Equus Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Super wieści! Fajnie, ze Pan się tak "rozczarował" że nie jest trudnym psem a miał być. Gorzej jakby było w drugą stronę ;) Quote
ona03 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ssssssuper :), [B]Filutku [/B]poszczekaj dla pana :) Quote
coronaaj Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ewatonieja']hahahah czy Filut szczekał, oto jest pytanie, polecam moj film :) podaj link Rita60 to sie nadaje do metamorfoz[/QUOTE] Pomysl dobry na Metamorfozy, tylko pare nowych zdjec... Quote
Monika.D Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Cudownie, że Filutek tak zmienił swoje zachowanie i, że ma swój wspaniały domek! Quote
malawaszka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [COLOR=purple][B]Filutku myslę, że się nie obrazisz bo ty już szczęśliwy! BAZARKI na sznupki i missieekowych!!!! Zapraszam do kupowania, podnoszenia, podziwiania :grins: napracowałam się dziś - oby to była owocna dniówka dla bezdomniaków[/B][/COLOR] :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/201448-NOWE-GRY-na-PC-filmy-BAJKI-na-DVD-i-VHS-na-tymczasy-u-missieek-do-10.02-g.20.00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201574-GARNITUR-p%C5%82asz-czapki-i-inne-ubrania-na-sznaucery-do-12-lutego-g.20.00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201559-NARTY-bieg%C3%B3wki-dzieci%C4%99ce-kombinezon-i-PLUSZAKI-na-missieekowe-do-12.02-g.20.00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201582-VIVOG-puder-akcesoria-torba-CRUFTS-kosmetyki-zabawki-bi%C5%BCu-na-sznupy-do-12.02-g-20.0[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201270-!!-Antyramy-malowane-monopoly-torebeczka-etc.-dla-Pipi-do-08.02-godz.-22.59-[/url]!! Quote
rita60 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Energy']A ja czekam na zdjęcia...[/QUOTE] Ja też.......napisałam do Pana maila z przypomnieniem,ale narazie cisza. Quote
rita60 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 DOSTALAM MAILA W SPRAWIE FILUTKA:razz: witam filutek ma się dobrze fotek jest sporo ,nie miałem czasu teraz ale prześle w chwili wolnej a moze nawet podjade z nim do schroniska -pies jest madry i słucha się ,po spuszczeniu z smyczy nie ma z nim kłopotu słucha komend,szczeka na obcych ale już gdy się pojawie to sie uspokaja i jest ok krótko jest żywym pogodnym psiakiem i sam jestem ciekaw jak zareaguje na schronisko gdy odwiedze z nim ,jezdzi w samochodzie i jest grzeczny.pzdr Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jak to co Moim zdaniem Pan chce na żebyście na własne oczy zobaczyły Filutka, pokazac wolontariuszą zaangażowanym e jego adopcję i kierownikowi schronu,że pies wypieknial i jest super grzeczny Quote
Energy Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 A Filutek ucieszy się z tej wizyty?:roll: No ja nie zobaczę, czekam na zdjęcia:cool3: Quote
Monika.D Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cieszę się, że Filutek ma się dobrze. Ale sądzę, ze wizyta w schronisku to nie najlepszy pomysł. Napewno psiak się niepotrzebnie zestresuje - schronisko nie było niczym przyjemnym w jego życiu :( Quote
minia7 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [QUOTE] Cieszę się, że Filutek ma się dobrze. Ale sądzę, ze wizyta w schronisku to nie najlepszy pomysł. Napewno psiak się niepotrzebnie zestresuje - schronisko nie było niczym przyjemnym w jego życiu [/QUOTE] No dokładnie, zgadzam się... Lepiej niech foty wyśle najpierw... Quote
Energy Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='minia7'] Lepiej niech foty wyśle najpierw...[/QUOTE] No lepiej tylko tych fot ani widu ani słychu:shake: Quote
Evelka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Atomowka']No właśnie co u Filutka?[/QUOTE] Przyłączam się do pytania - wiadomo co u Chłopaka? Quote
rita60 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Dostałam maila od Pana........ "witam,rozumiem państwa ,jest ok z psem .fotki postaram sie puscić jak najszybciej gdy to tylko bedzie mozliwe a gdy bede z nim w łodzi to podjade do schroniska .pani która była u mnie na wizycie adopcyjnej widziała go kiedyś jak jechał samochodem i pokazywałem go jej bo sama była ciekawa . pies juz na spacerach jest spuszczany nad jeziorem i w domu na działce tez daje mu sie wyszaleć,nie ma z nim kłopotu takze gdy to bedzie mozliwe puszcze fotki.pzdr od filutka." Quote
Energy Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 No znowu pojawia się temat schron, przecież psiak przeżyć może traumę:shake: Co to za kłopot "fotki puścić" :roll: Quote
coronaaj Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Energy']No znowu pojawia się temat schron, przecież psiak przeżyć może traumę:shake: Co to za kłopot "fotki puścić" :roll:[/QUOTE] Puszczajcie te foty...chcemy zobaczyc Filutka...jak ja nie zwariuje to bedzie cud... Quote
rita60 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Rozmawiałam z Pania co robiła wizyte przedadopcyjna.....widziała sie z Filutkiem,jechał z Panem samochodem,zamachał ogonkiem do Pani,ale cały wpatrzony w swojego Pancia:lol: mowila,ze wyglada ładnie i na zadowolonego z życia....... Quote
filodendron Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zapiszę sobie wątek, bo nigdy nie mogę go znaleźć i molestuję Energy o info na pw ;) Quote
Energy Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='filodendron']Zapiszę sobie wątek, bo nigdy nie mogę go znaleźć i molestuję Energy o info na pw ;)[/QUOTE] Ależ nie ma sprawy, a takie wieści to chętnie przekazuję:lol: Zresztą ja też wczoraj molestowałam Ritę:evil_lol:Rita dzięki raz jeszcze :lol: Strasznie się cieszę, że jest ok u Filutka:lol: Quote
rita60 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Energy']Ależ nie ma sprawy, a takie wieści to chętnie przekazuję:lol: Zresztą ja też wczoraj molestowałam Ritę:evil_lol:Rita dzięki raz jeszcze :lol: Strasznie się cieszę, że jest ok u Filutka:lol:[/QUOTE] Tylko wczoraj:cool3::p Quote
Recommended Posts