Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajny pies:cool3: .
Nasi sąsiedzi niedawno jechali aż nad morze po Cane Corso:cool3:, chcą założyć hodowlę. Piesek jest strasznie ładny, szkoda tylko, że obcieli mu uszka, bo było z tym nie lada kłopotów, a znimi wyglądał tak stranie słodko:loveu: .

Posted

Guffi napisał(a):
Ale fajny pies:cool3: .
Nasi sąsiedzi niedawno jechali aż nad morze po Cane Corso:cool3:, chcą założyć hodowlę. Piesek jest strasznie ładny, szkoda tylko, że obcieli mu uszka, bo było z tym nie lada kłopotów, a znimi wyglądał tak stranie słodko:loveu: .

przecież już nie wolno obcinać ani uszu, ani ogonków :shake: , czy może się mylę :cool1:
cześć babka:evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
przecież już nie wolno obcinać ani uszu, ani ogonków :shake: , czy może się mylę :cool1:

Chyba nie można, ale ja nigdy się tym nie interesowałam, więc nie wiem. Ale oni znaleźli takiego weta, co to zrobił. No i były same problemy, a pies stracił prawie cały swój urok:-( .

Posted

[quote name='misiaczek']Ale cudo :loveu:.
Heloł Bonita :).
Też mi się podoba :), zobaczymy jak ten będzie wyglądał jak urośnie, to jego tatuś(chiba:cool3: )
Cześć Misiaczku :)

[quote name='majoka']cześć, ale macie letni podpisik- śliczny....Chcę juz wiosny!!!!

Wiesz że ja też chciała bym wiosenki :)

[quote name='teqquila']Witam Was:)

Cześć Tequilla, witamy:multi:
[quote name='Imbir1']cześć babciu:multi:
strasznie chciałabym się z Wami zobaczyć w Katowicach:lol:
Ja też Wnusiu, więc się staraj:cool3: :evil_lol:
Zaraz tam do Was zaglądnę;)

[quote name='Korenia']Ooo przyjezdzacie do nas :multi:
No uderzają na Wrocław:evil_lol:

[quote name='Guffi']Chyba nie można, ale ja nigdy się tym nie interesowałam, więc nie wiem. Ale oni znaleźli takiego weta, co to zrobił. No i były same problemy, a pies stracił prawie cały swój urok:-( .

Nasi znajomi zostawiają uszy, nie będą ciąć:cool3:
Szczerze powiedziawszy to Cane Corso wolę z ciętymi:p

[quote name='leemonca']przecież już nie wolno obcinać ani uszu, ani ogonków :shake: , czy może się mylę :cool1:

U nas w kraju nie ma ustawowo zakazanego cięcia uszu, więc to zależy od wetów, czy chcą ciąć, czy nie. No i oczywiście od właścicieli:cool3: .

Podzrowionka dla mojego wnusia Hakerka, który dziś kończy roczek:multi: , wnusia Leemonca ma również nowy aparacik, więc będzie babcia cieszyć oko jej fotografiami nadal :D. Pewno jeszcze bardziej:multi: .

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć mamusia :loveu:
Ale sliczny psiak :loveu:

Cześć córusiu, fajny diobełek :evil_lol:

[quote name='evaxon']bedziesz mogla nadac jednej suczce imie Ewa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:
No to jedno imię już mamy:evil_lol:

[quote name='DORRAG']Cześć Bonitko

Ale piękny piesio:loveu:

Cześć :)

[quote name='evaxon']czesc i czolem :multi:

Czołem Ewcia :) :)

Posted

[quote name='Guffi']Ale fajny pies:cool3: .

po co jechali tak daleko, przecież piękne Cane Corso są właśnie w Jaworzu:cool3: