3 x Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Czy ktoś może organizuje bazarek jeździecki? Ze sprzętem, odzieżą? Chętnie bym się na taki pisała. :)[/QUOTE] napisz na tym wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/137319-Co-chcecie-KUPIĆ-na-bazarku"]co chcecie kupic na bazarku - klik [/URL] Quote
pamela555 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Witam :) Mam pytanie: czy na tym samym bazarku można wystawiać rzeczy tak, że niektóre z nich są w opcji KT, niektóre w formie licytacji, a niektóre w obu formach? Widziałam takie, ale przed zrobieniem swojego pierwszego chce się upewnić czy tak na pewno można. I drugie pytanie: jeśli ktoś zacznie licytować przedmiot, to czy w dalszym ciągu ktoś inny może kupić tę rzecz jako KT (gdy dostępne są obie formy)? Quote
rozi Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Zasady kupowania ustalasz sama, możesz ustalić co chcesz, byle to było napisane jasno na wstępie (: Quote
Riannei&Garshii Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Hej! Jak chcę przekazać trochę gratów na bazarek, gdzie się zgłosić? Najlepiej do odbioru osobistego we Wrocławiu. Quote
3 x Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Riannei&Garshii']Hej! Jak chcę przekazać trochę gratów na bazarek, gdzie się zgłosić? Najlepiej do odbioru osobistego we Wrocławiu.[/QUOTE] najlepiej znajdz psiaka któremu chcesz pomóc i na jego wątku zapytaj - na 99% ktoś chętny się zgłosi :) ew możesz dogadac sie z kimś z innego miasta że odda pieniądze za wysyłkę fantów, jeśli sa takie powiedzmy nieduże i nadające sie do wysyłki :) [COLOR="#A9A9A9"]w przypadku braku psich potrzebujących zapraszam do Punto z mojego podpisu :)[/COLOR] Quote
NikaEla Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Riannei&Garshii']Hej! Jak chcę przekazać trochę gratów na bazarek, gdzie się zgłosić? Najlepiej do odbioru osobistego we Wrocławiu.[/QUOTE] Umówiłyśmy się :) Quote
tpzopoczno Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Cześć, czy możecie mi pomóc i wskazać, gdzie znajdują się zasady prowadzenia bazarku na Dogo? Tutaj jest starsznie dużo postów i nie wiem, gdzie tego szukać... Quote
Kara. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='tpzopoczno']Cześć, czy możecie mi pomóc i wskazać, gdzie znajdują się zasady prowadzenia bazarku na Dogo? Tutaj jest starsznie dużo postów i nie wiem, gdzie tego szukać...[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA[/url]! :lol: Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Czy w wyjątkowych wypadkach istnieje możliwość zrobienia bazarku na psiaka, który nie jest bezdomny, został wyadoptowany przez jedną z ciotek, a bardzo potrzebne są pieniążki na jego leczenie? Quote
3 x Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 jeżli ma DS to nie możesz poprosic o przeniesienie watku do działu mają dom ale potrzebują pomocy i prosic o dobrowolne datki ale dla pewnosci napisz do moda Quote
NikaEla Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='paula_t']Czy w wyjątkowych wypadkach istnieje możliwość zrobienia bazarku na psiaka, który nie jest bezdomny, został wyadoptowany przez jedną z ciotek, a bardzo potrzebne są pieniążki na jego leczenie?[/QUOTE] zgodnie z regulaminem bazarku nie możesz zrobić dla psa w DS Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Szkoda strasznie :( Już nie wiadomo jak zebrać finanse dla suni, która i tak już nie chodzi na tylne łapki :( Dzięki za odpowiedź. Quote
Lili8522 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Co w przypadku kiedy ktoś twierdzi że wysłał pieniążki za fanty a ja nie mam wpłaty? Quote
3 x Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Lili8522']Co w przypadku kiedy ktoś twierdzi że wysłał pieniążki za fanty a ja nie mam wpłaty?[/QUOTE] niech Ci prześle potwierdzenie przelewu - jak robił przez net to nie ma najmniejszego problemu a jak tradycyjnie to i tak ma przeciez jakies potwierdzenie wiec zdjecie/skan i na maila do ciebie ew najpierw dopytałabym się kiedy i jak robiony był przelew i poszukała u siebie na koncie czy nie przeoczyłam bo róznie się zdarza Quote
kora78 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 po jakim czasie, gdy licytuajacy nie wplaca, nie wysyla adresu, ani na pm nie odpowiada- moge potraktowac jego oferte, jako nieistniejaca? Quote
taks Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='kora78']po jakim czasie, gdy licytuajacy nie wplaca, nie wysyla adresu, ani na pm nie odpowiada- moge potraktowac jego oferte, jako nieistniejaca?[/QUOTE] aby nie było takich problemów najlepiej ustalić od razu na bazarku warunki wpłaty - np do 10 dni od jego zakończenia i kto przekroczy termin odpada ( u mnie ląduje na liscie wykluczonych z dalszych moich bazarków) Quote
kora78 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='taks']aby nie było takich problemów najlepiej ustalić od razu na bazarku warunki wpłaty - np do 10 dni od jego zakończenia i kto przekroczy termin odpada ( u mnie ląduje na liscie wykluczonych z dalszych moich bazarków)[/QUOTE] taka odp mi nie pomaga w obecnej sytuacji :( gdybanie nie pomaga. napisalam do moda. jak chcecie, napisze Wam, czego sie dowiedzialam. Quote
juli88 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ja mam takie pytanie, jako że mamy miejsce, a nie mamy klatki nie mamy możliwości przetrzymywania przede wszystkim kotek ale i suniek po sterylizacji. Czy jest możliwość zrobienia bazarku właśnie na taką kaltkę? Quote
rozi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='juli88']Ja mam takie pytanie, jako że mamy miejsce, a nie mamy klatki nie mamy możliwości przetrzymywania przede wszystkim kotek ale i suniek po sterylizacji. Czy jest możliwość zrobienia bazarku właśnie na taką kaltkę?[/QUOTE] Bazarki są na pomoc bezdomnym zwierzętom, więc sądzę, że możesz zrobić bazarek na klatkę, o ile jest jakiś wątek, w którym to rozliczysz i będziesz opisywać, dla których stworzeń się przydała. Taka klatka to duża oszczędność, sporo kosztuje doba w lecznicy. Quote
3 x Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 juli, my znaczy kto? fundacja, stowarzyszenie czy prywatnie wolontariusze ? jak dwa pierwsze nie problemu jak prywatnie np dla swoich tymczasów to musi byc jak pisze rozi watek rozliczniowy z klatka i stworzeniami z niej korzystajacymi :) Quote
juli88 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 my to ja i koleżanka, prywatne osoby z kotami z łapanek i suczek np. wiejskich łańcuchowych :) Wątek jak najbardziej będzie :) nie ma problemu :) Quote
3 x Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='juli88']my to ja i koleżanka, prywatne osoby z kotami z łapanek i suczek np. wiejskich łańcuchowych :) Wątek jak najbardziej będzie :) nie ma problemu :)[/QUOTE] to zakładajcie wątek i działajcie :) tylko po zakupie klatki koniecznie paragon do rozliczenia na watku, żeby nie było potem jakiś dziwnych niedomówień i żeby nikt się nie miał do czego przyczepić trzeba dmuchać na zimne ludzie są różni Quote
*zaba* Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 A ja z taka historia. W watku Pdaruje napisalam, ze mam ciuchy i podklady, ktore oddam na bazarek. Odezwalo sie kila osob, chcialam byc w porzadku i rzeczy te zaproponowalam osobie, ktora byla pierwsza. Dosyc dlugo czekalam (a wlasciwie moi rodzice, bo rzeczy te byly u nich) az ktos sie zjawi i je zabierze. Pisalam kilka Pw i wiadomoisci w profilu i w koncu ktos przyjechal i je zabral, bylo to miesiac temu. Dzis dzwoni moj tata i mowi, ze osoba, ktora to wziela nie wie co robic, bo nikt nie chce tego od niej odebrac :crazyeye:. Kilkakrotnie umawiala sie na odbior i nikt nie przyjechal, pozniej jechala na jakas stacje, bo tam mial sie ktos zjawic i tyle jej, ze sobie pojezdzila...:angryy: Osoba, u ktorej sa owe rzeczy jest spoza dogo. Nie wiem co mam myslec i robic? Inna osoba ma ciuchy na bazarek juz jakies 7 miesiecy i tez o bazarku ani widu ani slychu.:razz: Przykre to :( Quote
juli88 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 a gdzie te rzeczy jeżeli mogę zapytać? Bo ja miałam coś odebrać dla kogoś ale wyszło tak że ktoś mi zły adres podał a później już auta nie miałam Quote
Recommended Posts