Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia2222 napisał(a):
DZiewczyny zmieniam swoją deklarację na 100 zł miesięcznie. Tak bardzo chciałabym aby udało się obu psiakom.

Becia2222, :calus::Rose:. To może lepiej zapisać to na każdego po połowie, żeby była jasność w rozliczeniach? Wczesniej były prowadzone tylko na Sunię.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia2222 napisał(a):
Chyba gdzieś zginął mój wpis. Piszę więc jeszcze raz. Zmieniam swoją deklarację na 100 zł miesięcznie.

Nie zginął Twój post. Jest cały czas:) I jeszcze raz dziękujemy. A Sunia leży spokojnie. Martwi mnie tylko to, że nie sikała w ogóle, mimo podawanej wody:(

Posted

agni napisał(a):
wysłałam na PW pytanko do Divia_gg czy zajęłaby się zrobieniem nowego bazarku - syn mój chce przekazać kilka książek na bazarek to byłoby na towarzysza suni

Dziękuję:)

Posted

Po wycięciu macicy ma więcej miejsca, to jej nie gna z pęcherzem, zresztą ją boli, więc pewnie dlatego też czeka. Sama po cesarce tak miałam.
Do tego jest w stresie i może boi się. Lori, moja tymczasowiczka, na smyczy nie załatwiła się 3 dni. Wreszcie dałam za wygrana i puściłam ją luzem, bo bałam sie konsekwencji zdrowotnych.

Posted

Tak sunia już po zabiegu. Zabieg odbył się wczoraj o 20ej. Zabieg bez komlikacji, tylko teraz się właśnie martwię tym sikaniem:( Ale mam nadzieję, że w końcu się skusi.

Posted

aagataa8 jeśli ona wysikała się zaraz po zabiegu to paniki nie ma. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się załatwić L4:)
Becia2222 zapisuję bardzo dziękujemy.
Jaaga co do kastracji tego psiaka to tu nie da rady, nasz wet wyjechał a i tak nie mamy gdzie go wziąść do soboty...Już z Sunią aagataa kombinuje jak może. Ja do siebie odpada, bo mój staruszek nie jest wykastrowany a na znajomych liczyć nie mogę.
Jaaga nie wiem czy nam się uda...Chciałabym bardzo a najchętniej to bym go do siebie wzięła bo mnie urzekł.
Ciotki prosimy o deklaracje. Na psiaka potrzeba tylko 150 zł- to ogromna szansa.

Posted

Niestety mogę tylko podnieść, bo już nieco mi się tych dziesiątek i dwudziestek uzbierało...:-(

Bardzo fajne psiaczki. Źle byłoby, gdyby je rozdzielono tak, że jeden zostałby na ulicy...:-(

Na razie zaznaczam i będę zaglądał...

Posted

Ania, dzięki za zaproszenie na wątek. Kolejnej stałej już nie dam rady, ale bardzo chciałabym, żeby oboje mogli pojechać. Jednorazowo wpłacę za pierwszy miesiąc dla onego - czyli tych 150zł. Miałam wpłacic coś na Majkę, nie zdążyłam, wierzę, że teraz się uda .

Posted

To znaczy,ze pojada dwa psy...? Czy to jeszcze nie jest pewne...?No i zeby tamten biedak nie zniknął.:roll:
Ja kasiorke przesle na pewno w tym tygodniu.Na bazarek tez pewnie by sie coś znalazło...To zawsze łatwiej niz gotowa kasa.:razz:
A sunia na jednym ze zdjęć jest poprostu powalająca.

Posted

__Lara napisał(a):
Zapisuję, ile jeszcze brakuje?

Nie wiem dokładnie, bo nie prowadzę rozliczeń, ale ponad 100 zł, a chłopak ma stałej deklaracji 50 zł, czyli jeszcze 100 zł.
Do tego potrzebne są pieniądze na kastrację, bo to jedyny, niezależny ode mnie warunek pobytu dużego samca u mnie.

Posted

__Lara napisał(a):
:/ ja mogę wpłacić 10zł jednorazowo, proszę o nr konta.

Dziękuję bardzo za odwiedziny i pomoc. Konto Ania chyba podała w pierwszym poście.