Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witam w tym ponurym dniu i duzo słoneczka i szcześliwych chwil z miziankiem Wam życzę :D;) Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :multi:doberek Weźcie no pogońcie te zimę .....ja już nie chce śniegu:placz:u mnie dziś tylko troche sypało i niknęło ale w TV straszą:mad: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Sypie ? A u nas ani płateczka :placz:. Ja chce śnieg :placz:. W ciągu całej zimy 3 dni śniegu mi nie wystarcza :razz:. Wpadnijcie do nas do galeri ... Tak, sypało i jesteśmy zasypani:p , a u Was nie padało?:cool3: Zaraz tam wpadnę do Was :D [quote name='teqquila']wita Was wesole boksie !!! boksio z ksiezyca :) O Księżycowy boksio i Jego pańcia nas odwiedzili:multi: Cześć:multi: [quote name='Kate I Luka']Romantyczny valentinek Gastuś wita Babunię Cudny, valentin:loveu: Witaj Córciu:loveu: [quote name='madzia i medor']Doberek Mamcia:loveu: :loveu: O i druga córcia była:multi: Ale mamcia radosna na wieczór:loveu: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek krolowo sniegu ;-) .....w gorach to pieknie tak sniegowo ......ale tak szczerze powiedziawszy to ja juz bym chciała LATOOOOOOO;-).......;-) Buziaczki dla faflunków ;-) Dobrywieczorek Zuziolki :) Oj ja też czekam na lato, albo chociaż na wiosenkę;) Quote
bonita Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 A mi dziś dogo tak się smoli, że nie da się nic robić, NIC! Quote
bonita Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Wyjątek']Witam w tym ponurym dniu i duzo słoneczka i szcześliwych chwil z miziankiem Wam życzę :D;) Bardzo dziękujemy:buzi: i równeż scęścia życzymy:loveu: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p Cześć:multi: [quote name='Asiaczek']Bonita - dzięki, dostałam PW. Pzdr. Również pozdrawiam :) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek Weźcie no pogońcie te zimę .....ja już nie chce śniegu:placz:u mnie dziś tylko troche sypało i niknęło ale w TV straszą:mad: Nas nie muszą straszyć, my śniegu dużo mamy:placz: Jak sięuda to fotki wstawię:cool3: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a u nas szaro i zielono ....oby sie przez noc nie zabieliło...:cool3: Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a u nas suchutko:cool3: Quote
Pysia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='bonita']A dziś u nas jest tak A kysz a kysz matko bowska :crazyeye: Zostań w górach puchu a do nas nie przychodź bo tu głód panuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='bonita']A dziś u nas jest tak Ale pięknie jest u Was :loveu:.U nas sucho.Ja chce snieżku,bo lubie ;). Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cześć babciu:multi::multi::multi::multi::multi: u nas dzisiaj zaczęło sypać, brrrryyy, pada teraz coś wstretnie mokrego:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hej Mamciu... Ślicznie u Was... U nas w nocy i rano sypało, a teraz wszystko potopione :shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tak, sypało i jesteśmy zasypani:p , a u Was nie padało?:cool3: Zaraz tam wpadnę do Was :-D Nic , a nic nie padało :placz:. Przecież to niesprawiedliwe !! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
DORRAG Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzień dobry:p U nas wczoraj jeszcze śniegu nie było A rano było już tak:roll: Quote
tygra Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 śliczne foto mi na śniegu nie wychodzą :( Quote
Recommended Posts