rita60 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mały jest na FB:roll:ale tez zerowe zainteresowanie:-( Quote
Energy Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Proszę o pomoc dla małego łobuziaka:-( Quote
Javena Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Zostałam zaproszona,ale.........Deklaracji ni w ząb. Za dużo.Chyba,zeby cos drgnęło i poszedł jakis do domu stałego. Jedynie coś jednorazowo w grudniu. Bardzo przepraszam. Quote
rita60 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [color=black][b]pomóżcie małemu proszę..........[/b][/color] Quote
ewatonieja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dodłam go na fb i mogę jedynie pomóc w ogłaszaniu i ew przy okazji zabrać na spacer i zrobić foty w trawie itp dobrym aparatem Quote
Energy Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Mogłabyś go zabrać??? Nikt jeszcze się nie odważył:shake: Tu nic niestety ogłoszenia nie dadzą:-(był dom ale w schronisku powiedziano, że pies tylko do budy się nadaje:-( Quote
ewatonieja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ale my tak robimy z amstaffami ogłaszamy i jeśli ktoś jest chetny a psiak np wycofany, trochę agresywny itp., to się dziewczyny umawiają na spacery, albo ta osoba przychodzi i oswaja się z psem, wiem, że ktoś przychodził około miesiąca do psa i w końcu zabrał go do domu. W przypadku poturbowanego w schronisku Arno pomogły wizyty szkoleniowca. Są różne sposoby i moim zdaniem promować psa należy, to nic nie kosztuje Quote
Energy Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Oczywiście tylko tak na prawdę nikt ze schroniska do tej pory nie chciał się podjąć próby "cywilizowania" Filutka:shake: Czy mogłabyś się nim zająć? Znajdziesz dla niego czas? Możesz spróbować? Bardzo Cię proszę... Quote
Javena Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dam 5 zł deklaracji stałej. Nie moge patrzec na to maleństwo ,przy budzie. Moze znajda się litosciwe dusze i dołozą? Quote
Energy Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Javena']Dam 5 zł deklaracji stałej. Nie moge patrzec na to maleństwo ,przy budzie. Moze znajda się litosciwe dusze i dołozą?[/QUOTE] Bardzo dziękuję Javena:loveu:mam nadzieję, że się znajdą... Quote
Nadalle Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Finansowo niestety nie mogę pomóc, ale bardzo chętnie podniosę maleństwo ; ) Quote
ewatonieja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jest tylu wolontariuszy w schronisku od kundelków minia7, anovip1(pracuje tam tez inna osoba z Fundacji PR ZwP hanka456), ania i kajber, aska25, Basia. Z(lub d.) UZYTKOWNIK[B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/95158-b_b"][B]b_b[/B][/URL] CHYBA TEŻ więc chyba można w 2 [I]osoby albo z pomocą pracownika założyc psu kaganiec i go wyprowadzić na spacer, no chyba że Filut już spisany na straty [/I][/B] [/B] Quote
panbazyl Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 podrzuce chłopaka. moż ektoś go wypatrzy i znajdzie jakąs pomoc???? Quote
rita60 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [B] Liczy się każda złotówka [/B]........[B]to jego droga do wolności......[/B] Quote
Havanka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jestem na zaproszenie Energy. Podobnie jak większość, jestem zadeklarowana już bardzo. Mogę jedynie dać 5 zł stałej przez pół roku. Deklaracja przez ten okres czasu, może ulec zwiększeniu, jeżeli planowany bazarek przyniesie dochód. Jedynie w taki sposób mogę jeszcze pomóc. Spróbuję zrobić bazarek, na poczet moich przyszłych deklaracji. Jeżeli taka forma pomocy Wam odpowiada, to w sobotę lub niedzielę, zrobiłabym ten bazarek. Quote
savahna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kasy brak :shake:, ale podrzucam za to wysoko i z nadzieja,ze kiedys coś w tym kraju na lepsze dla zwierząt się zmieni.....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Energy Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Energy. Podobnie jak większość, jestem zadeklarowana już bardzo. Mogę jedynie dać 5 zł stałej przez pół roku. Deklaracja przez ten okres czasu, może ulec zwiększeniu, jeżeli planowany bazarek przyniesie dochód. Jedynie w taki sposób mogę jeszcze pomóc. Spróbuję zrobić bazarek, na poczet moich przyszłych deklaracji. Jeżeli taka forma pomocy Wam odpowiada, to w sobotę lub niedzielę, zrobiłabym ten bazarek.[/QUOTE] [quote name='Roland_De']10 PLN na stałe deklaruje[/QUOTE] Havanka, Roland_De bardzo Wam dziękuję:loveu: Bardzo proszę o dalszą pomoc dla tego krasnala... [quote name='ewatonieja']jest tylu wolontariuszy w schronisku od kundelków minia7, anovip1(pracuje tam tez inna osoba z Fundacji PR ZwP hanka456), ania i kajber, aska25, Basia. Z(lub d.) UZYTKOWNIK[B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/95158-b_b"][B]b_b[/B][/URL] CHYBA TEŻ więc chyba można w 2 [I]osoby albo z pomocą pracownika założyc psu kaganiec i go wyprowadzić na spacer, no chyba że Filut już spisany na straty [/I][/B] [/B][/QUOTE] To przykre, że jak jest pies, który bez pomocy nie znajdzie domu ew. wyląduje dożywotnio w budzie, nie ma kto pomóc:-(:-(:-( Quote
Javena Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Czy nr konta mogę prosic. Wprawdzie deklarowałam dopiero od grudnia ,ale wolę zapisać. Zbyt dużo tych deklaracji a pamiec czasem zawodzi. Quote
Energy Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Javena']Czy nr konta mogę prosic. Wprawdzie deklarowałam dopiero od grudnia ,ale wolę zapisać. Zbyt dużo tych deklaracji a pamiec czasem zawodzi.[/QUOTE] Javena jak możesz to poczekaj, bo chcemy z Rita60 najpierw zebrać deklaracje, jeszcze sporo brakuje:shake: Żeby go wyciągnąć musimy mieć deklaracje na 300 zł:-( Jeśli się uda to Ci przypomnę:lol: Quote
Recommended Posts