IVV Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Funiu pieniadze za sierpien za Pereleczke wyslane . Z braku chetnych do oplacenia suni allegro:roll: ,wyslalm tez pieniadze na nie .. Lara mam nadzieje ,ze szybko je otrzymasz i sunia bedzie miec nowe ogloszenie ... Quote
funia Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dziekuję za przelew . Poproszę więc Laro abys przesłała mi na pw nr konta to jak wpłyną mi na Paypal zaraz je przeleję . Na dniach porobimy nowe zdjęcia . Quote
IVV Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 dziekuje Funiu :) czekamy na nowe zdjecia !!!:):):) Quote
IVV Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zosienka ,Patysia maja ladne zdjecia ,a Pesteczka ciagle nie :( Quote
Becia Lublin Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Witaj Pestuniu ... śliczne słoneczko ... uciekaj na spacerek :) Quote
IVV Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 prosimy pieknie chociaz o kilka fotek Pesteczki Quote
funia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 IVV napisał(a):Zosienka ,Patysia maja ladne zdjecia ,a Pesteczka ciagle nie :( Ależ ma tylko nie dam rady na raz wszystkich wstawić . Miałam dzisiaj wstawić ,ale mam awarię w łazience i muszę zmykac bo mi dom zaleje . Przy okazji dzisiaj wyszło szydło z worka kto drze i niszczy wszystkie kocyki ,polarki ,wkłądki i posłanka a nawet świetną ceratkę z wkładem gąbkowym !!!!! Nigdy nie wiedziałam kto to robi bo jak wchodziłąm to cały boks był w resztkach posłania .....A dzisiaj psy na wybiegu zabrały z ogrodzenia ręcznik i się nim bawiły .E tam myślę niech sobie pociągaja ...Zabiore i upiorę go /a tu nasza Pesteczka dorwała go i po malutku podarła w drobny mak ....I ot sprawa wyjaśniona .A ja podejrzewałam Tayeńke:oops: Quote
zadra Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 funia napisał(a):Ależ ma tylko nie dam rady na raz wszystkich wstawić . Miałam dzisiaj wstawić ,ale mam awarię w łazience i muszę zmykac bo mi dom zaleje . Przy okazji dzisiaj wyszło szydło z worka kto drze i niszczy wszystkie kocyki ,polarki ,wkłądki i posłanka a nawet świetną ceratkę z wkładem gąbkowym !!!!! Nigdy nie wiedziałam kto to robi bo jak wchodziłąm to cały boks był w resztkach posłania .....A dzisiaj psy na wybiegu zabrały z ogrodzenia ręcznik i się nim bawiły .E tam myślę niech sobie pociągaja ...Zabiore i upiorę go /a tu nasza Pesteczka dorwała go i po malutku podarła w drobny mak ....I ot sprawa wyjaśniona .A ja podejrzewałam Tayeńke:oops: Wyszło szydło z worka !! Quote
IVV Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 funia napisał(a):Ależ ma tylko nie dam rady na raz wszystkich wstawić . Miałam dzisiaj wstawić ,ale mam awarię w łazience i muszę zmykac bo mi dom zaleje . Przy okazji dzisiaj wyszło szydło z worka kto drze i niszczy wszystkie kocyki ,polarki ,wkłądki i posłanka a nawet świetną ceratkę z wkładem gąbkowym !!!!! Nigdy nie wiedziałam kto to robi bo jak wchodziłąm to cały boks był w resztkach posłania .....A dzisiaj psy na wybiegu zabrały z ogrodzenia ręcznik i się nim bawiły .E tam myślę niech sobie pociągaja ...Zabiore i upiorę go /a tu nasza Pesteczka dorwała go i po malutku podarła w drobny mak ....I ot sprawa wyjaśniona .A ja podejrzewałam Tayeńke:oops: a taka spokojniutka ;) Quote
IVV Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Zapisują Pesteczkę. witaj Monisiu :) Quote
Becia Lublin Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 IVV napisał(a):a taka spokojniutka ;) Iwonko nie wiesz, że cicha woda brzegi rwie? :D:D:D Quote
funia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts