marta0731 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Fabia to zgrabniutka modelka przy towarzystwie ;) Zauważcie, że przybiega się przywitać z G., nie boi się już tak całkiem... Oby miała mnóstwo czasu by się przyzwyczaić do głaskania na spanku!!! Quote
Mysza2 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 wykrywka napisał(a): Zdjęci cudne, ale ... rozczuliły mnie i wywołały smutek :great: Mnie też, z tego powodu że na stare lata ktos się ich pozbył. Quote
jostel5 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Fotki-rozczulające,a ta http://lh5.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TO6f2KaOQjI/AAAAAAAAAZs/HXJ75rfqDfc/s640/Fabia12.JPG do kalendarza o Pięknościach (oczywiście w swojej kategorii wiekowej...:)) Quote
Agnezia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla podopiecznych SOS:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/197241-PUZZLE-na-podopoiecznych-SOS-BOKSEROM-do-6-grudnia-do-22.00?p=15827074#post15827074 Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK! Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem. Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!! Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010 Quote
Mysza2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a za zapraszam na bazarek dla Pabla z koniczynkami czterolistnymi i ręcznie robionymi kartkami świątecznymi. Mogę wypisać życzenia i wysłać gotowce do waszych bliskich http://www.dogomania.pl/threads/1983...12.-godz-20-00 Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Fabia miała bolesny brzuch, więc Germaine była dziś z nią na badaniach. Okazało się, ze ma guza na jajniku. Musi mieć go natychmiast usuniętego, przy okazji narkozy będzie miała tez zrobioną streylkę i usunięte guzy na listwie mlecznej. Miała tez badana krew i serduszko, czy może mieć zabieg w narkozie. Zabieg najprawdopodobniej już jutro. Trzymajcie za staruszkę kciuki!!! Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 umierajaca sunia bedzie miala sterylke? po co? nie szkoda jej meczyc? :( Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 kora78 napisał(a):umierajaca sunia bedzie miala sterylke? po co? nie szkoda jej meczyc? :( Właśnie chciałam napisać, tylko mi tak niezręcznie było... Fabia ostatnio zaczęła się coraz lepiej czuć, więc diagnoza o jej bliskiej smierci musiała byc przedwczesna. To są wszystko decyzje lekarza. Chcąc zapobiec jej chorobie postanowili zrobić sterylkę i usunięcie guzów przy jednej narkozie. Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Oj ci weci.... Oczywiście Kapselku, że trzymamy kciuki :). Quote
marta0731 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kapsel napisał(a): Fabia ostatnio zaczęła się coraz lepiej czuć, więc diagnoza o jej bliskiej smierci musiała byc przedwczesna Fabia ma cudownie u Germaine, no i w kalendarzu się zrobiła sławna, to się jeszcze nigdzie za żadne tm-y nie wybiera:evil_lol::eviltong: Zdrowiej nam kochana!:loveu: Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 aha, przez guza na jajniku,zeby sie nastepne nie robily? to fakt, to pomoze. tyle chorob fizycznych i taka skrzywdzona dusza :( wszystko na raz :( a otworzyla sie juz na czlowieka, bardziej? jutro? to trzymam kciuki za nastepnego boksia!!! Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Trudno mi powiedzieć, ale straszna z niej zołza, szkoli Geramine boksery niemożliwie, chce nimi bardzo rządzić jak każda baba zresztą :shake: Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kapsel napisał(a):Trudno mi powiedzieć, ale straszna z niej zołza, szkoli Geramine boksery niemożliwie, chce nimi bardzo rządzić jak każda baba zresztą :shake: Kapselkowa... przywołuję Cię do porządku. Ja jestem postfeministką :). Quote
wykrywka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Oj ci weci.... Oczywiście Kapselku, że trzymamy kciuki :). Dołączam swoje mocno zaciśnięte kciuki ... . Okrutny los przeholował w szczodrości w obdarzaniu tej suni choróbskami :shake:. Quote
Kapsel Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Kapselkowa... przywołuję Cię do porządku. Ja jestem postfeministką :). A ja nie, faceci są najlepsi, trzeba ich pielęgnować, bez nich zginiemy ;););) Trzymamy kciuki za babcinkę!!! Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ja nie jestem feministką tylko postfeministką czyli chodzi o to żeby stawać do rywalizacji z mężczyznami bez kompleksów, z pełną świadomością i akceptacją swojej kobiecości. Tylko tyle :). Quote
marta0731 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kapsel napisał(a):A ja nie, faceci są najlepsi, trzeba ich pielęgnować, bez nich zginiemy ;););) No Kapselek teraz to przesadziłaś:crazyeye::mad:;) To oni bez nas zginą:eviltong::cool1: Jak zabieg? I przede wszystkim: jak Fabia?:loveu: Quote
marta0731 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kapsel napisał(a): Musi mieć go natychmiast usuniętego, Zabieg najprawdopodobniej już jutro. Trzymajcie za staruszkę kciuki!!! Ups, a ja myślałam, że już po................... Trzymaj się Fabia, modelko z kalendarza, dasz radę staruszko :) Quote
Kapsel Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Kopiuje ze stron Fundacji: 13.01.2011 Fabia miała dziś operację laparotomii ze wstępnym rozpoznaniem nowotworu jajnika. Staruszka została wysterylizowana - podejrzenie początku ropomacicza. Opis badania: " Na jajniku lewym zmiana o charakterze rozrostowym około 6 cm średnicy, bogato unaczyniona. Mastectomia z powodu zmian rozrostowych na terenie gruczołu mlekowego. Zauważono także zmianę w okolicy kroczowej - do obserwacji " Fabia po operacji wybudziła się bez problemu, sama wyszła z lecznicy i wskoczyła do samochodu. Jutro czeka ją kolejna wizyta, dostanie antybiotyki, leki przeciwbólowe i kroplówki. Operacja Fabi kosztowała 676 zł, prosimy o wsparcie dla staruszki, która dopiero teraz zaczyna nabierać zaufania do człowieka i cieszyć się życiem. Quote
marta0731 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Fabia powinna się nazywać Zosia Samosia ;) Dała sobie radę, zuch dziewczynka :):):) Quote
Alicja Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 o rany jaka dziewczynka wiekowa ....nie pamiętam nawet czy tutaj byłam ..... Quote
emhokr Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 uwielbiam ją....taka brzydulka, pełna piękna :) uwielbiam takie psiaki :) jak samopoczucie Śliczniutkiej? Quote
Recommended Posts