wykrywka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 :-( :-( :-( - los jest okrutny i niesprawiedliwy :shake: Quote
Germaine Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 będę bezradnie patrzyla jak powoli gaśnie :-(:-(:-(:-( I w tym najgorszym momencie trzeba będzie jej pomóc odejść :-( Miałam nadzieję, że kiedyś zobaczę jak sie cieszy na mój widok, jak sama do mnie podchodzi, żeby ją przytulić i pogłaskać Ostatnio tak nie dyszała a ja głupia sie łudziłam że się poprawia, że będzie dobrze .... Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mysza2 napisał(a):Jestem na zaproszenie Kapselka. Następna bidulinka. Jakie to szczęście że na Panią Joannę trafiła. Trzymam kciuki żeby to nie był żaden nowotwór. Myszko, masz rację niestety... Quote
kora78 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Germaine napisał(a):będę bezradnie patrzyla jak powoli gaśnie :-(:-(:-(:-( I w tym najgorszym momencie trzeba będzie jej pomóc odejść :-( Miałam nadzieję, że kiedyś zobaczę jak sie cieszy na mój widok, jak sama do mnie podchodzi, żeby ją przytulić i pogłaskać Ostatnio tak nie dyszała a ja głupia sie łudziłam że się poprawia, że będzie dobrze .... najgorsze spada na Ciebie ale jestes silna, dasz rade! musisz dac... :((( Quote
wykrywka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A mnie się chce wyć, wrzeszczeć, że nie zgadzam się na umieranie, sunia miała żyć, cieszyć się ... być zdrowa i szczęśliwa :-(. Quote
Germaine Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A mnie się już odechciało wszystkiego :-(:-( Quote
Iv_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Boże jakie to smutne, jakby mogło być jej już lepiej w życiu to .... nie zdąży się tym nacieszyć :-( Quote
marta0731 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Germaine napisał(a):A mnie się już odechciało wszystkiego :-(:-( Germaine... Pokochałaś ją i robisz wszystko co możesz:glaszcze: To zresztą Twoje słowa, kiedyś mi tak napisałaś jak Gero odchodził...:-( Nie jest sama, a mimo to że się bardzo boi - poczuła wreszcie miłość, na pewno... Nawet kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt dni u Ciebie - ona poczuje uczucie dobrego człowieka... :-( Quote
jostel5 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 marta0731 napisał(a):Germaine... Pokochałaś ją i robisz wszystko co możesz:glaszcze: To zresztą Twoje słowa, kiedyś mi tak napisałaś jak Gero odchodził...:-( Nie jest sama, a mimo to że się bardzo boi - poczuła wreszcie miłość, na pewno... Nawet kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt dni u Ciebie - ona poczuje uczucie dobrego człowieka... :-( Podpisuję się pod postem Marty obiema rękami! Germaine-bardzo Ci współczuję,ale teraz...jeśli nie Ty,to kto? Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jak tam niunia?? kasa od bilbo poplynie za okolo tydzien dopiero Quote
_Goldenek2 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Boże... takie okropne wieści... wyć się chce :(:(:( Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 kora78 napisał(a):jak tam niunia?? kasa od bilbo poplynie za okolo tydzien dopiero Niuni zdarza się zrobić pod siebie już nawet w domu :-( Quote
marta0731 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kapsel napisał(a):Niuni zdarza się zrobić pod siebie już nawet w domu :-( Biedna..........:-(:-(:-(:-(:-( Ale ona nie cierpi..........? Quote
Maruda666 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dopiero teraz przeczytałam :-(:-(:-( A miało być już tylko dobrze :shake: Quote
Germaine Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Są dni lepsze i gorsze. W te gorsze Fabia stoi pod dzrwiami i płacze, skacze na klamke i dyszy i chce wyjśc na dwór, wyjdzie, wróci do domu i za chwile znowu chce wyjśc a przeciez jest zimno. Zdązy wrócić z podwórka gdzie juz zrobiła siku i wysikuje mi ocean w pokoju. Je i juz kończąc jeść zaczyna sikać. Czasami rano chce jej poprawić koc w posłanku a koc pływa od sików i mam znowu pranie. Od dwóch dni z ato jest odpukać spokój, lezy w jednym posłanku z moimi grubasami, rano śpi do 10, wcześniej miałam pobudki nawet o 4 rano. Nie płacze i nie dyszy, od dwóch dni nie nasikała mi w pokoju. Apetyt ma okropny, włamała mi sie ostatnio do pokoju i rozerwała worek z karmą, jest małym złodziejem, drugi raz, złapała małą torbę z karmą w zęby i dyla na dwór, żeby się do niej dobrać :evil_lol: Sama już przybiega jak się otworzy drzwi i pomacha do niej ręką, wołac nie ma sensu- nie słyszy. Za to kiedy przykucam przy jej posałnku, żeby ja przytulić i pogłaskać, cała się trzęsie i odwraca głowę, zaczyna dyszeć więc jej daje spokój :-(:-( Jest już trochę u mnie a nadal tak bardzo się boi mojego dotyku :-(:-(:-( Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bardzo Wam współczuję,bardzo...Cokolwiek jeszcze w tej sytuacji napiszę,zabrzmi to jak banał...Tyle...:( Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Nie chciałbym być w takiej sytuacji.... tez nie wiem co napisać :-( Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ale teraz boksia ma przynajmniej dobra osobe przy sobie. i niechec do ludzi moze sobie zrekompensowac psim towarzystwem. kiedys byla sama jedna ze swoim nieszczesciem. Quote
Betbet Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 jostel masz zapchaną skrzynkę nie moge Ci odpowiedziec na pw Quote
Maruda666 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Może to głupia podpowiedź, ale ja przy Cezarze miałam na podłodze pod ręką ( i w kuchni i w przedpokoju ) zawsze większy garnek czy słoik - jak zaczynał sikać podsuwałam - zawsze to mniej sprzątania. Tylko nie wiem czy z sunią tak da radę:shake: Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Fabia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::-(:-(:-(:-(:-( Quote
Maruda666 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Słodkie babuleńki :loveu: - sorry, po bliższym przyjrzeniu się widzę, że nie tylko babcie;) Quote
Iv_ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jakie cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: http://lh6.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TO6f2jX9anI/AAAAAAAAAZw/a_3uKirXgKM/s640/Fabia13.JPG http://lh5.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TO6f2KaOQjI/AAAAAAAAAZs/HXJ75rfqDfc/s640/Fabia12.JPG Quote
wykrywka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Iv_']Jakie cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Zdjęci cudne, ale ... rozczuliły mnie i wywołały smutek :great: Quote
Recommended Posts