Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fabia to zgrabniutka modelka przy towarzystwie ;)

Zauważcie, że przybiega się przywitać z G., nie boi się już tak całkiem... Oby miała mnóstwo czasu by się przyzwyczaić do głaskania na spanku!!!

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK!
Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem.
Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!!
Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem
mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki
Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Fabia miała bolesny brzuch, więc Germaine była dziś z nią na badaniach. Okazało się, ze ma guza na jajniku. Musi mieć go natychmiast usuniętego, przy okazji narkozy będzie miała tez zrobioną streylkę i usunięte guzy na listwie mlecznej. Miała tez badana krew i serduszko, czy może mieć zabieg w narkozie. Zabieg najprawdopodobniej już jutro. Trzymajcie za staruszkę kciuki!!!

Posted

kora78 napisał(a):
umierajaca sunia bedzie miala sterylke? po co?
nie szkoda jej meczyc?

:(

Właśnie chciałam napisać, tylko mi tak niezręcznie było... Fabia ostatnio zaczęła się coraz lepiej czuć, więc diagnoza o jej bliskiej smierci musiała byc przedwczesna. To są wszystko decyzje lekarza. Chcąc zapobiec jej chorobie postanowili zrobić sterylkę i usunięcie guzów przy jednej narkozie.

Posted

Kapsel napisał(a):
Fabia ostatnio zaczęła się coraz lepiej czuć, więc diagnoza o jej bliskiej smierci musiała byc przedwczesna

Fabia ma cudownie u Germaine, no i w kalendarzu się zrobiła sławna, to się jeszcze nigdzie za żadne tm-y nie wybiera:evil_lol::eviltong:

Zdrowiej nam kochana!:loveu:

Posted

aha, przez guza na jajniku,zeby sie nastepne nie robily?
to fakt, to pomoze.

tyle chorob fizycznych i taka skrzywdzona dusza :( wszystko na raz :(

a otworzyla sie juz na czlowieka, bardziej?

jutro? to trzymam kciuki za nastepnego boksia!!!

Posted

Kapsel napisał(a):
Trudno mi powiedzieć, ale straszna z niej zołza, szkoli Geramine boksery niemożliwie, chce nimi bardzo rządzić jak każda baba zresztą :shake:

Kapselkowa... przywołuję Cię do porządku. Ja jestem postfeministką :).

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Oj ci weci.... Oczywiście Kapselku, że trzymamy kciuki :).

Dołączam swoje mocno zaciśnięte kciuki ... . Okrutny los przeholował w szczodrości w obdarzaniu tej suni choróbskami :shake:.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Kapselkowa... przywołuję Cię do porządku. Ja jestem postfeministką :).

A ja nie, faceci są najlepsi, trzeba ich pielęgnować, bez nich zginiemy ;););)

Trzymamy kciuki za babcinkę!!!

Posted

Ja nie jestem feministką tylko postfeministką czyli chodzi o to żeby stawać do rywalizacji z mężczyznami bez kompleksów, z pełną świadomością i akceptacją swojej kobiecości. Tylko tyle :).

Posted

Kapsel napisał(a):
A ja nie, faceci są najlepsi, trzeba ich pielęgnować, bez nich zginiemy ;););)

No Kapselek teraz to przesadziłaś:crazyeye::mad:;)
To oni bez nas zginą:eviltong::cool1:

Jak zabieg? I przede wszystkim: jak Fabia?:loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Musi mieć go natychmiast usuniętego, Zabieg najprawdopodobniej już jutro. Trzymajcie za staruszkę kciuki!!!

Ups, a ja myślałam, że już po...................
Trzymaj się Fabia, modelko z kalendarza, dasz radę staruszko :)

Posted

Kopiuje ze stron Fundacji:

13.01.2011
Fabia miała dziś operację laparotomii ze wstępnym rozpoznaniem nowotworu jajnika. Staruszka została wysterylizowana - podejrzenie początku ropomacicza.
Opis badania:
" Na jajniku lewym zmiana o charakterze rozrostowym około 6 cm średnicy, bogato unaczyniona. Mastectomia z powodu zmian rozrostowych na terenie gruczołu mlekowego. Zauważono także zmianę w okolicy kroczowej - do obserwacji "
Fabia po operacji wybudziła się bez problemu, sama wyszła z lecznicy i wskoczyła do samochodu. Jutro czeka ją kolejna wizyta, dostanie antybiotyki, leki przeciwbólowe i kroplówki.
Operacja Fabi kosztowała 676 zł, prosimy o wsparcie dla staruszki, która dopiero teraz zaczyna nabierać zaufania do człowieka i cieszyć się życiem.

• 2 months later...