Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Mniam dla nas jajeczka, a dla Lisiaczka kureczka ;=)

hehe to ja mu tą kureczkę kupię i ugotuję :D Dodam ryż i warzywka... :P

Posted

marra nie dostałam jeszcze tego allegro, poczekam du jutra lub środy i wtedy napisze znowu , bo szkoda , by Chesterek czekał i czekał na nie...
A tak to wymiziaj chopaka ode mnie. :)
Ach, jaka piękna pogoda w Olsztynie. :roll:

Posted

[quote name='phase']marra nie dostałam jeszcze tego allegro, poczekam du jutra lub środy i wtedy napisze znowu , bo szkoda , by Chesterek czekał i czekał na nie...
A tak to wymiziaj chopaka ode mnie. :)
Ach, jaka piękna pogoda w Olsztynie. :roll:

Stronę wcześniej pisałam, że zrobię mu allegro - dzisiaj będzie miał. Wczoraj padłam w czasie przygotowywania zdjęć :(

Posted

Selenga napisał(a):
Stronę wcześniej pisałam, że zrobię mu allegro - dzisiaj będzie miał. Wczoraj padłam w czasie przygotowywania zdjęć :(

Przeminąć musiałam post. :oops:
Chesterek niech Ci się uda !!

Posted

Musiałam przegapić post i już poprosiłam o allegro inna osobę, wybacz.
Oby już drugie nie było potrzebne... Niech Chesterka ktoś wypatrzy...
Wszystkim życzę miłego popołudnia i wieczorka. :) Dzisiaj jakiś wyjątkowo dobry dzień mam. :cool3:

Posted

Selenga napisał(a):
No to ja dzisiaj pójdę wcześniej spać :) Jeśli nikt go nie wypatrzy, to zrobię następne

Ok ;) Mnie poprosiła phase żebym zrobiła...dziwie się, że tak cudny psiak jeszcze domu nie znalazł..jest naprawdę uroczy :loveu:

Posted

Witajcie Liskowe cioteczki :) zamieszanie się zrobiło z allegro ale już jest i dziękujemy za to martik b :) Allegro Fundacyjne jest już odblokowane więc będzie miał też lada dzień drugie, licze że mu się uda.
Pozatym troszkę nam się chłopak pochorował...od kilku dni miał takie dziwne ataki duszności, jakiś bliżej nieokreślony ?kaszel? Formica mówi że to takie "kichanie w drugą stronę", w każdym razie udaliśmy się z Chesem wczoraj do niej zobaczyć co się dzieje i okazało się że maluch troszkę się zaziębił :( ma zapalenie spojówek(chyba dlatego tak mruży oczy, o czym Wam wcześniej nie wspominałam), powiększone węzły chłonne i krtań :( Dostał zastrzyki i w środę na kontrolę. Dziś w nocy znowu miał takie duszności, fatalna sprawa oby mu szybko przeszło bo widać że go to męczy. Chłopak jest wymiziany, wycałowany i raczej radosny ;)
Pogadałam z Formicą, zapytałam czy mamy jeszcze jakieś Fundacyjne długi i powiedziała że spłaciła teraz trochę więc narazie jesteśmy w miare na czysto tylko...zabrakło funduszy na karmy dla kotów :( Formica sama nie poprosi i w związku z tym taki mały apelik do Was cioteczki, może któraś zechciałaby nas obdarować symbolicznym grosikiem wspomagaczem lub karmą ? :( W imieniu kotków ładnie proszę :(

Posted

marra napisał(a):
Witajcie Liskowe cioteczki :) zamieszanie się zrobiło z allegro ale już jest i dziękujemy za to martik b :) Allegro Fundacyjne jest już odblokowane więc będzie miał też lada dzień drugie, licze że mu się uda.
Pozatym troszkę nam się chłopak pochorował...od kilku dni miał takie dziwne ataki duszności, jakiś bliżej nieokreślony ?kaszel? Formica mówi że to takie "kichanie w drugą stronę", w każdym razie udaliśmy się z Chesem wczoraj do niej zobaczyć co się dzieje i okazało się że maluch troszkę się zaziębił :( ma zapalenie spojówek(chyba dlatego tak mruży oczy, o czym Wam wcześniej nie wspominałam), powiększone węzły chłonne i krtań :( Dostał zastrzyki i w środę na kontrolę. Dziś w nocy znowu miał takie duszności, fatalna sprawa oby mu szybko przeszło bo widać że go to męczy. Chłopak jest wymiziany, wycałowany i raczej radosny ;)
Pogadałam z Formicą, zapytałam czy mamy jeszcze jakieś Fundacyjne długi i powiedziała że spłaciła teraz trochę więc narazie jesteśmy w miare na czysto tylko...zabrakło funduszy na karmy dla kotów :( Formica sama nie poprosi i w związku z tym taki mały apelik do Was cioteczki, może któraś zechciałaby nas obdarować symbolicznym grosikiem wspomagaczem lub karmą ? :( W imieniu kotków ładnie proszę :(

daj nr konta na pw :)

Posted

danielka92 napisał(a):
Witam Chesterka! Jeśli chodzi o te długi związane z kotami to ja mogę poratować, ale tylko 10zł. Nie wiem czy to coś pomoże, ale tyle mogę zaoferować.

Długi są w miarę opłacone, ale zabrakło na karmę dla kociaków :( więc nawet 10 zł jest tu cenne jak milion $ :) w razie chęci wpłaty podam nr konta na PW ;)

Jesteście nieocenione !!!:loveu:

Posted

Jeeeeeeeeeeee wiga138 pomorze naszej fundacji:)Bardzo dziękujemy,jesteś wielka!!!
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
KRS : 0000288303
NIP: 648-264-54-76

IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Posted

To ja trochę zamieszałam wybaczcie. :oops:
No ja niestety nie mogę pomóc finansowo. :( Jedynie za parę lat... eh.
A tak to czy z Chesterkiem lepiej?. Niech zdrowieje nasz chłopaczek. :buzi:

Posted

[quote name='danielka92']W takim razie czekam na nr konta :)

Wysłany, dziękujemy w imieniu kociaków i ludzi fundacji:loveu::loveu::loveu:,
mamy kolejną tragedię [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199960-Tragedia-5-szczeniaków-ktore-chyba-nigdy-jeszcze-nic-nie-jadły.[/FONT][/FONT]