Becia2222 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Deklaruję 50 zł co miesiąc, na razie mogę tylko tyle. Proszę o nr konta. Trzymam mocno kciuki za sunię. Quote
Ania102 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Ogromnie dziękuję Beciu2222, zapisuję. Numer konta wpisze w 1 post jak uzbieramy jeszcze troche Ciotki brakuje jeszcze 180 zł- Kto jeszcze się zadeklaruje? Quote
Jaaga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziś musielismy uśpić chorą staruszkę Majkę. Na nią i Oskara jest bazarek, jeśli wszystko pójdzie dobrze z rozliczeniami, to połowę po Majce przeznaczę na Sunię. Na razie to ok. 70 zł. Czekam tylko na informację od osoby trzymającej pieniądze Majki. Przy okazji zapraszam na ten bazarek, może jeszcze ktos cos wypatrzy dla siebie: http://www.dogomania.pl/threads/195287-**-Na-staruszki-u-Jaagi.-Myd%C5%82o-i-powid%C5%82o.-DO-8.11.10-do-10-rano.-ZAPRASZAM-%29 Quote
Jaaga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kto zrobi Suni banerek? dzięki temu wiecej osób mogloby do niej dotrzeć. Nęka mnie jeszcze jej kolega :roll:, ale mamy Oskara i Opieńka. Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jaaga ja banerków nie umiem robić kompletnie:( I dziękujemy za ewentualność przeznaczenia pieniędzy z biednej Majeczki na Sunię Quote
Aleksandra Bytom Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 potrzebujecie ogłoszeń? ja zamówiłam na bazarku 66 ogłoszeń dla psiaka który dziś pojechał do domku to może sunia by z tego skorzystała? ja za to zapłace Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziękujemy Aleksandra Bytom za pomoc. Sunia bardzo chętnie by skorzystała:) Quote
Aleksandra Bytom Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 okey to ja do 10 listopada zapłace za te ogłoszenia a wy wyślecie dane psinki i fotki potrzebne do ogłoszeń jeszcze dam znać komu bo nie pamiętam nicku,może tak być? Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Oczywiście. jeszcze raz bardzo dziękuję:) Quote
ewatonieja Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ja jestem bez kasy, ale za to mam wolny czas moge zrobic plakaty Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziękujemy ewatonieja. Każda pomoc się liczy:) Quote
Jaaga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To ja poprosze plakacik na maila [email protected] Sama nie bardzo potrafię zrobic, a moge porozwieszać w przychodniach. gdyby się dało taki nieduzy i z karteczkami z kontaktem do odrywania, bo byłabym wdzięczna. Quote
erka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jeszcze trochę deklaracji brakuje , prosimy o pomoc dla sunieczki, która ma szansę na schronienie na zimę. Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cioteczki proszę porozsyłajcie tą Sunię na wątki, na których jesteście Quote
Alexandra29 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Pojawiam się bo zostałam zaproszona, ale niestety w tej chwili nie jestem w stanie pomóc finansowo. Przykro mi! Czy miasto nie robi nic z bezdomnymi psami? Straszne to ile w tej waszej miejscowosci jest bezdomnych psów. Szkoda mi tych biednych istot:-( Quote
Zofija Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jest taka słodziutka. Nie mogę pomóc finansowo, ale mogę wesprzeć poprzez ogłoszenia. Czy jest już jakiś tekst do ogłoszeń???? Jaki sunia ma charakter???? Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Alexandra29']Pojawiam się bo zostałam zaproszona, ale niestety w tej chwili nie jestem w stanie pomóc finansowo. Przykro mi! Czy miasto nie robi nic z bezdomnymi psami? Straszne to ile w tej waszej miejscowosci jest bezdomnych psów. Szkoda mi tych biednych istot:-([/QUOTE] jak na razie nic miasto nie zrobiło i nie robi. Chociaż jest "ambitny" projekt [FONT=Times-Bold]Programu zapobiegania bezdomności zwierząt domowych na terenie[/FONT][FONT=Times-Bold] Miasta Starachowice. Ale co z tym będzie- nie wiadomo. Pewnie zostanie przy projekcie:( Jak zwykle zresztą:( [/FONT] Quote
