__Lara Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ja zaglądam. Pesteczko, śliczna psia panienko, powędruj już do nowego domku! Quote
Tola Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nowy Rok moze okaze sie lepszy i przyniesie suni domek... Quote
Tola Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Jestem u ciebie sunieczko, ale domu nadal nie wiem nic:( Quote
funia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Peteczka była dzisiaj na spacerze koło lasku .Uwielbia śnieg ,zapachy pola ,i otwarta przestrzeń . Kochana ,łagodna sunia .Cała Pesteczka .Nieśmiała bambaryłka . Quote
ŚWIAT Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bo Pesteczki są w kropeczki i to chwalą sobie Bo kropeczki na Pesteczce służą ku ozdobie... A Pesteczka baryłeczka co na śniegu bryka Niech nam szybko, jak najszybciej do domeczku zmyka... wybaczcie, mam głupawkę... Quote
funia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Super wierszyk !!!Pesteczka całuśnica ma się dobrze .PZdrawia wszystkich . Quote
IVV Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 juz jestem ! Pestuniu mizianki dla ciebie . Funiu ,a czy Pestunia chodzi juz bez smyczki ? Quote
funia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 IVV napisał(a):juz jestem ! Pestuniu mizianki dla ciebie . Funiu ,a czy Pestunia chodzi juz bez smyczki ? witaj !! Nie na spaerach nie puszczam bo się boję czy wróci ,,,,,Zaryzykowac ?Samą mnie korci ...... Quote
IVV Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 przeciez ona w Tobie zakochana hehehe;) to gdzie ma uciekac ;) ....a moze Pestunia bylaby dobra dla p. Boleslawy ? Quote
funia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Też tak myślę,ale muszę mieć Twoje pozwolenie .....Sama się nie odważe ...A jak pójdzie w las skuszona zapachami ....Mam nadzieję,ze wróci nie jestem w stanie tego przewidzieć .... MYślę ze Pestka wolałaby ciekawsze życie i wiecej ruchu ale nie mnie decydować ... Ona ma w sobie wiele z psa myśliwskiego .czasami przypomina mi HUntera, identycznie węszy , Quote
IVV Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Funiu ja nie moge decydowac o takich sytuacjach .Ty najlepiej ja znasz . Wszystkie psy maja cos z mysliwego ;) ,ale chodzilo mi o jej charakter taki spokojny i zrownowazony ...martwi mnie tez ten jej brak zaufania do czlowieka Quote
Tola Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Usunę dawne ogłoszebnia Pestki i na to miejsce zrobię parę nowych. Spróbuję zmienic tekst - ale nie bardzo wiem, co pisać... Funiu - w jaki sposób mozna zachęcic ludzi do adopcji Pestki ( podaj mi jej jakąś olbrzymią zaletę) Tak wygląda stary tekst w ogłoszeniach - moze razem cos wymyslimy? Moze zmienic tytuł... [FONT=Times New Roman]Mała Pestka o nietuzinkowej urodzie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pestka ma ok. 3 lat; jest małą suczką o nietuzinkowej urodzie. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Prawie całe swoje życie spędziła w schronisku. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Długi pobyt w schronisku nie wpłynął na Pestkę negatywnie - jest ciekawa świata, pozytywnie nastawiona do innych psów i kotów. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pestka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do szczęścia brak jej tylko własnego domu.[/FONT] Edited January 28, 2012 by Tola Quote
funia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Pomyślę coś wieczorem bo teraz nie mam weny .... Jej zaletą jest to .ze jest bardzo kochana i zupełnie bezproblemowa....To mi przychodzi na myśl pierwsze.. Quote
IVV Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 jedyny minus to chyba to ,ze bedzie ktos bardzo musial pracowac nad jej zaufaniem ...a jak to juz przeskoczy to pozniej sama slodycz od tej suni :) Funiu masz moze jakies nowe zdjecia ? chcialabym wrzucic cos na FB Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zapewne jest tak, że jak nabierze do kogoś zaufania to potem będzie do tej osoby mega przylepą :) Quote
funia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zdjęcia zrobie .Jasne .mam nadzieję ,.ze aparat nie odmówi posłuszeństwa przy -20 stopniach .... Quote
IVV Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 -20 C ???? :0 bossze jak te wszystkie bezdomne daja rade ...? :( Quote
__Lara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 IVV napisał(a):-20 C ???? :0 bossze jak te wszystkie bezdomne daja rade ...? :( Sama nie wiem :( dzisiaj modliłam się żeby Bóg miał w opiece te wszystkie bezdomne zwierzaki, tych wszystkich bezdomnych ludzi... Quote
funia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Pesteczka jest chora ..... Dzisiaj zobaczyłąm troche krwi w boksie ,nie byłam pewna czy to ona czy Tayka ale po obserwacji wyszło ,ze to Pesteczka . Natychmiast pojechałam do weta . Zrobił badania . Peteczka ma problem z jelitami ..Dostała duzo leków i jutro jedziemy znów . Wizualnie nie wygląda na cierpiącą ,a;le jej przypałośc to poważna rzecz . Jest z nami w domu . Jutro więcej info . Ps . Edited January 31, 2012 by funia Quote
Tola Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) funia napisał(a):Pesteczka jest chora ..... Dzisiaj zobaczyłąm troche krwi w boksie ,nie byłam pewna czy to ona czy Tayka ale po obserwacji wyszło ,ze to Pesteczka . Natychmiast pojechałam do weta . Zrobił badania . Peteczka ma problem z jelitami ..Dostała duzo leków i jutro jedziemy znów . Wizualnie nie wygląda na cierpiącą ,a;le jej przypałośc to poważna rzecz . Jest z nami w domu . Jutro więcej info . Ps . Ojej:( To trzymam kciuki za Pestunię. Edited January 31, 2012 by Tola Quote
ŚWIAT Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Biedna sunia. Mocno trzymam kciuki aby było lepiej Quote
IVV Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no to sie porobilo :( ...powazna rzecz ...ale co dokladnie mowi vet ? czy to jakies zatrucie ? ta kochana sucz ma jakiegos ogromnego pecha :( Quote
__Lara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No i jeszcze choróbsko się przyplątało :( Quote
Recommended Posts