Becia Lublin Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Patusia z może pokopiesz dołeczki już w swoim, wymarzonym ogródku ??!! Quote
funia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Smutno dzisiaj pisać się nie chce ....Zuzka dogomaniaczka ,zmarła w nocy ....była na wątku mojego Henia..... Quote
funia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pestka wydarła taki misiowaty kocyk co miały pościelony w legowisku plastikowym .MYślałąm ,ze chociaż to ocaleje ,ale gdzie tam ....W strzępach .Kurcze taya lubi leżeć w takich mieciutkich posłankach a ona wszystko zbeszczcześci Quote
funia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 IVV napisał(a):moze kolor jej nie odpowiadal Kasiu ;) Chyba tak ...Bo faktycznie kolor był okropny:evil_lol: Quote
Tola Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Porobię Pestce ogłoszenia na inne wojewodztwa - moz egdzies dalej spodoba sie zamojska nakrapianka... Quote
IVV Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 to do tej pory byly tylko w Zamosciu ? ooo myslalam ,ze ona jest oglaszana w calej Polsce ... Quote
Becia Lublin Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Pestuniu pokaż się całej Polsce !!!!!!!!!!!!! Quote
sonia71 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 IVV napisał(a):to do tej pory byly tylko w Zamosciu ? ooo myslalam ,ze ona jest oglaszana w calej Polsce ... ja tablicę robiłam oddzielnie na Lublin,Warszawę i Kraków-i choć nie było konkretnych odzewów(nie było wtedy sterylki) to było tam sporo wejść ,cafeanimal też robię nowe co kilka dni, nawet po kilka ogłoszeń razem a wcześnijesze odnawiam,gumtree i ale gratka wyróżnialam płatnie co 7 dni i oczywiście ciągle allegro - i tak od kwietnia ,ale nie miałam wyjścia -i może Pesteczce trzeba takiej rozszerzonej akcji, ona ma fajne fotki może to coś by pomogło Quote
IVV Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dziekuje Soniu :) moze Twoje doswiadczenie podda dziewczynom jakies pomysly na Pesteczki ogloszenia Quote
Tola Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 IVV napisał(a):to do tej pory byly tylko w Zamosciu ? ooo myslalam ,ze ona jest oglaszana w calej Polsce ... Jak mozna ogłaszac tylko w |Zamościu:roll:. Pestka od początku ma ogłoszenia na całą Polskę. Przeciez za kazdym razem wrzucam link do kazdego ogłoszenia! Chodziło mi o ogłoszenia na Tablica. pl - bo zrobiłam tylko na małopolskie. Quote
IVV Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tak tez myslalam ,dlatego zaskoczyl mnie Twoj wpis ...a tu chodzilo tylko o jedno ogloszenie . Dzieki za wyjasnienie :) Pesteczka na spacerek :) Quote
IVV Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 poprosilam o piekny plakacik dla Pesteczki...potrzebny jest tylko dobry tekst i zdjecia ( zdjec jest duzo ) ale moze macie jakies fajne pomysly na tekst ??? Quote
IVV Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pesteczko bedziesz miec super plakat :) juz nie moge sie doczekac !!!! Quote
ŚWIAT Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem na zaproszenie Ivv.Plakat będzie najpóźniej w weekend, tekst mogę wziąć z ogłoszenia:) Quote
Recommended Posts