Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czesc ciocia :lol: Nadrobilam zaleglosci :p :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='bonita']Spacer kornika :razz:u was nawet korniczki są pięknę:p Quote
Agnieszka PPP Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witam:p ale sliczne faflaczki,ja tez bym chciała miec ich wiecej:evil_lol: :evil_lol: no jeszcze jedną sunie Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 alez ma wyzywajace spojrzenie ....... ;-) Witanko pozna nocna pora eheh;-) Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Bonita....Ostrzegam Cię że zadawanie się z naszą rodzinką grozi :stupid::stupid::stupid: :evil_lol::roflt: Czy chcesz mależeć do naszych klubów? :diabloti: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Bonita....Ostrzegam Cię że zadawanie się z naszą rodzinką grozi :stupid::stupid::stupid: :evil_lol::roflt: Czy chcesz mależeć do naszych klubów? :diabloti: A czy za to oprócz :stupid:tego coś jeszcze grozi:cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']A czy za to oprócz :stupid:tego coś jeszcze grozi:cool3: :evil_lol: Nic Ci nie możemy obiecywać bo dopiero rozwijamy skrzydła :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='majoka']cześć, ale macie letni podpisik- śliczny....Chcę juz wiosny!!!! A ja NIE! Ja jeszcze nie nacieszyłam się zimą, baski nie mają zimowych fotek. Ja chcę zimy i śniegu!!!:evil_lol: [quote name='bonita']Kotek mojej cioci Chyba koteczka, co? Miłego dnia! Pzdr. Quote
bonita Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Nic Ci nie możemy obiecywać bo dopiero rozwijamy skrzydła :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to lux [quote name='Vectra']Pysia nie strasz :evil_lol: :evil_lol: Na się nie bojam ja się strasznie cieszę:multi: , że w końcu wymyślono coś dla mnie:evil_lol: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek'] Chyba koteczka, co? Miłego dnia! Pzdr. Tak, to koteczka, nie koteczek:evil_lol: Także życzymy miłego dzionka ! Quote
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć Bonita :).Ale ciocia ma fajowego kotecka :loveu:. Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześc praxxx wnusiu :multi: Ale masz ślicznych gości w galerii :loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć ...tu też widze nocka wesoła była:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witaj dziecko :p Na razie jestem w miare grzeczna i jeszcze nic nie wymyśliłam :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Powidła też dobre :p Witaj Mamciu... Widziałam pięknego korniczka... Ale idą do przodu Twoje talenta fotkowo-ramkowo-upiększające :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witam, jak mija niedziela? :) Quote
bonita Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Diki i jego wystawowe pozy:cool3: ( niestety na kolczatce:placz: był dziś na spacerku, ale jak można inaczej skoro prowadzić chcą go dzieci, a on do tych szalonych psów należy:p ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcia drzewna Quote
Guffi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O! A Wy już domciu:cool3:, my też:p. Kurcia drzewna:roflt: Quote
Recommended Posts