funia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Gdyby jesteś samotny… opuszczony …. przytul Pestkę!!! Nie powiem Ci nigdy, jak bardzo Cię kocham!!! Nie powiem Ci nigdy, jak bardzo tęsknię, kiedy mnie opuszczasz!!! Nie powiem Ci nigdy, jak uwielbiam przytulać się do Ciebie!!! Jestem wszak TYLKO psem, ale wszystko wyczytasz w moich oczach!! Mam na imię Pestka, moja przeszłość to kraty schroniska, strach i cierpienie wśród takich jak ja. Życie w schronisku, wśród innych psów, nie zawsze przyjaznych, budziło we mnie przerażenie. Wszystko co teraz mam jest tymczasowe: - kojec - miska - kochana Pani Nie mam NIC, oprócz nadziei i marzeń!!! Ludzie mówią, że trzeba marzyć, bo bez marzeń nie warto żyć!!! A czy ja mam prawo do marzeń? Przecież jestem TYLKO psem. Nie odmawiaj mi proszę chociaż prawa do nadziei, bo jeżeli ona zniknie, nie zostanie już NIC!!! Tak niewiele mogę Ci dać: SERCE MIŁOŚĆ WIERNOŚĆ ODDANIE Czy to wystarczy? Czy jesteś stary czy młody, piękny czy brzydki, smutny czy wesoły, ja ZAWSZE będę przy Tobie. Moja miłość jest bezwarunkowa, na dobre i na złe. Tylko proszę daj mi szansę!!! Kiedy wrócisz do domu, przywitam Cię radośnie merdaniem ogonem!! Kiedy zapłaczesz, położę głowę na Twych kolanach, abyś wiedział, że czuję Twój smutek!! A kiedy popatrzysz mi w oczy wyczytasz w nich całą miłość do Ciebie!! Czy kiedyś zobaczę ją w Twoich? Kiedy jest MIŁOŚĆ, życie staje się……. pestką!!! Może nie wiesz jeszcze o moim istnieniu, może dopiero w tej chwili mnie zobaczyłeś? Proszę o DOM, o SERCE, o MIŁOŚĆ!!! Jeśli nie TY, to KTO? Marzę o dotyku Twojej ręki i ciepłym uśmiechu!!! Mam ok. 4 lat, jestem wysterylizowana i zaszczepiona. Jeśli Twoje serce zabije na widok moich czarno- białych łatek, to napisz lub zadzwoń: 601 198 030 lub 609 160 440 mail: [email protected] Quote
funia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=C-IX5IyyOWQ&feature=player_embedded Pestka na YOU TUBE . Quote
IVV Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Funiu ,a jak Pesteczka zachowuje sie przy kotach ? Quote
jogolcia@pdx Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Boszzzzzzzzzzzzzzz Irenia - jesteś lepsza od cebuli... :D Quote
funia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 IVV napisał(a):Funiu ,a jak Pesteczka zachowuje sie przy kotach ? Przy konfrontacji u nas w domu totalnie nie zwracała uwagi na kota .Zero zainteresowania. Quote
zadra Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Mizianka dla Pesteczki z samego rana. Quote
Tola Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dorzucę filmik do wszystkich swoich ogoszen Pestki. Wysłałam tez całość do miesięcznika PP. Quote
IVV Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 martwi mnie ta cisza...ale przy takim oglaszaniu musi sie ktos znalesc ... Quote
funia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Wysłąłam wątek Pestki i Zosi do swojej znajomej z Wawy .Odszedł im pies .Pewnie wezmą nastepnego dom Bajka ..... Tzn.Psiak ma być dla rodziców ,ale to ta sama krew .... Cudowni ludzie ,.. Quote
ŚWIAT Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Podrzucam wątek kropiastej w ten słoneczny poranek. Quote
Tola Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Uaktualniłam ogłoszenie na Tablica.pl - przeniosłam je na Kraków, bo na Lublin jest z pakietu ogłoszeń. ; niestety nie mozna tam wkleic linku do filmiku:( http://tablica.pl/oferta/mala-pestka-o-nietuzinkowej-urodzie-ID5xvj.html Quote
__Lara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 IVV napisał(a):Dziekuje ,ze pytasz Lara :) wszystkimi ogloszeniami i allegro miala sie zajac Irenka Jakby co to służę pomocą, poza allegro również innymi ogłoszeniami ;) Quote
lilk_a Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [FONT=Georgia]allegro Pestki[/FONT] zamówione przez Irenkę :) Quote
ŚWIAT Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Podrzucam: bo Pesteczki są w kropeczki i to chwalą sobie... Quote
IVV Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='lilk_a'][FONT=Georgia]allegro Pestki[/FONT] zamówione przez Irenkę :) Dzieki dziewczyny Quote
Recommended Posts