Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Czy ktoś może organizuje bazarek jeździecki? Ze sprzętem, odzieżą? Chętnie bym się na taki pisała. :)[/QUOTE]

napisz na tym wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/137319-Co-chcecie-KUPIĆ-na-bazarku"]co chcecie kupic na bazarku - klik [/URL]

Posted

Witam :)
Mam pytanie: czy na tym samym bazarku można wystawiać rzeczy tak, że niektóre z nich są w opcji KT, niektóre w formie licytacji, a niektóre w obu formach? Widziałam takie, ale przed zrobieniem swojego pierwszego chce się upewnić czy tak na pewno można.

I drugie pytanie: jeśli ktoś zacznie licytować przedmiot, to czy w dalszym ciągu ktoś inny może kupić tę rzecz jako KT (gdy dostępne są obie formy)?

Posted

[quote name='Riannei&Garshii']Hej!

Jak chcę przekazać trochę gratów na bazarek, gdzie się zgłosić? Najlepiej do odbioru osobistego we Wrocławiu.[/QUOTE]

najlepiej znajdz psiaka któremu chcesz pomóc i na jego wątku zapytaj - na 99% ktoś chętny się zgłosi :)
ew możesz dogadac sie z kimś z innego miasta że odda pieniądze za wysyłkę fantów, jeśli sa takie powiedzmy nieduże i nadające sie do wysyłki :)

[COLOR="#A9A9A9"]w przypadku braku psich potrzebujących zapraszam do Punto z mojego podpisu :)[/COLOR]

Posted

[quote name='Riannei&Garshii']Hej!

Jak chcę przekazać trochę gratów na bazarek, gdzie się zgłosić? Najlepiej do odbioru osobistego we Wrocławiu.[/QUOTE]
Umówiłyśmy się :)

Posted

[quote name='tpzopoczno']Cześć,
czy możecie mi pomóc i wskazać, gdzie znajdują się zasady prowadzenia bazarku na Dogo? Tutaj jest starsznie dużo postów i nie wiem, gdzie tego szukać...[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA[/url]! :lol:

Posted

Czy w wyjątkowych wypadkach istnieje możliwość zrobienia bazarku na psiaka, który nie jest bezdomny, został wyadoptowany przez jedną z ciotek, a bardzo potrzebne są pieniążki na jego leczenie?

Posted

jeżli ma DS to nie

możesz poprosic o przeniesienie watku do działu mają dom ale potrzebują pomocy
i prosic o dobrowolne datki

ale dla pewnosci napisz do moda

Posted

[quote name='paula_t']Czy w wyjątkowych wypadkach istnieje możliwość zrobienia bazarku na psiaka, który nie jest bezdomny, został wyadoptowany przez jedną z ciotek, a bardzo potrzebne są pieniążki na jego leczenie?[/QUOTE]
zgodnie z regulaminem bazarku nie możesz zrobić dla psa w DS

Posted

[quote name='Lili8522']Co w przypadku kiedy ktoś twierdzi że wysłał pieniążki za fanty
a ja nie mam wpłaty?[/QUOTE]

niech Ci prześle potwierdzenie przelewu - jak robił przez net to nie ma najmniejszego problemu
a jak tradycyjnie to i tak ma przeciez jakies potwierdzenie wiec zdjecie/skan i na maila do ciebie

ew najpierw dopytałabym się kiedy i jak robiony był przelew i poszukała u siebie na koncie czy nie przeoczyłam
bo róznie się zdarza

• 1 month later...
Posted

[quote name='kora78']po jakim czasie, gdy licytuajacy nie wplaca, nie wysyla adresu, ani na pm nie odpowiada- moge potraktowac jego oferte, jako nieistniejaca?[/QUOTE]
aby nie było takich problemów najlepiej ustalić od razu na bazarku warunki wpłaty - np do 10 dni od jego zakończenia i kto przekroczy termin odpada ( u mnie ląduje na liscie wykluczonych z dalszych moich bazarków)

Posted

[quote name='taks']aby nie było takich problemów najlepiej ustalić od razu na bazarku warunki wpłaty - np do 10 dni od jego zakończenia i kto przekroczy termin odpada ( u mnie ląduje na liscie wykluczonych z dalszych moich bazarków)[/QUOTE]

taka odp mi nie pomaga w obecnej sytuacji :( gdybanie nie pomaga.
napisalam do moda.
jak chcecie, napisze Wam, czego sie dowiedzialam.

• 2 weeks later...
Posted

Ja mam takie pytanie, jako że mamy miejsce, a nie mamy klatki nie mamy możliwości przetrzymywania przede wszystkim kotek ale i suniek po sterylizacji.

Czy jest możliwość zrobienia bazarku właśnie na taką kaltkę?

Posted

[quote name='juli88']Ja mam takie pytanie, jako że mamy miejsce, a nie mamy klatki nie mamy możliwości przetrzymywania przede wszystkim kotek ale i suniek po sterylizacji.

Czy jest możliwość zrobienia bazarku właśnie na taką kaltkę?[/QUOTE]
Bazarki są na pomoc bezdomnym zwierzętom, więc sądzę, że możesz zrobić bazarek na klatkę, o ile jest jakiś wątek, w którym to rozliczysz i będziesz opisywać, dla których stworzeń się przydała. Taka klatka to duża oszczędność, sporo kosztuje doba w lecznicy.

Posted

juli, my znaczy kto?
fundacja, stowarzyszenie czy prywatnie wolontariusze ?
jak dwa pierwsze nie problemu
jak prywatnie np dla swoich tymczasów to musi byc jak pisze rozi watek rozliczniowy z klatka i stworzeniami z niej korzystajacymi :)

Posted

[quote name='juli88']my to ja i koleżanka, prywatne osoby z kotami z łapanek i suczek np. wiejskich łańcuchowych :)
Wątek jak najbardziej będzie :) nie ma problemu :)[/QUOTE]

to zakładajcie wątek i działajcie :)
tylko po zakupie klatki koniecznie paragon do rozliczenia na watku, żeby nie było potem jakiś dziwnych niedomówień i żeby nikt się nie miał do czego przyczepić
trzeba dmuchać na zimne
ludzie są różni

Posted

A ja z taka historia.
W watku Pdaruje napisalam, ze mam ciuchy i podklady, ktore oddam na bazarek. Odezwalo sie kila osob, chcialam byc w porzadku i rzeczy te zaproponowalam osobie, ktora byla pierwsza. Dosyc dlugo czekalam (a wlasciwie moi rodzice, bo rzeczy te byly u nich) az ktos sie zjawi i je zabierze. Pisalam kilka Pw i wiadomoisci w profilu i w koncu ktos przyjechal i je zabral, bylo to miesiac temu.
Dzis dzwoni moj tata i mowi, ze osoba, ktora to wziela nie wie co robic, bo nikt nie chce tego od niej odebrac :crazyeye:. Kilkakrotnie umawiala sie na odbior i nikt nie przyjechal, pozniej jechala na jakas stacje, bo tam mial sie ktos zjawic i tyle jej, ze sobie pojezdzila...:angryy:
Osoba, u ktorej sa owe rzeczy jest spoza dogo. Nie wiem co mam myslec i robic?
Inna osoba ma ciuchy na bazarek juz jakies 7 miesiecy i tez o bazarku ani widu ani slychu.:razz:
Przykre to :(