marra Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Mniam dla nas jajeczka, a dla Lisiaczka kureczka ;=) hehe to ja mu tą kureczkę kupię i ugotuję :D Dodam ryż i warzywka... :P Quote
phase Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 marra nie dostałam jeszcze tego allegro, poczekam du jutra lub środy i wtedy napisze znowu , bo szkoda , by Chesterek czekał i czekał na nie... A tak to wymiziaj chopaka ode mnie. :) Ach, jaka piękna pogoda w Olsztynie. :roll: Quote
Selenga Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='phase']marra nie dostałam jeszcze tego allegro, poczekam du jutra lub środy i wtedy napisze znowu , bo szkoda , by Chesterek czekał i czekał na nie... A tak to wymiziaj chopaka ode mnie. :) Ach, jaka piękna pogoda w Olsztynie. :roll: Stronę wcześniej pisałam, że zrobię mu allegro - dzisiaj będzie miał. Wczoraj padłam w czasie przygotowywania zdjęć :( Quote
martik b Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Już ma ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1406817244 Quote
phase Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Selenga napisał(a):Stronę wcześniej pisałam, że zrobię mu allegro - dzisiaj będzie miał. Wczoraj padłam w czasie przygotowywania zdjęć :( Przeminąć musiałam post. :oops: Chesterek niech Ci się uda !! Quote
Selenga Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='martik b']Już ma ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1406817244 No to ja dzisiaj pójdę wcześniej spać :) Jeśli nikt go nie wypatrzy, to zrobię następne Quote
phase Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Musiałam przegapić post i już poprosiłam o allegro inna osobę, wybacz. Oby już drugie nie było potrzebne... Niech Chesterka ktoś wypatrzy... Wszystkim życzę miłego popołudnia i wieczorka. :) Dzisiaj jakiś wyjątkowo dobry dzień mam. :cool3: Quote
wiga138 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Lisek ! co Ty tu jeszcze robisz ??? Do domku, hop... Quote
danielka92 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Witam Liska! :) No właśnie... Gdzie twój domek?! A tamten chłopak nic się nie odezwał dalej? Dorośli ludzie, a zachowują się tak nieodpowiedzialnie... Quote
martik b Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Selenga napisał(a):No to ja dzisiaj pójdę wcześniej spać :) Jeśli nikt go nie wypatrzy, to zrobię następne Ok ;) Mnie poprosiła phase żebym zrobiła...dziwie się, że tak cudny psiak jeszcze domu nie znalazł..jest naprawdę uroczy :loveu: Quote
Ingrid44 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mizianka i Buziole dla Slicznego Lisia :):) :) Quote
marra Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Witajcie Liskowe cioteczki :) zamieszanie się zrobiło z allegro ale już jest i dziękujemy za to martik b :) Allegro Fundacyjne jest już odblokowane więc będzie miał też lada dzień drugie, licze że mu się uda. Pozatym troszkę nam się chłopak pochorował...od kilku dni miał takie dziwne ataki duszności, jakiś bliżej nieokreślony ?kaszel? Formica mówi że to takie "kichanie w drugą stronę", w każdym razie udaliśmy się z Chesem wczoraj do niej zobaczyć co się dzieje i okazało się że maluch troszkę się zaziębił :( ma zapalenie spojówek(chyba dlatego tak mruży oczy, o czym Wam wcześniej nie wspominałam), powiększone węzły chłonne i krtań :( Dostał zastrzyki i w środę na kontrolę. Dziś w nocy znowu miał takie duszności, fatalna sprawa oby mu szybko przeszło bo widać że go to męczy. Chłopak jest wymiziany, wycałowany i raczej radosny ;) Pogadałam z Formicą, zapytałam czy mamy jeszcze jakieś Fundacyjne długi i powiedziała że spłaciła teraz trochę więc narazie jesteśmy w miare na czysto tylko...zabrakło funduszy na karmy dla kotów :( Formica sama nie poprosi i w związku z tym taki mały apelik do Was cioteczki, może któraś zechciałaby nas obdarować symbolicznym grosikiem wspomagaczem lub karmą ? :( W imieniu kotków ładnie proszę :( Quote
