Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

szumeva napisał(a):
Hej:) Udało mi się dodzwonić i umówiłam się na spotkanie na jutro:) Mam nadzieję że będzie to ten jedyny i szczęśliwy dom dla sunieczki:)

Trzymam kciuki!!

Posted

szumeva napisał(a):
Hej:) Udało mi się dodzwonić i umówiłam się na spotkanie na jutro:) Mam nadzieję że będzie to ten jedyny i szczęśliwy dom dla sunieczki:)

Jesli Pani w realu wypadnie tak jak w rozmowie tel to wszystko będzie dobrze:)
Trzymam kciuki.

Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości dla Pestki:( Zadzwoniła do mnie dzisiaj przed południem Pani z którą byłam umówiona na popołudnie i powiedziała że jednak się nie decyduje na adopcje Pestki:( Z tego co mi mówiła to rodzina ją przekonała do zmiany decyzji, nakłaniając ją raczej do wzięcia pod swój dach pieska ze swojej okolicy. Pozytywnym aspektem całej sytuacji jest chociaż to że jakaś inna biedna psinka znajdzie dom.
Przykro mi że nie mogłam pomóc jak chciałam może następnym razem mi się uda. Bardzo szkoda mi Pestki i mam nadzieję że jednak znajdzie tych jedynych ukochanych i stałych właścicieli.

Posted

IVV napisał(a):
dziekuje za to ,ze poswiecilas swoj czas Ewelinko ! cos nie ma ta Pestunia szczescia :( juz tyle czasu czeka .......

Dzięki .....Boze co z tą Petką ,ale ma pecha ....Albo czeka na nią coś o czym jeszce nie mamy pojęcia a bedzie to dom marzeń ....Mam ogromną nadzieję .

Posted

Peścia jest tak samo piekna jak fajna i kochana .To ona zachodzi mnie zawsze od tyłu jak cos robię i dyskretnie prosi opartymi łapkami o moje nogi aby ja pogłaskać .Jest subtelna i woli najpierw zajśc z tyłu a potem to już miłośc z dziubkami odstawia .

Posted

funia napisał(a):
Peścia jest tak samo piekna jak fajna i kochana .To ona zachodzi mnie zawsze od tyłu jak cos robię i dyskretnie prosi opartymi łapkami o moje nogi aby ja pogłaskać .Jest subtelna i woli najpierw zajśc z tyłu a potem to już miłośc z dziubkami odstawia .

Cudne psisko!