bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Kitka20']Dzieńdobry kobitki Dobrywieczór Kitka :) [quote name='tygra']cześć Bonitko banerek śliczny Mi też się bardzo podoba:loveu: - robota Misiaczek :) Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']A kiedy? :razz: Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Już jestem prababciu:loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']cześć babciu, ale szalejesz z graficznym programikiem, fajne rameczki:multi::lol: a ja się coraz bardziej zastanawiam nad Katowicami czy by nie pojechać:cool3::evil_lol: Tak, zachciało się babce na stare lata szaleć z programami:cool3: Nie ma się nad czym zastanawiać wnusiu, trza przyjechać do Katowic i tyle:multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='evaxon']witam kochani:loveu: Witaj Ewcia :loveu: [quote name='DORRAG']Witam Bonitko:p Cześć, cześć :) [quote name='Guffi']Cześć:cool3: Cześć Karol:cool3: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Dikulińska :multi::multi::multi: Kurcze ja trzymam sobie kciukasy żebym dojechała do Katowic;) To ja też trzymam, musimy się w końcu uwidzieć:cool3: [quote name='Guffi']To ja trzymam Tobie póki nie ma gospodarza:cool3: . Bo potem przyjdzie i zrobi ze mną porządek:evil_lol: . Nie będę Cię biła;) Trzymaj kciuki dalej:multi: [quote name='Asiaczek']A ja też trzymam, pytam, popycham, śledzę, czytam, piszę, zadaję... No i co z tego? Jak nie mam odpowiedzi na pytanie... Pzdr. Odpowiedż już jest:cool3: . Jestem ciekawa jaka to hodowla, bo ja szukam chłopaka dla mojej Bonki:cool3: [quote name='Pysia']Ech a moja druga laska miała jechać za granice ale kasy brak ;( Ceny krycia niufów są strasznie wysokie...Nalezą do najwyzszych :angryy::angryy: A gdzie chciałaś jechać:cool3: Zazwyczaj z ludzimi da się dogadać co do ceny więc sie nie poddawaj:razz: . Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Znajomi kupili sobie psa, jak będzie duży ma wyglądać tak I zagadka ;) Co to za rasa? Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Chefrenek']Dogo canario??? Nie, ale blisko :) , to bardzo rzadka rasa:cool3: . Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']To ja też trzymam, musimy się w końcu uwidzieć:cool3: Nie będę Cię biła;) Trzymaj kciuki dalej:multi: Odpowiedż już jest:cool3: . Jestem ciekawa jaka to hodowla, bo ja szukam chłopaka dla mojej Bonki:cool3: A gdzie chciałaś jechać:cool3: Zazwyczaj z ludzimi da się dogadać co do ceny więc sie nie poddawaj:razz: . Ja się już ugadałam ale w chwili obecnej to i tak drogo jak diabli ;( Cóż.... Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Super Chefrenek, ja bym nie zgadła:p Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita'] Super Chefrenek, ja bym nie zgadła:p Strasznie podobne do canario. Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']Znajomi kupili sobie psa, jak będzie duży ma wyglądać tak I zagadka ;) Co to za rasa?:loveu:psies słiczny ...ale też myślałam że to dogo canario....:razz: Jak tak dużo boxiomaniaków ma być w sobote to i ja się przyczłapię ;)....bo piatek znów mnie kusi moja 3 grupa / TTB;)/ Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:psies słiczny ...ale też myślałam że to dogo canario....:razz: Jak tak dużo boxiomaniaków ma być w sobote to i ja się przyczłapię ;)....bo piatek znów mnie kusi moja 3 grupa / TTB;)/ To się wyweekenduj w Katowicach:evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='evaxon']piekny pies :iloveyou: A jak słodko wszystko niszczy w domu:evil_lol: gryzli słodziak :iloveyou: Porobię mu fotków to wstawię:cool3: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']A jak słodko wszystko niszczy w domu:evil_lol: gryzli słodziak :iloveyou: Porobię mu fotków to wstawię:cool3: o tak o tak duzo fotkow:loveu: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']A jak słodko wszystko niszczy w domu:evil_lol: gryzli słodziak :iloveyou: Porobię mu fotków to wstawię:cool3: Wszystkie gryzli to słodziaki :evil_lol: Bonita na jaką literke będziesz miała miot? Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Wszystkie gryzli to słodziaki :evil_lol: Bonita na jaką literke będziesz miała miot? Wiesz jak kiedy będę miała miot to na E:p A Ty gdzie ze swoją Szelmusią jedziesz? Quote
e.v.a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='bonita']Wiesz jak kiedy będę miała miot to na E:p A Ty gdzie ze swoją Szelmusią jedziesz? bedziesz mogla nadac jednej suczce imie Ewa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='bonita']Wiesz jak kiedy będę miała miot to na E:p A Ty gdzie ze swoją Szelmusią jedziesz? Szelma jedzie do Wrocławia :) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pysia napisał(a):Ech a moja druga laska miała jechać za granice ale kasy brak ;( Ceny krycia niufów są strasznie wysokie...Nalezą do najwyzszych :angryy::angryy: Podaj mi na PW wysokość, a powiem Ci, czy jest to najwyższa cena za krycie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cześć mamusia :loveu: Ale sliczny psiak :loveu: Quote
Recommended Posts