__Lara Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 :( to ja podniosę chociaż, może ktoś się dorzuci do karmy kociej... Quote
wiga138 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 marra napisał(a):Witajcie Liskowe cioteczki :) zamieszanie się zrobiło z allegro ale już jest i dziękujemy za to martik b :) Allegro Fundacyjne jest już odblokowane więc będzie miał też lada dzień drugie, licze że mu się uda. Pozatym troszkę nam się chłopak pochorował...od kilku dni miał takie dziwne ataki duszności, jakiś bliżej nieokreślony ?kaszel? Formica mówi że to takie "kichanie w drugą stronę", w każdym razie udaliśmy się z Chesem wczoraj do niej zobaczyć co się dzieje i okazało się że maluch troszkę się zaziębił :( ma zapalenie spojówek(chyba dlatego tak mruży oczy, o czym Wam wcześniej nie wspominałam), powiększone węzły chłonne i krtań :( Dostał zastrzyki i w środę na kontrolę. Dziś w nocy znowu miał takie duszności, fatalna sprawa oby mu szybko przeszło bo widać że go to męczy. Chłopak jest wymiziany, wycałowany i raczej radosny ;) Pogadałam z Formicą, zapytałam czy mamy jeszcze jakieś Fundacyjne długi i powiedziała że spłaciła teraz trochę więc narazie jesteśmy w miare na czysto tylko...zabrakło funduszy na karmy dla kotów :( Formica sama nie poprosi i w związku z tym taki mały apelik do Was cioteczki, może któraś zechciałaby nas obdarować symbolicznym grosikiem wspomagaczem lub karmą ? :( W imieniu kotków ładnie proszę :( daj nr konta na pw :) Quote
danielka92 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Witam Chesterka! Jeśli chodzi o te długi związane z kotami to ja mogę poratować, ale tylko 10zł. Nie wiem czy to coś pomoże, ale tyle mogę zaoferować. Quote
marra Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 danielka92 napisał(a):Witam Chesterka! Jeśli chodzi o te długi związane z kotami to ja mogę poratować, ale tylko 10zł. Nie wiem czy to coś pomoże, ale tyle mogę zaoferować. Długi są w miarę opłacone, ale zabrakło na karmę dla kociaków :( więc nawet 10 zł jest tu cenne jak milion $ :) w razie chęci wpłaty podam nr konta na PW ;) Jesteście nieocenione !!!:loveu: Quote
Gosiara Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jeeeeeeeeeeee wiga138 pomorze naszej fundacji:)Bardzo dziękujemy,jesteś wielka!!! Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" KRS : 0000288303 NIP: 648-264-54-76 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 Quote
phase Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 To ja trochę zamieszałam wybaczcie. :oops: No ja niestety nie mogę pomóc finansowo. :( Jedynie za parę lat... eh. A tak to czy z Chesterkiem lepiej?. Niech zdrowieje nasz chłopaczek. :buzi: Quote
danielka92 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 marra napisał(a):w razie chęci wpłaty podam nr konta na PW ;) W takim razie czekam na nr konta :) Quote
marra Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='danielka92']W takim razie czekam na nr konta :) Wysłany, dziękujemy w imieniu kociaków i ludzi fundacji:loveu::loveu::loveu:, mamy kolejną tragedię [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199960-Tragedia-5-szczeniaków-ktore-chyba-nigdy-jeszcze-nic-nie-jadły.[/FONT][/FONT] Quote
Gosiara Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Halina Je przejmuje! Potrzeby duże! Prosimy o pomoc! Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" KRS : 0000288303 NIP: 648-264-54-76 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 http://www.dogomania.pl/threads/199960-Tragedia-5-szczeniak%C3%B3w-ktore-chyba-nigdy-jeszcze-nic-nie-jad%C5%82y. ps.marra kiedy mamy akcję w Platanie? Quote
Recommended Posts