Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale fajny pies:cool3: . Nasi sąsiedzi niedawno jechali aż nad morze po Cane Corso:cool3:, chcą założyć hodowlę. Piesek jest strasznie ładny, szkoda tylko, że obcieli mu uszka, bo było z tym nie lada kłopotów, a znimi wyglądał tak stranie słodko:loveu: . Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Ale fajny pies:cool3: . Nasi sąsiedzi niedawno jechali aż nad morze po Cane Corso:cool3:, chcą założyć hodowlę. Piesek jest strasznie ładny, szkoda tylko, że obcieli mu uszka, bo było z tym nie lada kłopotów, a znimi wyglądał tak stranie słodko:loveu: . przecież już nie wolno obcinać ani uszu, ani ogonków :shake: , czy może się mylę :cool1: cześć babka:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 leemonca napisał(a):przecież już nie wolno obcinać ani uszu, ani ogonków :shake: , czy może się mylę :cool1: cześć babka:evil_lol: Chyba nie można, ale ja nigdy się tym nie interesowałam, więc nie wiem. Ale oni znaleźli takiego weta, co to zrobił. No i były same problemy, a pies stracił prawie cały swój urok:-( . Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pysia napisał(a):Szelma jedzie do Wrocławia :) Ooo przyjezdzacie do nas :multi: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cześć babciu:multi: strasznie chciałabym się z Wami zobaczyć w Katowicach:lol: Quote
mar....ka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cześć, ale macie letni podpisik- śliczny....Chcę juz wiosny!!!! Quote
misiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='bonita']Znajomi kupili sobie psa, jak będzie duży ma wyglądać tak I zagadka ;) Co to za rasa? Ale cudo :loveu:. Heloł Bonita :). Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='misiaczek']Ale cudo :loveu:. Heloł Bonita :). Też mi się podoba :), zobaczymy jak ten będzie wyglądał jak urośnie, to jego tatuś(chiba:cool3: ) Cześć Misiaczku :) [quote name='majoka']cześć, ale macie letni podpisik- śliczny....Chcę juz wiosny!!!! Wiesz że ja też chciała bym wiosenki :) [quote name='teqquila']Witam Was:) Cześć Tequilla, witamy:multi: [quote name='Imbir1']cześć babciu:multi: strasznie chciałabym się z Wami zobaczyć w Katowicach:lol: Ja też Wnusiu, więc się staraj:cool3: :evil_lol: Zaraz tam do Was zaglądnę;) [quote name='Korenia']Ooo przyjezdzacie do nas :multi: No uderzają na Wrocław:evil_lol: [quote name='Guffi']Chyba nie można, ale ja nigdy się tym nie interesowałam, więc nie wiem. Ale oni znaleźli takiego weta, co to zrobił. No i były same problemy, a pies stracił prawie cały swój urok:-( . Nasi znajomi zostawiają uszy, nie będą ciąć:cool3: Szczerze powiedziawszy to Cane Corso wolę z ciętymi:p [quote name='leemonca']przecież już nie wolno obcinać ani uszu, ani ogonków :shake: , czy może się mylę :cool1: cześć babka:evil_lol: U nas w kraju nie ma ustawowo zakazanego cięcia uszu, więc to zależy od wetów, czy chcą ciąć, czy nie. No i oczywiście od właścicieli:cool3: . Podzrowionka dla mojego wnusia Hakerka, który dziś kończy roczek:multi: , wnusia Leemonca ma również nowy aparacik, więc będzie babcia cieszyć oko jej fotografiami nadal :D. Pewno jeszcze bardziej:multi: . Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam, witam ;) My też witamy :) Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć mamusia :loveu: Ale sliczny psiak :loveu: Cześć córusiu, fajny diobełek :evil_lol: [quote name='evaxon']bedziesz mogla nadac jednej suczce imie Ewa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: No to jedno imię już mamy:evil_lol: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko Ale piękny piesio:loveu: Cześć :) [quote name='evaxon']czesc i czolem :multi: Czołem Ewcia :) :) Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia']Szelma jedzie do Wrocławia :) :) to my już trzymamy kciukasy :) i żeby dała przykład Bonkowi:p . Quote
mar....ka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Bonitka dawaj jakieś nowe foty.....:mad: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Guffi']Ale fajny pies:cool3: . Nasi sąsiedzi niedawno jechali aż nad morze po Cane Corso:cool3:, chcą założyć hodowlę. Piesek jest strasznie ładny, szkoda tylko, że obcieli mu uszka, bo było z tym nie lada kłopotów, a znimi wyglądał tak stranie słodko:loveu: . po co jechali tak daleko, przecież piękne Cane Corso są właśnie w Jaworzu:cool3: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='bonita']po co jechali tak daleko, przecież piękne Cane Corso są właśnie w Jaworzu:cool3: Taaaak? Tego to ja już nie wiem:roll: .. Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Swietne:multi: 1 i 3 jakieś poprzerabiane:hmmmm: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Guffi']Swietne:multi: 1 i 3 jakieś poprzerabiane:hmmmm: No, usunęłam szum:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='bonita']No, usunęłam szum:evil_lol: Widzisz jaka jestem spostrzegawcza:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Strasznie podobają mi się oczy kotów:loveu: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 A teraz idę sprzątac kuchnię( TZ robił kolację ;) ) Quote
Recommended Posts