Tola Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nie wiem, gdzie jeszcze szukać Pestce domu:roll: Moze ktos próbowałby wrzucic ją na Tablica.pl na woj. dolnosląskie i śląskie z zaznaczeniem, ze mozliwa pomoc w transporcie? Stamtąd ostanio jest duzo sensownych zapytan o psiaki... Ja nie mogę, bo juz ode mnie sunia ma 2 ogłoszenia na rózne wojewodztwa... A ja postaram się o inne ogłoszenia na te województwa. Quote
ŚWIAT Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wrzuciłam Pestkę 28 października na Tablicę na śląskie http://tablica.pl/oferta/pesteczka-szuka-domu-IDmAvN.html Quote
zadra Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Wczoraj mialam kolejny telefon w sprawie Pesteczki,kolejny beznadziejny.Waruki-podwórko u rodziców na wsi.Nie chce mi się mówić!! Quote
Tola Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Trzymajcie kciuki!!!! Zadzwoniła Pani z okolic Olkusza - miala pieska strauszka, który odszedł no i teraz jej uwage zwróciła Pestka:) Jesli udałoby się sprawdzic dom do piątku, to sunię zabralaby zadra i mój Tz, bo jadą do Krakowa na zaproszenie krakowskiej Fundacji Czarna Owca Pana Kota. Quote
Tola Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Na razie napisalam do dogomanki ... Kojarzycie jeszcze kogos z tamtych stron? Quote
funia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Prezent dla cioci IVV http://www.youtube.com/watch?v=AU-Dmyzuv0w Quote
IVV Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 napisalam do Eweliny Sz. ktora byla DT dla jednego z psiakow na dogo ,jest z Olkusza . Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz !!! Funiu te Twoje artystki sa powalajace :))))) ucaluj obie ode mnie :)))))!!!!!!! Quote
IVV Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 napisala do mnie tez Sandra M. na FB ,ale ona dopiero moze to zrobic po 24 listopada. Dziekuje serdecznie :) bedziemy pamietac :) Quote
Tola Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ja mam kontakt do misieek (Anula - bardzo dziękuję) - robiła wizyte dla zamojskiego Filipka bez siurdaczka, który mieszka w Olkuszu. Zaraz skontaktuję sie z zadrą - bo czas ucieka. Quote
Becia Lublin Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 rozesłałam inf na wszystkich grupach FB liczę na to, że ktoś nam pomoże Quote
Tola Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Moim zdaniem to najlepiej zapowiadający się dom dla Pestki (oprócz tego z Wrocławia - ale ludzie jednak wybrali wtedy suczkę ze schroniska) - dom z ogrodem; Pestka mieszkałaby w domu. Quote
Tola Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Misieek nie odbiera tel...... Będziemy próbowac nadal Quote
zadra Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Tola napisał(a):Misieek nie odbiera tel...... Będziemy próbowac nadal Misieek się przeprowadziła i nie może zrobić nam wizyty,ale obiecała wysłać numer do dziewczyny z Olkusza.Czekam. Quote
IVV Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ewelina zgodzila sie zrobic wizyte !!!! tak mi napisala Nie ma sprawy mogę sprawdzić potencjalny DS :) Mam czas także mogę jechać nawet w poniedziałek:) Tylko nie wiem czy podobnie przeprowadzacie takie wizyty jak na forum labradory.info? Jeżeli masz jakieś dodatkowe sugestie, na coś mam zwrócić szczególną uwagę to będę wdzięczna za podpowiedź;) Aha mój tel:............jeśli nie odbiorę od razu to nie przejmuj się oddzwonię:) jej telefon wyslalm na pw do Funi trzymam kciuki Dziekuje Ewelinko serdwcznie :)!!!! Quote
szumeva Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Cześć:) Może się przedstawię: Ewelina;) Rozmawiałam już z Panią u której jest sunia teraz tylko czekam na namiary na potencjalny stały dom żebym mogła umówić się na "kawę":) Quote
IVV Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Witaj Ewelinko :) mam nadzieje ,ze dziewczyny szybko podadza Ci adres :) trzymam mocno kciuki by "kawa" sie udala ;) !!!!! Quote
zadra Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 szumeva napisał(a):Cześć:) Może się przedstawię: Ewelina;) Rozmawiałam już z Panią u której jest sunia teraz tylko czekam na namiary na potencjalny stały dom żebym mogła umówić się na "kawę":) Wysyłam na PW Quote
__Lara Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 O kurczaki, ktoś jest chętny na Pesteczkę :loveu::loveu::loveu: Quote
funia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Tak ,rozmawiałam z Eweliną i przekazałam niezbędne info o Pestuni . Quote
Tola Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Trzymam kciuki. Moze to wreszcie ten domek Quote
Recommended Posts