaraz idę do lekarza. Udało się wielokrotne cytowanie :) :) :) Huuuuururrrrrraaaaaaaaaaaa Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita']Cześć Wnusia! O tak, babcia dalej zaproblemiona:p , zobaczymy jak będzie dziś:cool3: Twojem jamy dawno nie było gdzie się podziewa tyle czasu? domyślam się, ze pytasz o moją mamę?:cool3::evil_lol: widziałam, ze była wczoraj dostępna na dogo, al nie wpadła do nas:cool3::mad: Quote
Recommended Posts