IVV Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dziekuje Swiat ,ze zajrzalas do tej zapomnianej i niechcianej sunieczki :) juz nie moge sie doczekac tego pieknego plakaciku !!!! Quote
funia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Pestunia znajdzie Amatora ja tam wierzę .....Jest kochana .Wszsytkie są kochane ....ehhh Quote
Tola Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No niestety nie moge zrobic Pestce kolejnych ogłoszen na Tablica.pl - ma tylko na lubelskie. Wysłalam na mazowieckie, śląskie i małopolskie i dostałam info, ze nie umieszczą, bo moze byc tylko jedno ogłoszenie:roll: Zmieniłam tresc, tytuł i jednak nic z tego; zorientowali się, ze to ta sama sunia. Nie moge ryzykowac po raz kolekjny, bo stracę konto. Moze ktos inny wrzuci ze swojego adresu mailowego? Quote
IVV Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 halllllooooooooooooo dziewczyny !!!!!!!!!!!! Quote
funia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 IVV napisał(a):a Pesteczka byla w lesie na spacerku ? Nie ,,dzisiaj idzie z Tayą .Spacery do lasu rozkłądamy na raty aby każdy piesek mógł skorzystać .Nie bierzemy więcej niż dwa na jeden spacer. Quote
ŚWIAT Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Zrobiłam z doskoku Pestce ogłoszenie na Tablicy na Katowice. Pozdrawiam http://tablica.pl/oferta/pesteczka-szuka-domu-IDmAvN.html Quote
ŚWIAT Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Plakat dla Pestki. Jeśli ktoś chce mogę przesłać mailem, proszę o adres na priv. Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
IVV Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Pesteczka jaka usmiechnieta :) Funiu ile ona teraz wazy ? Quote
IVV Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='ŚWIAT']Plakat dla Pestki. Jeśli ktoś chce mogę przesłać mailem, proszę o adres na priv. Uploaded with ImageShack.us dziekuje serdecznie !!!! Quote
IVV Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 prosze wstawcie moze ten plakacik na poczatku watku Quote
zadra Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Pestka wyglada jak na nadmorskiej wydmie! Quote
Becia Lublin Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 prześliczne fotki :) poproszę plakat ślicznej pestuni i Zosieńki, czas rozpromować maleńką w Lublinie Quote
IVV Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Beciu napisz na moj email to moge Ci go podeslac :) Quote
Becia Lublin Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='IVV']Beciu napisz na moj email to moge Ci go podeslac :)[/QUOTE] Iwonko już napisałam :) Quote
IVV Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ale nic nie doszlo :( napisz prosze jeszcze raz na [email protected] Quote
jogolcia@pdx Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziewczyny - wspaniale, że będziecie promować Pestusię... My robimy co możemy na FB...... Becia - w Lublinie, Madzia - u siebie, i widziałam chętną na FB z Warszawy..... :multi: Teraz tylko brakuje kogoś z Zamojścia, życzliwego Pestce, do rozklejania plakatu ;) Quote
zadra Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Dziewczyny - wspaniale, że będziecie promować Pestusię... My robimy co możemy na FB...... Becia - w Lublinie, Madzia - u siebie, i widziałam chętną na FB z Warszawy..... :multi: Teraz tylko brakuje kogoś z Zamojścia, życzliwego Pestce, do rozklejania plakatu ;)[/QUOTE] Chętnie pomogę!! Quote
jogolcia@pdx Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='zadra']Chętnie pomogę!![/QUOTE] Dzięki zadra :) Quote
Becia Lublin Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='IVV']ale nic nie doszlo :( napisz prosze jeszcze raz na [email protected] Iwonko już dostałam, bardzo dziękuję. Dziś biegnę rozklejać plakaty. Trzymajcie kciuki, ktoś musi pokochać naszą malutką Pestunię :) Quote
Recommended Posts