IVV Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 juz Ci wysylam Tolu ,moze nareszcie cos sie ruszy u Pesteczki :) dziekuje dziewczyny !!!! :) Quote
Tola Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='IVV']juz Ci wysylam Tolu ,moze nareszcie cos sie ruszy u Pesteczki :) dziekuje dziewczyny !!!! :)[/QUOTE] Musi się ruszyć! Quote
jogolcia@pdx Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Oj jak fajnie - cała brygada do boju :D Quote
zadra Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Oj jak fajnie - cała brygada do boju :D[/QUOTE] Oby bylo owocnie :lol: Quote
ŚWIAT Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jeśli potrzeba plakatu dla innego psiaka (dla Zosieńki zrobię) proszę tylko o info. Quote
IVV Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziekuje jeszcze raz Swiat za Twoja pomoc :) Mam nadzieje ,ze Twoj plakacik znajdzie kochajacych ludzi dla Pesteczki Quote
IVV Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Funiu pieniadze za wrzesien na Pestke ,Taye ,Zosie + odrobaczanie wyslane ... Quote
Becia Lublin Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Pestuniu szukamy domku. Musi się udać !!! Quote
jogolcia@pdx Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='ŚWIAT']Jeśli potrzeba plakatu dla innego psiaka (dla Zosieńki zrobię) proszę tylko o info. Świat - czy masz może większy plik plakatu Pestusi w formacie zdjęciowym, bo ściąga się jako poglądowy 72dpi ? Kilka osób z FB chętnych do rozklejania prosiło o to...Iwonia przesłała mi załącznik, ale jest w PPT, a w tym formacie nie mogę wkleic na Imageshack, żeby udostępnić ludziom... Gdybyś miała, to proszę prześlij do mnie [email protected] :D Quote
IVV Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 dzieki jednemu Anilkowi w Krakowie wisi juz 30 plakacikow Pesteczki Quote
Becia Lublin Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 w Lublinie jest zainteresowanie plakatami, wiele osób zachwyca się oryginalnym umaszczeniem Pestki. Oby coś z tego zachwytu wyszło :) Quote
Becia Lublin Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='IVV']trzymam mocno kciuki Beatko !!!![/QUOTE] Iwonko, gdy przyklejałam plakaty .. ludzie byli zachwyceni urodą Pestunii. To dało mi nadzieję, że w końcu się uda ... ale nadzieja matką głupich :D Quote
IVV Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 dziekuje Beatko za rozwieszanie w Lublinie ja tez mam wielkie nadzieje ;) Quote
Tola Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 W poniedziałek mój Mateusz rozwiesi plakaciki w Krakowie. Pesteczko - niech ktoś cię wypatrzy! Quote
IVV Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Super , oby sie ktos fajny w niej zakochal !!! Lublin,W-wa ,Zamosc ,dwa razy w Krakowie ... Quote
zadra Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Mam nadzieję,że w końcu znajdzie ten jedyny,cudowny DS. Quote
ŚWIAT Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Świat - czy masz może większy plik plakatu Pestusi w formacie zdjęciowym, bo ściąga się jako poglądowy 72dpi ? Kilka osób z FB chętnych do rozklejania prosiło o to...Iwonia przesłała mi załącznik, ale jest w PPT, a w tym formacie nie mogę wkleic na Imageshack, żeby udostępnić ludziom... Gdybyś miała, to proszę prześlij do mnie [email protected] :D Niestety, ja plakacik robię w Powerpoincie i tak go przesłałam Ivv... Quote
jogolcia@pdx Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='ŚWIAT']Niestety, ja plakacik robię w Powerpoincie i tak go przesłałam Ivv...[/QUOTE] Dzięki za info Świat ( a plakacik jest śliczny :)) Quote
IVV Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 dobranoc Pesteczko...moze jutro przyniesie ci dom... Quote
zadra Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Plakaciki Pesteczki już wiszą w Zamościu. Quote
IVV Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 czy Pestka ma aktualne jeszcze allegro ??? jesli nie to dobrze ,poniewaz Irenka chce ja ujac w swoim pakiecie :) Quote
Recommended Posts