Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze...a ja znowu o pieniążkach...bo to ostatnia szansa.i tak na wątku mnie ochrzaniają, że się opóźniam...a tak bym chciała pomóc niuniowi..powiedzcie co z nim???na hotelik nie ma nic???

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']Odzywam sie ewatonieja,post 374:roll:ale info mało ciekawe......[/QUOTE]

Rita się odzywa, ja też, ale niestety bdt ani dt dalej nie ma:shake:

Posted

Ja go rozumiem, sama miewam czasem ataki wściekłości, kiedy czytam albo widzę, co mówią i robią "ludzie". Aż się gotuje we mnie, poza tym nikt nie skarżył się, że został ugryziony przez Filuta

Posted

[quote name='ewatonieja']Ja go rozumiem, sama miewam czasem ataki wściekłości, kiedy czytam albo widzę, co mówią i robią "ludzie". Aż się gotuje we mnie, poza tym nikt nie skarżył się, że został ugryziony przez Filuta[/QUOTE]

właśnie!
popieram ;)

Posted

[quote name='rita60']Dostałam maila w sprawie Filutka:roll:

Czy Filutek nadal czeka na dom? Jak jest mozliwośc dostarczenia do
Zakopanego?Proced.adopcji?Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]

hahah czyli to już trzeci piesek którego chce pan z wielkiego domu letniskowego :D

tu dwa pozostałe i już nawet wizyta przygotowana
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194617-Sznaucer-Fuks-b%C5%82aga-o-DT-na-%C5%9AWI%C4%98TA-!!!!!?p=15909966&viewfull=1#post15909966[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189894-Pele-smutny-czarny-chyba-sznaucer-POMOCY-w-sprawdzeniu-domu-ZAKOPANE!?p=15925334&viewfull=1#post15925334[/url]

Posted

pokazałam film z Filutkiem szkoleniowcowi-behawioryście i stwierdziła, że z tego nagrania to sobie można... :P Pies na łańcuchu przy budzie i do tego jeszcze to jedzenie rozsypane naokoło- to nie są dobre warunki do oceny czegokolwiek. Jedno co powiedziała pocieszającego to, że z filmu wynika, że pies akceptuje obecność człowieka, póki go nie zaczepia i to dobrze.
Psa powinna wziąć osoba, którą on akceptuje gdzieś na spacer i wtedy powinna się pojawić obca osoba ze smaczkami itp i wtedy oglądać jak on reaguje. A tak to w zasadzie nic powiedzieć nie można z wyjątkiem tego, że taki pies na pewno nie jest łatwoadopcyjny i powinien trafić tylko do doświadczonego dt, ds

Posted

[quote name='Equus']tak, tylko już nie wiem co możemy zrobić...[/QUOTE]

Obawiam się, że już nic:-(
nie ma deklaracji czyli nie możemy mu pomóc, bo na bdt to chyba w ogóle już nie ma co liczyć:shake:

Posted

robimy, co możemy może po zimie będzie łatwiej, zabrać go na spacer, sprawdzić reakcje na obce osoby poza schroniskiem, żeby materiał na filmach można pokazać szkoleniowcom, bo z tych nic konkretnego nie wynika