Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ooooooo 300 stronka u babci:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Guffi napisał(a):Ejj!, ja to miałam napisać:-x :megagrin: :siara: :siara: :siara: Kto pierwszy- ten lepszy:diabloti: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Kotecek, a raczej nosek kotecka :multi:(Albo świnki :eviltong: ) Cześć mamuśka :multi: Ale śliczne zdjęcia:lol: Brawo Madziu:multi: , to jest Maksiu-kotecek. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Ojeeee, jakie cudowności-smiesznostki... [quote name='bonita'] Czy ja już pisałam, że sama słodycz? Jeśli tak - to powtórzę - sama słodycz... A jeśli nie - to tez powtórzę - sama słodycz:loveu::loveu: Pzdr. Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Wow, nasza galeria ma już 300 stronek Jestem bardzo scęśliwa, a to dzięki Wam Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Jeszcze kilka fot z wieczornego spacerowania Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Merola trochę Bonko się wepchała I to tyle Dobranoc Quote
Paula Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nadrobilam zaleglosci dwoch dni :roll: Czesc ciociu :loveu: Cudnosci :loveu: Tiu tiu kuci kuci :loveu: Przepiekna :loveu: Haha :grin: Maksiu swietne miny robi :multi: Duzo zdrowka dla corci :loveu: Quote
e.v.a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 kotki sliczne:loveu: i za 300stronke :drinking::drinking::drinking: Quote
Jagoda1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czy Wy mieszkacie w ciepłych krajach:crazyeye:. A gdzie śnieg? Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Czy Wy mieszkacie w ciepłych krajach:crazyeye:. A gdzie śnieg? U nas śniegu nie ma już 3 albo 4 dni:cool3: i ogólnie jest dość ciepło. Pozdrowionka :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 U nas - 11 stopni :-x . Bonita a kto jest twoją babcią ? Albo dziadkiem ? Albo pra babką i pra dziadkiem ? Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']U nas - 11 stopni :-x . Bonita a kto jest twoją babcią ? Albo dziadkiem ? Albo pra babką i pra dziadkiem ? Babcia Malawaszka, prababcia PIKA:loveu: , Kamcia( Kika) ja całej naszej wielkiej rodzinki nie znam:p , przecież pół dogo do niej należy:evil_lol: i cały czas się powiększa:crazyeye: . Z pytaniami o dziadziów to do babć idż:evil_lol: . Quote
PIKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Jesuu jeden dzień mnie nie bylo a tu tyle nagadane :roll: [quote name='bonita']C Też się cieszę :) , Ona ma zapalenie płuc. jak to??? :crazyeye: [quote name='bonita'] Z pytaniami o dziadziów to do babć idż:evil_lol: . babcie mają sklerozę i nie pamietaja z kim mialy dzieci :evil_lol: zresztą to takie modne teraz jest nie znac ojca dziecka :evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='paula_z']Nadrobilam zaleglosci dwoch dni :roll: Czesc ciociu :loveu: Cudnosci :loveu: Tiu tiu kuci kuci :loveu: Przepiekna :loveu: Haha :grin: Maksiu swietne miny robi :multi: Duzo zdrowka dla corci :loveu: Cześć Paula:loveu: Córcia dziś już duuużo lepiej:multi: Dzięki:loveu: A Maksiu z tą otwartą mordką zawsze wygląda komicznie:evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='PIKA']Jesuu jeden dzień mnie nie bylo a tu tyle nagadane :roll: jak to??? :crazyeye: Też byłam w szoku:crazyeye: , normalnie aż sie podemną nogi ugieły:p . Nie wiem jak to możliwe, tak z niczego, z dnia na dzień:crazyeye: , ona jest alergiczką, ale czy to może mieć ze sobą coś wspólnego. W każdym bądz razie jest lepiej :) babcie mają sklerozę i nie pamietaja z kim mialy dzieci :evil_lol: zresztą to takie modne teraz jest nie znac ojca dziecka :evil_lol: Tak:evil_lol: bardzo modne prababciu:loveu: Zawsze można DNA wszystkim zrobić i się dowiedzieć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Guffi']Cześć:multi: Heloł, coś taka radosna z rana:cool3: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 U nas nie ma śniegu, świeci słońce( z za chmurki) i jest + 3 stopnie:cool3: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='bonita']Heloł, coś taka radosna z rana:cool3: A mam nie być:cool3: Po prostu miło znów zajrzeć do Twojej galerii:evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Guffi']A mam nie być:cool3: Po prostu miło znów zajrzeć do Twojej galerii:evil_lol: Nie masz być, tylko musisz być;) Ja też się cieszę że zaglądasz:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts