Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, gdzie jeszcze szukać Pestce domu:roll:
Moze ktos próbowałby wrzucic ją na Tablica.pl na woj. dolnosląskie i śląskie z zaznaczeniem, ze mozliwa pomoc w transporcie?
Stamtąd ostanio jest duzo sensownych zapytan o psiaki...
Ja nie mogę, bo juz ode mnie sunia ma 2 ogłoszenia na rózne wojewodztwa...
A ja postaram się o inne ogłoszenia na te województwa.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajcie kciuki!!!!
Zadzwoniła Pani z okolic Olkusza - miala pieska strauszka, który odszedł no i teraz jej uwage zwróciła
Pestka:)
Jesli udałoby się sprawdzic dom do piątku, to sunię zabralaby zadra i mój Tz, bo jadą do Krakowa na zaproszenie krakowskiej Fundacji Czarna Owca Pana Kota.

Posted

napisalam do Eweliny Sz. ktora byla DT dla jednego z psiakow na dogo ,jest z Olkusza . Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz !!!
Funiu te Twoje artystki sa powalajace :))))) ucaluj obie ode mnie :)))))!!!!!!!

Posted

Ja mam kontakt do misieek (Anula - bardzo dziękuję) - robiła wizyte dla zamojskiego Filipka bez siurdaczka, który mieszka w Olkuszu.
Zaraz skontaktuję sie z zadrą - bo czas ucieka.

Posted

Moim zdaniem to najlepiej zapowiadający się dom dla Pestki (oprócz tego z Wrocławia - ale ludzie jednak wybrali wtedy suczkę ze schroniska) - dom z ogrodem; Pestka mieszkałaby w domu.

Posted

Tola napisał(a):
Misieek nie odbiera tel......
Będziemy próbowac nadal

Misieek się przeprowadziła i nie może zrobić nam wizyty,ale obiecała wysłać numer do dziewczyny z Olkusza.Czekam.

Posted

Ewelina zgodzila sie zrobic wizyte !!!!
tak mi napisala
Nie ma sprawy mogę sprawdzić potencjalny DS :) Mam czas także mogę jechać nawet w poniedziałek:) Tylko nie wiem czy podobnie przeprowadzacie takie wizyty jak na forum labradory.info? Jeżeli masz jakieś dodatkowe sugestie, na coś mam zwrócić szczególną uwagę to będę wdzięczna za podpowiedź;)

Aha mój tel:............jeśli nie odbiorę od razu to nie przejmuj się oddzwonię:)

jej telefon wyslalm na pw do Funi
trzymam kciuki

Dziekuje Ewelinko serdwcznie :)!!!!

Posted

Cześć:) Może się przedstawię: Ewelina;)
Rozmawiałam już z Panią u której jest sunia teraz tylko czekam na namiary na potencjalny stały dom żebym mogła umówić się na "kawę":)

Posted

szumeva napisał(a):
Cześć:) Może się przedstawię: Ewelina;)
Rozmawiałam już z Panią u której jest sunia teraz tylko czekam na namiary na potencjalny stały dom żebym mogła umówić się na "kawę":)

Wysyłam na PW