Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostałam zaproszona,ale.........Deklaracji ni w ząb. Za dużo.Chyba,zeby cos drgnęło i poszedł jakis do domu stałego. Jedynie coś jednorazowo w grudniu. Bardzo przepraszam.

Posted

Mogłabyś go zabrać??? Nikt jeszcze się nie odważył:shake:

Tu nic niestety ogłoszenia nie dadzą:-(był dom ale w schronisku powiedziano, że pies tylko do budy się nadaje:-(

Posted

ale my tak robimy z amstaffami ogłaszamy i jeśli ktoś jest chetny a psiak np wycofany, trochę agresywny itp., to się dziewczyny umawiają na spacery, albo ta osoba przychodzi i oswaja się z psem, wiem, że ktoś przychodził około miesiąca do psa i w końcu zabrał go do domu. W przypadku poturbowanego w schronisku Arno pomogły wizyty szkoleniowca. Są różne sposoby i moim zdaniem promować psa należy, to nic nie kosztuje

Posted

Oczywiście tylko tak na prawdę nikt ze schroniska do tej pory nie chciał się podjąć próby "cywilizowania" Filutka:shake:
Czy mogłabyś się nim zająć? Znajdziesz dla niego czas? Możesz spróbować?
Bardzo Cię proszę...

Posted

[quote name='Javena']Dam 5 zł deklaracji stałej. Nie moge patrzec na to maleństwo ,przy budzie. Moze znajda się litosciwe dusze i dołozą?[/QUOTE]

Bardzo dziękuję Javena:loveu:mam nadzieję, że się znajdą...

Posted

jest tylu wolontariuszy w schronisku od kundelków minia7, anovip1(pracuje tam tez inna osoba z Fundacji PR ZwP hanka456), ania i kajber, aska25, Basia. Z(lub d.) UZYTKOWNIK[B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/95158-b_b"][B]b_b[/B][/URL] CHYBA TEŻ więc chyba można w 2 [I]osoby albo z pomocą pracownika założyc psu kaganiec i go wyprowadzić na spacer, no chyba że Filut już spisany na straty [/I][/B]
[/B]

Posted

Jestem na zaproszenie Energy. Podobnie jak większość, jestem zadeklarowana już bardzo. Mogę jedynie dać 5 zł stałej przez pół roku. Deklaracja przez ten okres czasu, może ulec zwiększeniu, jeżeli planowany bazarek przyniesie dochód. Jedynie w taki sposób mogę jeszcze pomóc. Spróbuję zrobić bazarek, na poczet moich przyszłych deklaracji. Jeżeli taka forma pomocy Wam odpowiada, to w sobotę lub niedzielę, zrobiłabym ten bazarek.

Posted

[quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Energy. Podobnie jak większość, jestem zadeklarowana już bardzo. Mogę jedynie dać 5 zł stałej przez pół roku. Deklaracja przez ten okres czasu, może ulec zwiększeniu, jeżeli planowany bazarek przyniesie dochód. Jedynie w taki sposób mogę jeszcze pomóc. Spróbuję zrobić bazarek, na poczet moich przyszłych deklaracji. Jeżeli taka forma pomocy Wam odpowiada, to w sobotę lub niedzielę, zrobiłabym ten bazarek.[/QUOTE]

[quote name='Roland_De']10 PLN na stałe deklaruje[/QUOTE]

Havanka, Roland_De bardzo Wam dziękuję:loveu:

Bardzo proszę o dalszą pomoc dla tego krasnala...

[quote name='ewatonieja']jest tylu wolontariuszy w schronisku od kundelków minia7, anovip1(pracuje tam tez inna osoba z Fundacji PR ZwP hanka456), ania i kajber, aska25, Basia. Z(lub d.) UZYTKOWNIK[B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/95158-b_b"][B]b_b[/B][/URL] CHYBA TEŻ więc chyba można w 2 [I]osoby albo z pomocą pracownika założyc psu kaganiec i go wyprowadzić na spacer, no chyba że Filut już spisany na straty [/I][/B]
[/B][/QUOTE]

To przykre, że jak jest pies, który bez pomocy nie znajdzie domu ew. wyląduje dożywotnio w budzie, nie ma kto pomóc:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Javena']Czy nr konta mogę prosic. Wprawdzie deklarowałam dopiero od grudnia ,ale wolę zapisać. Zbyt dużo tych deklaracji a pamiec czasem zawodzi.[/QUOTE]

Javena jak możesz to poczekaj, bo chcemy z Rita60 najpierw zebrać deklaracje, jeszcze sporo brakuje:shake:
Żeby go wyciągnąć musimy mieć deklaracje na 300 zł:-(

Jeśli się uda to Ci przypomnę:lol: