Jump to content
Dogomania

Afro - kudłaty ideał! :-) [Uwaga! - kradnie serca na "dzień dobry ;-)]

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
w ani pół złego słowa o nim nie wierzę :lol: ale piękny :loveu:

Afro wszystkie złe słowa jakie można o nim powiedzieć chowa pod swoim ogromnym urokiem. No i weź tu człowieku na takiego skarż ;)

To jest tchórz i dominant w jednym, więc musi mieć opiekuna, który nad nim panuje, ale do którego ma zaufanie.
No i strasznie zaborczy z niego facet ;) Uznał, że ma wyłączność na Mantis i "u Afro słychać... Afro", szczególnie jak TZ się do Mantis zbliża ;)

Koty gania niemiłosiernie, ale krzywdy im nie robi. Kradnie na potęgę, na spacerach zdarza się słuch wybiórczy, ale jest taaaaki kochany. :loveu:

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Grr, powiadomienie nie przyszło, chyba się sami wywaliliśmy z subskrypcji <ups>

Co u nas? Nikt nas nie kocha. Nikt nie lubi. Nikt nie pisze. Nikt nie dzwoni. Uff. Znaczy... buu.

Sorry, ale mam ostatnio alergię na pisanie, a z moim zoo można by książkę napisać albo nawet dwie ;)

Afro niezmiennie diabelsko - anielski :loveu:

Totalnie zakochany w tym oto "pluszaku"

Posted

No cały czas mu to mówię, że jest "ewenement" :lol: A on nic. Pakować się nie chce <foch>

Jak już ktoś zadzwoni to albo małe dzieci, albo się rozmyśla, albo twierdzi, że Afro... za stary :mdleje:

Posted

Żywy, żywy, tylko troszkę wymemłany przez Afro ;) I wcale się tą afromeńską miłością nie przejmuje. Kica po kudłaczach aż furczy.
A Afruś kocha, ale marchewki kradnie... :mad:

Posted

To ekologiczna zabawka napędzana siankiem i marchewką... No dooobra, ściemniam :eviltong: To adoptowany terminator :evil_lol:
Nikogo i niczego się nie boi, po psach drepcze jak po dywanie ;) Broi niemiłosiernie, a jednocześnie jest przymilna i kochana :)

• 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam i się zirytowałam. Nie wiem czemu ludzi zakładają takie wątki... Założy, da nadzieję i znika. :shake:

W ubiegły weekend ta szelma kudłata chciała mi zjeść tatusia :cool1: W wakacje był u dziadka i nawet był miły, a w domu zonk. A że mam remont i wiąże się to z brakiem drzwi... na noc przykułam gada do kaloryfera :diabloti:
No i się wydało. Mantis maltretuje psa. Kto zabiera? ;)

• 1 month later...
Posted

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

____________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

• 2 weeks later...
Posted

Mantis napisał(a):
Przeczytałam i się zirytowałam. Nie wiem czemu ludzi zakładają takie wątki... Założy, da nadzieję i znika. :shake:

W ubiegły weekend ta szelma kudłata chciała mi zjeść tatusia :cool1: W wakacje był u dziadka i nawet był miły, a w domu zonk. A że mam remont i wiąże się to z brakiem drzwi... na noc przykułam gada do kaloryfera :diabloti:
No i się wydało. Mantis maltretuje psa. Kto zabiera? ;)

Mantis mamy pytanie o przystojniaka - jest do adopcji jeszcze ?

Posted

witam
powielam pytanie koleżanki czy Afro jest nadal do adopcji ? Jest dom chetny adoptować Afro ale niestety nikt telefonu nie odbiera i nie odpowiada na sms-y :( szkoda żeby potencjalny domek przepadł , Pani musi bardzo zależeć na Afro gdyż długo stara sie skontaktować z DT ale niestety bezskutecznie , warto by dać znać czy adopcja jest nadal aktualna czy nie , bo z watku wynika że tak , a szkoda wzbudzać niepotrzebna nadzieje dla chętnych do zapewnienia domu stałego dla pupila :)

Posted

To ,że Afro nie jest do do adopcji, było jasne już od dawna, wystarczy umieć czytać między wierszami :) A ty, Torcia na swoim wątku dostałaś tyle innych propozycji psiaków do adopcji, także łudząco podobnych do Afro, ale nie raczyłaś tam się nawet odezwać, marnując komuś czas. Mantis, dobra decyzja:loveu:

Posted

[quote name='mshume']To ,że Afro nie jest do do adopcji, było jasne już od dawna, wystarczy umieć czytać między wierszami :)
Heh... :)
Wydaje mi się, że Afro to sobie uknuł kilka miesięcy temu, podczas próby wyadoptowania. I wierzcie lub nie, ale potem naprawdę była dłuuuga cisza. Przyznaję, że jakoś specjalnie mi nie przeszkadzała :oops:

torcia, przepraszam że nie odpowiedziałam od razu, ale Twoje zainteresowanie było w pewnym stopniu szokiem. No jak to? Ktoś chce łobuza? I co teraz? Próbowałam włączyć rozsądek, nie pomogło. Wezwałam na pomoc resztę rodziny. TZ: "Myślałem, że już dawno go adoptowałaś...". Reakcja dzieci "Nie! I koniec".

Po 431 wspólnych dniach, oficjalnie ogłaszam. Mój ci on! Potwór skarpetkowy :loveu:

Dziękuję wszystkim za pomoc :Rose: