Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pestka wydarła taki misiowaty kocyk co miały pościelony w legowisku plastikowym .MYślałąm ,ze chociaż to ocaleje ,ale gdzie tam ....W strzępach .Kurcze taya lubi leżeć w takich mieciutkich posłankach a ona wszystko zbeszczcześci

Posted

IVV napisał(a):
to do tej pory byly tylko w Zamosciu ? ooo myslalam ,ze ona jest oglaszana w calej Polsce ...

ja tablicę robiłam oddzielnie na Lublin,Warszawę i Kraków-i choć nie było konkretnych odzewów(nie było wtedy sterylki) to było tam sporo wejść ,cafeanimal też robię nowe co kilka dni, nawet po kilka ogłoszeń razem a wcześnijesze odnawiam,gumtree i ale gratka wyróżnialam płatnie co 7 dni i oczywiście ciągle allegro - i tak od kwietnia ,ale nie miałam wyjścia -i może Pesteczce trzeba takiej rozszerzonej akcji, ona ma fajne fotki może to coś by pomogło

Posted

IVV napisał(a):
to do tej pory byly tylko w Zamosciu ? ooo myslalam ,ze ona jest oglaszana w calej Polsce ...

Jak mozna ogłaszac tylko w |Zamościu:roll:.
Pestka od początku ma ogłoszenia na całą Polskę.
Przeciez za kazdym razem wrzucam link do kazdego ogłoszenia!

Chodziło mi o ogłoszenia na Tablica. pl - bo zrobiłam tylko na małopolskie.

Posted

poprosilam o piekny plakacik dla Pesteczki...potrzebny jest tylko dobry tekst i zdjecia ( zdjec jest duzo ) ale moze macie jakies fajne pomysly na tekst ???