Zofija Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To jest taka dużáa fufcia do przytulania. Gdzie ona jest w dalszym ciągu pod Tesco????? Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Zofija']jest taka słodziutka. Nie mogę pomóc finansowo, ale mogę wesprzeć poprzez ogłoszenia. Czy jest już jakiś tekst do ogłoszeń???? Jaki sunia ma charakter????[/QUOTE] Sunia jest bardzo przyjacielsko nastawiona do ludzi, bardzo lubi być głaskana i przytulana. Chociaż ma problemy z chodzeniem na smyczy. Albo nigdy na niej nie chodziła albo ten rodzaj uwięzi przykro jej się kojarzy. Sprawa jest tym bardziej pilna że Sunia prawdopodobnie jest w ciąży i chciałybyśmy jej zrobić sterylizację aborcyjną, ale niestety nasz wet się rozchorował:-( Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Zofija']To jest taka dużáa fufcia do przytulania. Gdzie ona jest w dalszym ciągu pod Tesco?????[/QUOTE] Pod Tesco albo inną Biedronką. Biega tak od sklepu do sklepu mając nadzieję znaleźć wreszcie "swojego" człowieka Quote
Zofija Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='aagataa8']Sunia jest bardzo przyjacielsko nastawiona do ludzi, bardzo lubi być głaskana i przytulana. Chociaż ma problemy z chodzeniem na smyczy. Albo nigdy na niej nie chodziła albo ten rodzaj uwięzi przykro jej się kojarzy. Sprawa jest tym bardziej pilna że Sunia prawdopodobnie jest w ciąży i chciałybyśmy jej zrobić sterylizację aborcyjną, ale niestety nasz wet się rozchorował:-([/QUOTE] kurcze, to ona jest cały czas pod Tesco? A nie można jej już umieśćić w Hoteliku. Widziałam, ze jest już trochę deklaracji. Na pierwszy miesiąc starczy. Może warto by było ją już zabrać???? Quote
Zofija Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 U Czarodziejki jest super i niedrogo. Dziewczyny moze by ją już wziąć spod tych sklepów????? Quote
Ania102 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Ogłoszenia bardzo mile widziane. Póki co mogę powiedzieć, że Sunia jest łagodna, ufna, kocha ludzi, ma około 2 lat. Musimy zebrać te deklaracje,ciotki proszę bardzo. Ja mam swoje stado w domu i psa w hotelu z brakiem 340 zł deklaracji stałych, nie mogę wpakować się w następną niejasną sytuację, bo naprawdę nie mam na to możliwości. Jest też problem, bo nikt nie chce wziąść Suni na jeden głupi, krótki tydzień! Kogo mogłam pytałam prosiłam, aagataa też...Do domu mi nie pozwolą zresztą nie dałabym rady zająć się tyloma psami. Mam w domu młodą sunię i każde siki ścieram potajemnie, wychodzę do pracy w strachu co będzie jak rodzice w końcu się wkurzą, mój staruszek ma guza wątroby i mam bardzo dominującą sukę (i jeszcze 2 normalne) Naprawdę nie wiem co zrobić. Piszę to żeby się usprawiedliwić. Nienawidzę czegoś zaczynać i nie rozwiązać do końca. Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć ten tygodniowy dom tymczasowy i uzbierać deklaracje. Quote
Ania102 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name=' Zofija'] U Czarodziejki jest super i niedrogo. Dziewczyny moze by ją już wziąć spod tych sklepów????? Zofija ona jedzie- tzn ma szansę jechać do Jaagi i nam się ta opcja bardzo podoba, tylko zakręty się pojawiają. Wpiszę to do pierwszego postu Quote
aagataa8 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Zofija']kurcze, to ona jest cały czas pod Tesco? A nie można jej już umieśćić w Hoteliku. Widziałam, ze jest już trochę deklaracji. Na pierwszy miesiąc starczy. Może warto by było ją już zabrać????[/QUOTE] Hotelik juz mamy. Teraz jest tylko problem ze sterylką bo ciężarnej Suni przecież nie oddamy do hotelu:-( Quote
Recommended Posts