Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faith35 napisał(a):
to na co czekać ? Wizytę trzeba robić przedadopcyjną, potem transport (o ile wizyta dobrze wypadnie), podpisanie umowy i Lisek będzie miał nowy domek :)

zgadzam się

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O ile cioteczek Liskowych przyszło hihihi ;)
Widzę same optymistki ale wiecie że ja jeszcze nie robię sobie nadzieji po liskowych przejściach z potencjalnymi adoptującymi. Wiga ciągu dalszego jeszcze nie ma a te kropeczki oznaczały co Wy o tym myślicie :) Ja oczywiście odpisałam i zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą.

Gosiara bardzo się cieszę ;) w razie czego piszę sie na Twojego przwodnika ;)

Posted

marra napisał(a):
O ile cioteczek Liskowych przyszło hihihi ;)
Widzę same optymistki ale wiecie że ja jeszcze nie robię sobie nadzieji po liskowych przejściach z potencjalnymi adoptującymi. Wiga ciągu dalszego jeszcze nie ma a te kropeczki oznaczały co Wy o tym myślicie :) Ja oczywiście odpisałam i zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą.

Gosiara bardzo się cieszę ;) w razie czego piszę sie na Twojego przwodnika ;)

Ależ oczywiście,oby domek okazał się ok:)

Posted

Wow !!. Jakie wieści, no, no .!!
Trzeba byłoby zaprosić tą Cioteczkę na dogo jak coś i wtedy byśmy miały ciągle wieści co u niego. :)
No i co , i co marra myślisz o tym?. :)

Posted

phase napisał(a):
Wow !!. Jakie wieści, no, no .!!
Trzeba byłoby zaprosić tą Cioteczkę na dogo jak coś i wtedy byśmy miały ciągle wieści co u niego. :)
No i co , i co marra myślisz o tym?. :)

Ja jeszcze nic nie myślę :) Jeżeli adopcja dojdzie do skutku to będę się cieszyć ale i smucić bo to bardzo daleko, no ale jeżeli to jest TEN dom, to nie mam żadnych praw żeby odbierać Lisowi szczęście :) póki co nadal cisza.
Zaprosiłam na wątek Chesterkowy i poprosiłam o napisanie pare słów ;)

Posted

marra napisał(a):
Ja jeszcze nic nie myślę :) Jeżeli adopcja dojdzie do skutku to będę się cieszyć ale i smucić bo to bardzo daleko, no ale jeżeli to jest TEN dom, to nie mam żadnych praw żeby odbierać Lisowi szczęście :) póki co nadal cisza.
Zaprosiłam na wątek Chesterkowy i poprosiłam o napisanie pare słów ;)

Jeżli ta Pani jest z Warszawy...... będę miała na Liska OKO :):):)

Posted

Dziewczyny wybaczcie że nie ma zdjęć ale rozlożyło mnie przeziębienie i właściwie cały czas leżę w łóżku :( jutro się poprawię ;)

Posted

Dziękuje kochani :) wkońcu zwlekłam sie z łóżka żeby choć trochę pobawić się z psiakami bo takie smutki chodziły trzy :(
wspaniale jest mieć ogród ;)