Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli Suni nie da się wyciąć na miejscu, to może przyjechac i tak, tylko problem jest taki, że moja p. doktor nie ma warunków na sterylki duzych suk, a wszyscy inni lekarze biora od 350 zł za zabieg. Sonia też miała taka droga sterylkę robioną i to przy marcowej zniżce ( z 500 zł). Takie kwoty nie są do przejścia w przypadku sterylki ze skarbonki.

Posted

Jaaga my musimy tu coś wymyśleć, ona za tydzień to może się oszczenić. Nie wzięłyśmy jej w sumie wczoraj do weta, ja najbiższy termin kiedy mogę jechać to poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że wet w koncu wyzdrowieje i pomoże.

Posted

[quote name='aagataa8']Też mamy taką nadzieję, że zdążymy:( Ciężko określić jak bardzo zaawansowana, ale z dnia na dzień jest chyba coraz grubsza:([/QUOTE]

O matko... i jeszcze w ciąży!

Chętnie bym pomogła ale sama mam teraz problemy finansowe - ledwo opłacam DT... ale wpadnę czasem i chociaż podrzucę!!

Posted

Cześć Ania, Atomówka zaprosiła nas na wątku Abisia
Banerek mało oryginalny, bo Abisiowi zrobiłam podobny, ale tam... :) Zaraz spróbuję sobie wkleić, a później poczytam troszkę wątek.
I trzymam kciuki, bo widzę, że łapać będziecie...

Posted

[quote name='mrs.ka']
najgorsze to ,że ... nasz wet już też tego nie wytrzymał i zdrowie mu wysiadło. Nikt nie zrobi tak sterylki jak ON.

Jak on zawali to już klapa będzie totalna. Mam nadzieję, że się pozbiera- nawet do niego nie dzwoniłam, żeby się szybciej zregenerował:)

ESTRELLA witam gorąco u nas i ogromnie dziękuję za banerek.

Z Sunią nie ma problemu jeśli chodzi o zbliżenie się do niej, przytulanie ale panicznie wystraszyła się wczoraj smyczy.
Ona jest przy bardzo ruchliwej ulicy i nie chciałyśmy na siłę łapać.
Mamy sedalin, jeśli Agata bedzie miała gdzie ją przetrzymać i poradzi sobie jutro to ją złapiemy ale u nas (wiem, że się powtarzam) masakra z dt, wszyscy psiarze zawaleni po sufity a jest nas garsteczka.
A Ci co nie zawaleni po sufity mieszkaja z rodzicami:shake:

Posted

albo...dokładnie! Chore miasto! Prawdopodobnie miasto nic nie dorzuci do sterylki, bo znajoma widziałą się z panem z komunalnego- który tłumaczył, że tak projekt jest ale nic w tym roku nie wypali i hycel też jest, bo niby co mieliby robić:-(

PROSIMY O DEKLARACJE I ROZSYŁANIE WĄTKU...
DAJMY SUNI SZANSĘ I ODROBINĘ MIŁOŚCI

Posted

Pół nocy przez "wasze" psy spać nie mogłam. Może jednak lepiej przenieść wątek na ogólny, bo tu nikt nie zagląda bez zaproszenia? Czytałam o suni i jej towarzyszu na starachowickim wątku. Żal mi ich obojga i boję się, że jak Sunia zostanie zabrana, to pies przepadnie.
Na psa nie mam pomysłu. Napiszcie prosze, czy byłaby możliwa jego kastracja. Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to spróbować przenieść wątek, zmienić tytuł na coś w stylu "zakochani spod Tesco, suka w ciąży - zbieramy deklaracje" i rozsyłać komu sie da. Gdyby na niego nazbierało się połowę, czyli 150 zł, to mógłby przyjechać z Sunią.

Tylko, czy udałoby się nazbierać w sumie 450 zł i jeszcze go wykastrować, jak nie ma nawet deklaracji na samą dziewczynę? Niestety o niekastrowanym duzym samcu nie mogę nawet myslec, bo jest nasz Wolf, Oskar i niekastrowany Opieniek, a psy jakos muszą żyć razem.
Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale może warto spróbować, zanim pies zniknie?

Posted

To na prawde smutne,że takim mieście,gdzie przecież trochę ludzi mieszka nikt nie interesuje się psiakami...Ale chyba zbyt dużo jest tego nieszczęścia...
Moją deklarację, Jaaga,która była przeznaczona na Majkę można na te psiny dać...To tylko 20,- ale może jeszcze kogoś popytam i sie dorzuci...:shake:
konto to samo co na Majke...?:-(

Posted

Dziewczyny nie mam funduszy na stałą deklarację ale mogłabym coś wygospodarować na bazarek. Jestem nowicjuszka w tym temacie więc nie wiem kto organizuje bazarki itp ale jak coś to mogłabym jakieś rzeczy wystawić.

Przepraszam za offa ale jak się wstawia baner ??? :Help_2: odpowiedźcie na PW

Posted

[quote name='mrs.ka']albo są obrażeni i mają wszystko w D...;)[/QUOTE]

Dokładnie.

Bo wiesz mrs.ka ważne aby swoje urazy i głupie animozje schować do kieszeni bo NAJWAZNIEJSZE SĄ PSY!!
Działamy wspólnie bo tak jest łatwiej i rozsądniej.
Jedna osoba dużo nie zdziała:/

Posted

Dziękuję serdecznie, Cioteczki. Savahna, tym razem deklaracji nie wpłacaj na moje konto. Tu dziewczyny zbierają i podadzą Ci konto.

Świetne bazarki robi Divia_gg, ale mi w końcu za taką reklamę głowę urwie. Nie wiem tylko, jakie prowadzi teraz bazarki oprócz mojego.

To co, przenosicie wątek i próbujemy ratować też tego drugiego?

Posted

Asiu, dzięki za obecność. Oby jeszcze więcej osób tu się pojawiło. Zaraz wysylam wątek jeszcze jusstynie85. Właśnie rozmawiałyśmy.

Potwierdzam, ze połowa pieniędzy z bazarku będzie na Sunię.