bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Pauli i Kitce wczoraj już odpisałam :cool3: , ale niech się cieszą dziewczyny, są witane po dwa razy:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziendoberek kochani;-) u nas lejeeeeeee i zacinaaaaaaa deszczemmmm bleeeeeeee ;-(( Wyslij ONYCH na Slunsk ,szybciutko sie przekreca z braku swiezego powietrza ehheeh ;-) Buziaczki Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Guffi']A ja znowu jestem:evil_lol: To fajnie:multi: witamy! [quote name='Kamcia_14'] Nic , a nic nie padało :placz:. Przecież to niesprawiedliwe !! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Macie szczęście nie becz, u nas wszystki śnieg stopniał i jest wszędzie błoto. [quote name='evaxon']czesc:multi: Cześć Ewcia :) [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p U nas wczoraj jeszcze śniegu nie było A rano było już tak:roll: Cześć :) Nie ma to jak poranna niespodzianka ;) [quote name='tygra']śliczne foto mi na śniegu nie wychodzą :( Cześć Tygra :) A czemu Ci nie wychodzą na śniegu ? Normalnie mam dość, odpisuje, odpisuje a nic się nie pokazuje :( [quote name='zuzolandia'] ......taaaaa gorska zima jest swietnaaaaa i niech tam zostanie;-) Witanko faflunki kochane ;-) sobie poszła i chlapę tylko zostawiła. Jednak w górach jest jeszcze duuużo śniegu- widzę z okna :) [quote name='Agunia-Pańciunia)']..ładnie..i fakt u mnie tez wczoraj byly sloneczne przeswity:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochani;-) u nas lejeeeeeee i zacinaaaaaaa deszczemmmm bleeeeeeee ;-(( Wyslij ONYCH na Slunsk ,szybciutko sie przekreca z braku swiezego powietrza ehheeh ;-) Buziaczki Cześć Zuuuzie :) Leje ?, a u nas na odmianę jest ładna pogoda :) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Agunia-Pańciunia :) Dziś u nas też są prześwity:evil_lol: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Idę do Waszych galerii, może tam jest lepiej, u mie nie da się pisać :(. Mam już dość! Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie mogę doszukać się w galerii przodków Twoich piesów, podpowiedz, proszę;) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Nie mogę doszukać się w galerii przodków Twoich piesów, podpowiedz, proszę;) Strona 198 i dalsze :) Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sama z ciekawości naogladałam sie tych przodków i naczytałam o nich :) No no tylko pozazdrościć!! Pięknych, wspaniałych przodków maja Twoje psiaki ia takiez same one są!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Chcieliśmy z TZ kupić boksia, ale ja chciałam tylko z jednej jedynej hodowli- mojej ulubionej:loveu: Nostrum, miała to być żółta sucz:p .W tym właśnie czasie u znajomej hodowczyni w Żywcu pojawiła się piękna pręguska COCO CHANEL Nostrum, strasznie mi się spodobała:loveu: tak jak przedtem jej cudowna matka Montana Nostrum:loveu: .I stało się Coco urodziła szczeniaki, a ja byłam pierwsza je oglądać :) Montana Nostrum była zawsze dla mnie wzorcem bokserki. No to jesteśmy rodziną;). Dziadek Kiri, Enfant Terrible, był synem Montany Nostrum:lol:. A z moją poprzednią, ojcem był Nestor Hevelius, też doszukałybyśmy się niemieckich linii:cool3:. Odszukam zdjęcie Dziadziusia... Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Babciu Mozilla jest tutaj http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ :p Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć Mamcia... Ale Ci te dogo na złość robi :shake: U nas poranki zimowe, a dzień pomieszany... raz pada, raz słońce świeci. Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A oto utytułowany Dziadziuś:lol: Enfant Terrible :loveu: Śliczny był, pamiętam go z wielu wystaw. Witajcie rodzinko :bigok: A jak nazywała się Twoja poprzednia boksia:cool3: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Imbir1']Babciu Mozilla jest tutaj http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ :p Dzięki, zaraz tam będę zaglądać :) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia... Ale Ci te dogo na złość robi :shake: U nas poranki zimowe, a dzień pomieszany... raz pada, raz słońce świeci. U nas córciu lato w pełni:loveu: słońce świeci, cieplutko, zaraz biorę leżak i mknę się opalać:evil_lol: . Aparat muszę naładować, żeby cuś fotków pocykać:p Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Jestem już w Mozilli:cool3:, zaraz będę sprawdzać czy napewno jest obca OBCYM:evil_lol: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='evaxon']heloł:cool3: Aloha:loveu::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 babciu ja cały czas siedze na Mozilli i obcych u nas ostatnio brak:p Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']A jak nazywała się Twoja poprzednia boksia:cool3: Afra Lomina, 11 lutego miną dwa lata od Jej śmierci:-( , wstawię zdjęcia. Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Imbir1 napisał(a):babciu ja cały czas siedze na Mozilli i obcych u nas ostatnio brak:p a ja ściągnęłam w zeszłym tygodniu, ale dogo mi źle chodzi :shake: , a właściwie same emotki. Nie chcą się wklejać, długo czekam a potem wkleja mi się ścieżka do ostatniego screena, którego robiłam w psp :mad: :cool3: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja tyz mam mozille i co z tego? Dogo się wiesza:razz: Dość czesto gdy chcę jakis komentarz napisać w galeryjce, albo przewinąć na dół strony- wtedy czesto się zacina...:shake: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a): wtedy czesto się zacina...:shake: Do logopedy z nim:evil_lol: ;) Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Ja tyz mam mozille i co z tego? Dogo się wiesza:razz: Dość czesto gdy chcę jakis komentarz napisać w galeryjce, albo przewinąć na dół strony- wtedy czesto się zacina...:shake: A ja nie wiem co mam:evil_lol: ale też Mi sie tak zacina:razz: Quote
Recommended Posts