rita60 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Pewnie zewnętrznie się nie zmienia,ale chciałabym wiedzieć jaki ma teraz charakter,stosunek do psów,kotów,dzieci. Przecież coś trzeba napisać w ogłoszeniu:roll: Quote
agata51 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 rita60 napisał(a):Pewnie zewnętrznie się nie zmienia,ale chciałabym wiedzieć jaki ma teraz charakter,stosunek do psów,kotów,dzieci. Przecież coś trzeba napisać w ogłoszeniu:roll: Masz rację. Spróbuję pozbierać do kupy to, co było na wątku. No i Rottkę poproszę o pomoc. A poza tym to typowy jagdterier tylko jakby instynktu myśliwskiego pozbawiony. To byłby duży plus. Quote
agata51 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ludzie, nie kochając jagdterierków, nie wiecie, co tracicie! Quote
agata51 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 A swoją drogą, też chciałabym wiedzieć, co słychać u mojego ulubieńca. Quote
rita60 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 agata51 napisał(a):Może Diego już w domku? Bardzo bym chciała... Quote
agata51 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Wczoraj wysłałam za maj czerwiec. Rottka, Diego, żyjecie? Quote
rita60 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nadal zadnych wieści Agata...już nie wiem co mysleć:shake: Quote
Rottka Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 agata51 napisał(a):Wczoraj wysłałam za maj czerwiec. Rottka, Diego, żyjecie? Bardzo dziękujemy za wpłatę:lol:. Żyjemy, tylko czasu brakuje, a Misiek ma się świetnie :lol:, tylko strasznie zarósł niestety. Dwa tygodnie temu miał wiosenne kąpanie, ale strzyżenia się nie podejmę, bo nie chcę mu zepsuć wyglądu;). Jest w miarę grzeczny, bardzo pilnująco-stróżujący, coś z niemieckiego charakteru ma ;) jest strasznie dożarty i akuratny. Ja mogę z nim robić wszystko, pozostali z umiarem, natomiast obcy to wróg. Quote
agata51 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Rottka, miło cię widzieć na wątku. Samce jagdterierki tak mają. Betka jest dużo łagodniejsza - ona kocha cały świat. No, prawie. Dla ludzi życzliwa - każdemu rzucałaby się na szyję, dzieci uwielbia. Z psami różnie - nienawidzi onków (zwłaszcza takiej jednej z sąsiedztwa) i ma swoje psie antypatie - jak ktoś jej zajdzie za skórę, nie ma zmiłuj. Ale nie wiem, jak to jest z suczkami, bo nie znam ani jednej jagdterierki na dogo. Jedno jest pewne - niezależnie od płci, charakterne są jak cholera. Betka też zarośnięta - nigdy nie była strzyżona. Po co? Ona już nie musi szukać domku. I tak jest najpiękniejsza w świecie. Rita, chcesz go ogłaszać? Może skontaktuj się z Rottką - będziesz miała wiadomości z pierwszej ręki. Quote
agata51 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Poszło za lipiec i sierpień z miziankiem dla mojego ulubieńca i pozdrowieniami dla Rottki. Jedziemy na wakacje. Betka już kombinuje, jak by tu się wyrwać do lasu. P.S. Jagdteriery to takie psy, które nawet jak skoczą (spadną) z pierwszego piętra, to oprócz powierzchownych otarć nic im nie jest, a jeszcze skorzystają z okazji i dwugodzinny spacerek zaliczą. A Państwo niech sobie wariują ze strachu. "Ważne, żeby mnie było dobrze!" Quote
agata51 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 O wakacjach następnym razem. Mizianko. Quote
agata51 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Nikogo nie interesują jagdterierki! Wasza sprawa. A sprawa jest warta świeczki. Diego, buziaki. Quote
Rottka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Witam Was, Misio ma się dobrze, dalej u mnie na bdt. Nie umiem dodać zdjęć, ale może ktoś móglby to zrobić?! Quote
rita60 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Rottka']Witam Was, Misio ma się dobrze, dalej u mnie na bdt. Nie umiem dodać zdjęć, ale może ktoś móglby to zrobić?! Wyslij mi na maila [email protected] Quote
Rottka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='rita60']Wyslij mi na maila [email protected] Dzięki, wyślę wieczorkiem. :) Quote
agata51 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Cudny wariat! Rottka, dopiero przed chwilą zajrzałam na PW. Widzę, że już wszystko załatwione. Dziękuję, ciotki. Quote
skorupiaczek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Piękny. Ludzie nie wiedzą co tracą. Niech zobaczą Quote
agata51 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Rottka, jak ty to robisz, że Misiek nie ucieka, nie tropi? Kurczę, może tych genów nie ma co moja? Może ja coś źle robię? Quote
Recommended Posts