wiga138 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 faith35 napisał(a):to na co czekać ? Wizytę trzeba robić przedadopcyjną, potem transport (o ile wizyta dobrze wypadnie), podpisanie umowy i Lisek będzie miał nowy domek :) zgadzam się Quote
marra Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 O ile cioteczek Liskowych przyszło hihihi ;) Widzę same optymistki ale wiecie że ja jeszcze nie robię sobie nadzieji po liskowych przejściach z potencjalnymi adoptującymi. Wiga ciągu dalszego jeszcze nie ma a te kropeczki oznaczały co Wy o tym myślicie :) Ja oczywiście odpisałam i zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą. Gosiara bardzo się cieszę ;) w razie czego piszę sie na Twojego przwodnika ;) Quote
wiga138 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 no to trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 marra napisał(a):O ile cioteczek Liskowych przyszło hihihi ;) Widzę same optymistki ale wiecie że ja jeszcze nie robię sobie nadzieji po liskowych przejściach z potencjalnymi adoptującymi. Wiga ciągu dalszego jeszcze nie ma a te kropeczki oznaczały co Wy o tym myślicie :) Ja oczywiście odpisałam i zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą. Gosiara bardzo się cieszę ;) w razie czego piszę sie na Twojego przwodnika ;) Ależ oczywiście,oby domek okazał się ok:) Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 W takim razie czekamy na wiesci kiedy wizyta p/adopcyjna. Chyba kur tam nie maja :) :) :) Quote
marra Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='jogolcia@pdx'] do ??? Padam :D:D:D:D:D hehehe Jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi od chętnych. Quote
phase Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wow !!. Jakie wieści, no, no .!! Trzeba byłoby zaprosić tą Cioteczkę na dogo jak coś i wtedy byśmy miały ciągle wieści co u niego. :) No i co , i co marra myślisz o tym?. :) Quote
marra Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 phase napisał(a):Wow !!. Jakie wieści, no, no .!! Trzeba byłoby zaprosić tą Cioteczkę na dogo jak coś i wtedy byśmy miały ciągle wieści co u niego. :) No i co , i co marra myślisz o tym?. :) Ja jeszcze nic nie myślę :) Jeżeli adopcja dojdzie do skutku to będę się cieszyć ale i smucić bo to bardzo daleko, no ale jeżeli to jest TEN dom, to nie mam żadnych praw żeby odbierać Lisowi szczęście :) póki co nadal cisza. Zaprosiłam na wątek Chesterkowy i poprosiłam o napisanie pare słów ;) Quote
wiga138 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 marra napisał(a):Ja jeszcze nic nie myślę :) Jeżeli adopcja dojdzie do skutku to będę się cieszyć ale i smucić bo to bardzo daleko, no ale jeżeli to jest TEN dom, to nie mam żadnych praw żeby odbierać Lisowi szczęście :) póki co nadal cisza. Zaprosiłam na wątek Chesterkowy i poprosiłam o napisanie pare słów ;) Jeżli ta Pani jest z Warszawy...... będę miała na Liska OKO :):):) Quote
marra Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 wiga138 napisał(a):Jeżli ta Pani jest z Warszawy...... będę miała na Liska OKO :):):) Rewelacja !!! ;) Quote
Gosiara Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 No i bedziemy Cie wiga138 prosiły na przewodnika po stolicy:) Quote
marra Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Dziewczyny wybaczcie że nie ma zdjęć ale rozlożyło mnie przeziębienie i właściwie cały czas leżę w łóżku :( jutro się poprawię ;) Quote
phase Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Dokładnie ! I tak często miałyśmy foteczki i wiemy, że u Chesterka dobrze. :) Tak więc leż i zdrowiej Ciotka ! Quote
marra Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Dziękuje kochani :) wkońcu zwlekłam sie z łóżka żeby choć trochę pobawić się z psiakami bo takie smutki chodziły trzy :( wspaniale jest mieć ogród ;) Quote
marra Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 No...to idę dalej spać ;) Warszawa wciąż milczy... Quote
Recommended Posts